- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Hát, most ezzel mit csináljak? Ebből nem derül ki, hogyan állítottad be a wifid meg az ftp-t. Vagy nem értem, hogy jön a képbe a wifi, vagy honnan futtatták ezt?
Mert teszem azt, egy wep-es wifit és default beállított egyszerű jelszavas ftp-szervert azért szerintem nem egy nagy dolog megtörni.
Nálam a wifi rejtett, van mac szűrés, és egy igen sok-karakteres wpa2 jelszó, innen kezdve annyira emiatt nem aggódok.
FTP meg nem default port, és megfelelően le van korlátozva minden user adott mappára (ftp és fájlrendszer szinten is), nincs shell-jük (futtatás), stb. Még egy tanúsítványt illene talán hozzárendelni az egészhez (ftps).Illetve ilyet mutathatok én is, hogy kik használják: [link]
pl. SourceForge, Samba.org,
Aktív témák
- Billentyűzetbe oltott számítógép: itt a Raspberry Pi 400
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest