Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elekzdett hisztizni a flash miatt. frissítette elvileg, erre pluginban kiírta, h 2 van. töröltem mindet, felraktam a csomagkezelőből, de azóta kb. beteg minden: chrome, FF, Chromium...
legfrissebb kernel van fent ... de nem'tom melyik.
Már korábban is gondolkodtam cserén, mert a global app menüt utálom... ez jó alkalomnak tűnik, csak kicsit elkényelmesedtem
openSUSE tetszik, de így ~3év Ubuntu után én buta vagyok hozzá, nem akarok megtanulni egy halom új parancsot, még repot sem tudok hozzáadni terminalból...
Ideális az Ubuntu+Gnome Shell lenne, probléma, hogy van, akinek ebben a kombinációban nem komálja a videókariját (én is ebbe az "elitbe" tartozom
), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
De ami nem változott: pl. Gwibber csak a rendszerrel együtt jön le... Milyen világ ez? Lassan olyan lesz, mint a windóz, hogy ha törlöd a levelezőt, vagy a messengert, akkor be sem bootol...
mert az a rendszer része... 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
mert az a rendszer része...