Hirdetés

Aktív témák

• Kendek
    MODERÁTOR

el vagyok halmozva :D köszönöm :)
    ...ha nőből lennék, most pillákat rebegtetnék :D ;)
    (jelentem, amugy hetero vagyok :D )

komolyra forditva:
    felinstallálom az mplayert akkor hát :) hamarosan :)
    Időközben, mások tanácsára, feltettem az Audacious-t, meg is vagyok elégedve vele :) Emellé lesz egy filmnézőm is , MPlayer által. :) A TotemPlayer -ami eleve fent van- ugy is procizabáló, fene a pofazacskóját :D

Kérdés:
    mivel a moc -ot is ajánlották, feltettem azt is, de előre szoltak, hogy az csak ncurses alól megy. Ez utobbit kell előbb elinditani? hogyan?
    A Futtatás parancssorból (ALT + F2) kiadja ezeket:

ncurses5-config
    ncursesw5-config

Inditsam el valamelyiket innen? Vagy máshogy kell elinditani?
    És utána? moc csak terminálbol indithato? hogyan?

u.i.:
    irtad mplayer esetére is ,hogy "valami felulettel" kell azt is ... nem értek ehhez, milyen feluelttel ? :) Ncurses -re gondolsz te is ?

u.i.2.:
    az ablakokra kattintáskor puttyogáshang kikapcsra esetleg te tudod a megodlást? :) (amúgy sokmindennek utána néztem, h megoldjam, órákig tököltem, no meg a gép lassusága .... le is irtam ma, hogy a megfelelő kipipálások/piaplevételek sem segitettek ez ügyben...)

Sok szerencsét az MPlayerhez, remélem nálad jó lesz, én csak szenvedtem vele így önmagában. Azért egy próbát megér egy VLC is, max leszeded ha nem lesz jó, de érdemes kipróbálni több videó kimenetet is esetleg...

A mocot úgy kellé használni, hogy terminálba beírod, hogy "mocp" és ütsz egy entert. A többit látod, elnavigálsz a lejátszani kívánt zenefájlig és enter.

#22601: na, akkor jó, már tudsz filmeket is nézni. Régebben egy korabeli 500-as procival annyira azért nem ment a buli.

Aktív témák