- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
Nowhereman #40916 üzenetére
Kicsit később leírtam, hogy hogyan lett hang végül
De amúgy a backports-t is tuti fel lehet tenni valahogyan, csak nem érek rá/hülye vagyok kitalálni.
Amúgy ja, nekem is ilyen bajaim vannak, hogy Akonadi, hang baromság, és nem hiszem, hogy ezeket nem lehetne megoldani értelmesen...
Tehát ha valaki a full PIM rendszer thasználja, az kap Akonadit, meg lassulást, aki meg nem akarja, az hadd nyomja ki már, és akkor a Kmail ellenne a kis indexfile-jaival, ahogy eddig. Meg mondjuk ez, hogy nem jöttem még rá, hogy szedjem ki az Akonaditray-t, meg a nyomtatókezelőt a tálcáról, ez gyász.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest