Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Aktív témák
-
Esetleg van még 3 másik ablakkezelővel, változatként : Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu (bár az Xftce-snek igazából nem sok értelme).
Na, napi hülye kérdések...
- Ugye hálókártyadrivert kellett cserélnem, a sky2 helyett sk98lin -t, hogy menjen a Wake On Lan. Na most kernelfrissítéskor a sky2 kerül vissza, és telepíthetem a hálókártyadrivert újra Mit lehet ezzel csinálni?
(Khm, pont erről beszélünk sh4d0w-ékkal, hogy az ilyesmik tök jó lenne, ha egyszerűen mennének
)- Hangfelvétel Line-inről... A Tvtime ugye megy, ha mixernek a hw:0/Line -t adom meg neki, hang is van. De pl. mencoderrel nem tudok a TV-ből rögzíteni (megint). Szól felvételkor a hang, de nem veszi fel.
padsp mencoder... -rel felvesz valamit, de annak nem sok köze van a hanghoz (azaz szakadozva, érthetetlenül veszi fel), meg 10mp után elkezd visítani, hogy Not enough audio samples. Ezzel merre érdemes elindulni?
Az Ubuntu bugok között olvastam a kis 130 kommentes OSS flame-t, de sokkal okosabb nem lettem. Gratulálok azért ehhez a lépéshez a fejlesztőknek innen is
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)