Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
God Vazzeg: 10.10-nél a leállás nem volt gond, itt az ATI driver kaka vmiért...
hcl: openSUSE csomagkezelője jobb. Tudom, h Synaptic, meg minden, de jobb. HA vmit törlök, és függőségei vannak, akkor megkérdezi: 1. csomag megtartása, 2. további xx csomagok törlése, 3. függőségek megtörése és a csomag törlése.
Ez az utolsó jól jön, mert pl. Ubiból a Gwibbert meg pár -számomra- haszontalan dolgot nem lehet kiírtani, oS-nél ez nem gond, és nem is sok van ilyen.
Viszont frissítéskezelője egy vicc. Kiírja, h vannak, de nem jelöli be őket telepítésre. Persze ez csak plussz egy katt, de fura... mondjuk lehet azért van, mert kézi re állítottam full autóról? Ubin kézi keresésnél is bejelöli amit talál, de ennyi.
Viszont nem oS lesz, hanem Fedora sztem, mert ott alap a Gnome, míg oS-re minden leírás KDE... Illetve leszedtem a Zorin OS-t, Linux Mint 12-t, de még nem próbáltam. Ezek 2. akármi kernellel vannak nem?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest