- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
törölt tag
meg lehet csinálni, persze. akár a mosógépről is bootol neked az ubuntu, ha kell

de a viccet félretéve, ha a telepítésnél a kézi partícionálást választod, akkor kapsz egy szép grafikus felületet, amin minden pertíciót úgy tologathatsz, ahogy neked tetszik.
ha van win is a gépen, akkor általában az szokott lenni, hogy az ubuntu kiteszi a win7 általt kreált bootloadert, és a sajátját írja az elsődleges vinyó mbr-jébe. ebben választható lesz természeteen a win7 is, tehát ugyanúgy tudod majd használni.
arra érdemes figyelni, hogy win7 alatt nem tudod elérni a linuxos fájlrendszereket egyelőre (illetve amit én próbáltam, az nem ment alatta), viszont linux alól simán eléred az ntfs partíciók tartalmát.én nem hazsnálok 64 bites rendszert, mert semmi szükségem rá, de elvileg semmi gondja nincs.
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest