Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
A Wifi az más, nem azt törték fel. Csak megemlítettem, hogyha itthon megvan osztva egy könyvtáram és a vezeték nélküli hálózatom nincs titkosítva, akkor egyből megjelennek fura mód ilyen exe fájlok (a megosztott könyvtárban). Tény, hogy olyan keményen nem konfiguráltam be, de le volt korlátozva rendesen. Az egy olyan szerver volt, amit csak olvasni lehetett anonim, a tárolóknak ennyi a lényegük. Aztán egyszer csak olyan parancsokat láttam a terminálban amiket nem én adtam ki, meg idegen fájlok jelentek meg a saját könyvtáramban. Igazából sokra nem mentek, mert egy 1 GB-os pedrive-on volt az egész és igen hamar betelt, elfogyott a hely.
Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gurulunk, WAZE?!
- Egér probléma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest