Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Kicsit később leírtam, hogy hogyan lett hang végül
De amúgy a backports-t is tuti fel lehet tenni valahogyan, csak nem érek rá/hülye vagyok kitalálni.Amúgy ja, nekem is ilyen bajaim vannak, hogy Akonadi, hang baromság, és nem hiszem, hogy ezeket nem lehetne megoldani értelmesen...
Tehát ha valaki a full PIM rendszer thasználja, az kap Akonadit, meg lassulást, aki meg nem akarja, az hadd nyomja ki már, és akkor a Kmail ellenne a kis indexfile-jaival, ahogy eddig. Meg mondjuk ez, hogy nem jöttem még rá, hogy szedjem ki az Akonaditray-t, meg a nyomtatókezelőt a tálcáról, ez gyász.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy a backports-t is tuti fel lehet tenni valahogyan, csak nem érek rá/hülye vagyok kitalálni.