Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Egy olyan kérdésem volna evvel az asztali témával kapcsolatban, hogy hogyan lehet így áltátszóvá tenni az egész menüsört? Sajnos God Vazzeg kollega már nememléxik már rá pedig nagyon megtetszett nekem. Ubi 11.04-ról lenne szó alap gnome felülettel.
Ha megoldható olyan szájbarágósan írjátok le mit hogyindítsak meg ilyenek.
Köszöntem.
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez a rendszer akkor lényegesen gyorsabb mint az enyém. Nézd, én vegyes fájlokkal dolgoztam. Nevezetesen a mentés könyvtáramat vittem át, amiben tücsök-bogár van és 65GB-os. Nautilusszal csináltam a másolást. De nem hiszem, hogy ebből adódnak a különbségek. Valószínűleg a linux csipkészlet-kezelése igen eltérő tud lenni más-más csipkészlet esetében. Az XP-jé pedig -ebben atekintetben- szinte azonos. De szerintem hagyjuk ezt a témát. Kicsit offtopiknak érzem amúgy-is.
Szerk: És igen, én is a 10.04-est használom!

-
RexpecT
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Te melyik ubuntut használod?Ez a felület jobban tetszik mint az unity.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi