Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
A Wifi az más, nem azt törték fel. Csak megemlítettem, hogyha itthon megvan osztva egy könyvtáram és a vezeték nélküli hálózatom nincs titkosítva, akkor egyből megjelennek fura mód ilyen exe fájlok (a megosztott könyvtárban). Tény, hogy olyan keményen nem konfiguráltam be, de le volt korlátozva rendesen. Az egy olyan szerver volt, amit csak olvasni lehetett anonim, a tárolóknak ennyi a lényegük. Aztán egyszer csak olyan parancsokat láttam a terminálban amiket nem én adtam ki, meg idegen fájlok jelentek meg a saját könyvtáramban. Igazából sokra nem mentek, mert egy 1 GB-os pedrive-on volt az egész és igen hamar betelt, elfogyott a hely.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest