Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Próbáltam a beta2-őt még, fel is tettem egyik vinyómra, nem csak VirtualBoxban néztem. Modernizálták a telepítőt is, frankó. Jobban, vagyis gyorsabban követik ezek a "testvér" kiadások az Ubuntut már, ami persze nem baj.
(#31400) Speeedfire: a /home-on kívül maximum a /boot-nak van értelme külön partíciót adni. Arány? /boot max. 1 GB, de az már bőven felesleges, általában egy 100 MB is elég, ha nem halmozik az ember kerneleket. Magának a rendszernek 10 GB is már bőven elég, a /home-nak meg korlátlan mennyiségben lehet adni, hiszen ott vannak a felhasználók adatai, fájljai. Persze ha konkrétan nem ott tárolja az ember a nagyobb cuccait (mint filmek, zenék, stb.), akkor annak is bőven elég pár GB is.
Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest