- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
Próbálgatom őket, de ez tűnik nekem a legjobbnak, teljesen stabil
Mint-et még nem próbáltam, de a 11.10 kubuntu pl annyi hibát dobott hogy el is ment a kedvem a kísérletezgetéstől
Ahogy egyre újabb, egyre szarabb lesz?? Ha így megy, nem leszek kíváncsi a 12.04LTS-re sem
Annak is próbáltam a napi buildját, de ott is csomó hibaüzenet volt, fagyott a unity, stb
Meg nekem a unity nem is kell 
-
válasz
leslieke
üzenetére
Hááát, mostanában én is visszasírom a 10.10-et. Chromium és a Chrome is egy instabil f¤s, nagyrészt flash miatt, de amúgy is elég gáz. 10.10-nél nem kellett szinte semmihez hozzányúlnom, minden csak úgy volt... és ment. Ide meg az unity miatt mindenféle hackek kellenek, és sztem ezek széttúrják az egészet, de a bánat tudja.
Xubuntu szimpi, lehet letúrom ezt, és Xubi lesz...Valaki a fentebbi Cerka procis kérdésemre esetleg?

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint-et még nem próbáltam, de a 11.10 kubuntu pl annyi hibát dobott hogy el is ment a kedvem a kísérletezgetéstől
Ahogy egyre újabb, egyre szarabb lesz?? Ha így megy, nem leszek kíváncsi a 12.04LTS-re sem
Annak is próbáltam a napi buildját, de ott is csomó hibaüzenet volt, fagyott a unity, stb
Meg nekem a unity nem is kell