- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Na kérem: kezdeti tapasztalatokat osztanék meg a Zorin OS-ről
Telepítése nagyon egyszerű, van egyszerűsített partició létrehozója is, ezt nem próbáltam, de felajánlotta hogy xp mellé feltelepül, nem hagytam neki, kézzel particionáltam inkább
A telepítőben lehet magyar nyelvet választani, így is kommunikál, kivéve a képeket, ahol telepítés közben információkat oszt meg velünk.
A telepítés elég gyorsan ment, kb 30 perc volt mindenestül, a tesztgép egy P4 3200MHz, 1GB ddr2 ram, 80gb winyó, ebből kapott 40-et a linux. VGA egy radeon 9200se, nagyon szépen megy az összes animáció, nem röcög, pattog az oprendszer! Választható win7 és xp kinézet is, itt még a startmenü is ugyanolyan
Negatívum eddig: bár magyar nyelv lett választva, a billentyűzetet nem kezeli magyarként, illetve az egész felület angol, most próbálom ráhúzni a magyar nyelvet, meglátjuk hogy sikerül
Frissítés kezelő automatikusan felugrott és felajánlott rengeteg csomagot netről, ez is patent
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest