Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Aktív témák
-
Esetleg van még 3 másik ablakkezelővel, változatként : Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu (bár az Xftce-snek igazából nem sok értelme).
Na, napi hülye kérdések...
- Ugye hálókártyadrivert kellett cserélnem, a sky2 helyett sk98lin -t, hogy menjen a Wake On Lan. Na most kernelfrissítéskor a sky2 kerül vissza, és telepíthetem a hálókártyadrivert újra Mit lehet ezzel csinálni?
(Khm, pont erről beszélünk sh4d0w-ékkal, hogy az ilyesmik tök jó lenne, ha egyszerűen mennének)
- Hangfelvétel Line-inről... A Tvtime ugye megy, ha mixernek a hw:0/Line -t adom meg neki, hang is van. De pl. mencoderrel nem tudok a TV-ből rögzíteni (megint). Szól felvételkor a hang, de nem veszi fel.
padsp mencoder... -rel felvesz valamit, de annak nem sok köze van a hanghoz (azaz szakadozva, érthetetlenül veszi fel), meg 10mp után elkezd visítani, hogy Not enough audio samples. Ezzel merre érdemes elindulni?
Az Ubuntu bugok között olvastam a kis 130 kommentes OSS flame-t, de sokkal okosabb nem lettem. Gratulálok azért ehhez a lépéshez a fejlesztőknek innen is
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest