Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
"Nem kell codec pack linuxra. Ha ismeretlen formátummal találkozik lejétszás során, felajánlja a megfelelő codec letöltését."
Tegnap és tegnapelőtt ezzel bíbelődtem. Úgy kezdtem ahogy Te is tanácsoltad. A Firefoxban megjelent egy sárga csík javaslattal, amikor megnyitottam ezt a lapot. Öt darabot sorolt fel. Az elsőn állt. megpróbáltam kijelölni mindet, de nem lehetett. Gondoltam legyen az első, aztán ha nem stimmel, majd megint lesz sárga csík és javaslat. Nem így történt! Nem lett lejátszás, csak fekete képernyő és nem lett sárga csík javaslatokkal. Nem tudtam feltelepíteni a többi kodeket. Utána két napon keresztül csak kaptam itt a tanácsokat, hogy milyen kodekeket telepítsek föl. Rendre megcsináltam az összes tanácsot. És hol tartok ma? Ugyanott. Fekete képernyő van a lejátszás Helyett. És akkor mit olvasok tőled? A fent idézett sort, hogy nem kell kodek. Ne haragudjatok, de nagyon unom már ezeket a csuklóból történő tanácsaitokat, amik aztán rendre nem működnek! Kellene már valami olyan tanács is, amit előtte ki is próbál a tulajdonosa és csak akkor ajánlja, ha az valóban működik!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- ASUS routerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest