Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Alukard
üzenetére
Én is feltennék neked 1 kérdést: szerinted az lenne az optimális, ha az általad bemutatott Jancsikához kellene igazítani az operációs rendszereket?
Ilyen alapon miért nem írják rá minden számítógépházra, hogy hogyan kell bekapcsolni a számítógépet?
Nyilván megsértettem az imádott böngésződ önérzetét, ezért írtál ilyen felháborodott hsz.-t, de nem nagyon értem, miért kell ilyen támadó jelleggel megszólalni...
Azt meg őszintén szólva lesz@rom, hogy Jancsika mit tud és mit nem a böngészőkről, ha gépezni akar, akkor kérdezze meg valakitől, mi a tököm az a böngésző.
Ja, és nem mellesleg ha azt se tudja, mi az a böngésző, nem biztos, hogy rá kéne bízni egy operációs rendszer telepítését.
Tehát ezt talán akkor hagyjuk.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest