- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter #22308 üzenetére
Nem az FF-t védtem, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy milyen problémákba ütközhet a böngésző választós megoldás, jancsikát hívhatjuk akár manci néninek is a dolgon nem igazán változtat...
Nem tudom mivel foglalkozol, nem tudom, hogy milyen userekkel találkozol, én csak abból indulok ki amit tapasztalok.
Suli mellett, házhoz megyek gépeket telepíteni/javítani/konfigolni/... és nagyon széles skálán mozognak a népek... van aki inkább csak tanácsot kér, de van aki csak annyit tud, hogy ott a kék e betü és az az internet... és sajnos a rosszabbik véglet felé tendál a dolog... az informatikai analfabetizmus komoly probléma Magyarországon.
Sok embernek a böngésző koncepcióját és lényegét is magyarázni kell, nem hogy miben különbözik mondjuk a Chrome vagy a Safari (érdekes, az apple tulajok nem lázadnak a Safari ellen, pedig tehetnék...)Bevallom, a kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy mégis mi lenne optimális jancsikának, mert ahány felhasználó annyi nézet és nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, az viszont biztos, hogy ezt a szedjük ki a böngészőt a winfosból hype-ot az indította, hogy integráns része volt a winfosnak az ie és nem lehetett eltávolítani, holott az összes más OSben igen.
"Azt meg őszintén szólva lesz@rom, hogy Jancsika mit tud és mit nem a böngészőkről"
Akkor miért akarsz ráerőszakolni 1 választást amit nem tud/akar/képes meghozni?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest