Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
látom, hogy holnapig pihi, és addig nem válaszolsz, de azért gondolom elolvasod a topikot
tegnap csináltam egy teszt lucid installt. az ubuntu restricted extras-on kívül nem tettem fel semmit, (nincs fent se vlc, se mplayer) és így is játssza a videót chromium és ff alatt is.
szóval kell codec pack, úgy hívják, hogy ubuntu-restricted-extras, tárolóból telepíthető. (:
persze mindezek ellenére én nem vonom kétségbe, hogy nálad nem működik, szóval agyaltam a dolgon. azt mondod, hogy ott a beépült totem ablak az oldalon, és azt írja, hogy leállítva.
nálam úgy néz ki a betöltődés, hogy először megjelenik a weblapon a szöveg alatt lejátszó, ekkor azt írja, hogy leállítva, aztán átvált lejátszásra, de még pufferel egy-másfél percig fekete képernyővel, míg valóban elindul a lejátszás.
először a netedre gondoltam, hogy instabil lehet, és képtelen rendesen bepufferelni a lejátszó (ezt a sejtésemet erősítette, hogy a mimms letöltésed is megszakadt)
aztán belémvágott a felismerés, hogy mi lehet az alapvető különbség a gépeink között. te használsz tűzfalat, szerintem mi egyikünk sem, akiknek ment.
tehát jó eséllyel a tűzfalad blokkolja szerencsétlen totemet a tartalom elérésében.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest