- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Laca 012
üzenetére
Felraktam ismét egy Firefoxot és elég érdekes, de azt tapasztalom, hogy ha a kisebbik monitoron megnyitom, akkor a másik monitoron már nem tudom megnyitni.
Mintha a 2 monitor külön-külön useré lenne és ha az egyik megnyit egy alkalmazást, a másik már nem férhet hozzá amíg az foglalt..
És tényleg azt sem értem, hogy a kurzort át tudom húzni egyik képernyőről a másikra, de se egy ikont, se egy megnyitott ablakot se semmit nem tudok áthúzni. Ez szerintem nem felbontás probléma, hisz mindegyiken éles kép van és saroktól sarokig koppan az egér a szélén.
Szerintem inkább az lehet, hogy pl. a gdm nincs bekonfigurálva rendesen, és a másodlagos képernyőt csak valami zombinak nézi..
Csak azt lenne jó tudni, hogy ezt hol kell és hogyan beállítani..
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest