- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"Nem kell codec pack linuxra. Ha ismeretlen formátummal találkozik lejétszás során, felajánlja a megfelelő codec letöltését."
Tegnap és tegnapelőtt ezzel bíbelődtem. Úgy kezdtem ahogy Te is tanácsoltad. A Firefoxban megjelent egy sárga csík javaslattal, amikor megnyitottam ezt a lapot. Öt darabot sorolt fel. Az elsőn állt. megpróbáltam kijelölni mindet, de nem lehetett. Gondoltam legyen az első, aztán ha nem stimmel, majd megint lesz sárga csík és javaslat. Nem így történt! Nem lett lejátszás, csak fekete képernyő és nem lett sárga csík javaslatokkal. Nem tudtam feltelepíteni a többi kodeket. Utána két napon keresztül csak kaptam itt a tanácsokat, hogy milyen kodekeket telepítsek föl. Rendre megcsináltam az összes tanácsot. És hol tartok ma? Ugyanott. Fekete képernyő van a lejátszás Helyett. És akkor mit olvasok tőled? A fent idézett sort, hogy nem kell kodek. Ne haragudjatok, de nagyon unom már ezeket a csuklóból történő tanácsaitokat, amik aztán rendre nem működnek! Kellene már valami olyan tanács is, amit előtte ki is próbál a tulajdonosa és csak akkor ajánlja, ha az valóban működik!
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest