Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem Te nagyon félreértetted harry javaslatát, ezt írta, idézem: "hosszabb távon én a helyedben inkább angol nyelven kezdeném el tanulni." Ez nem személyed elleni kritika volt, nem is az angol nyelvtudásodat bírálta (szerintem Te így értetted), hanem csak annyit javasolt, hogy érdemes inkább először angolul megtanulgatni a menüpontok neveit, ráadásul szakmai fórumokon és a manualokban is szinte biztos, hogy inkább angolul fogod megtalálni a választ a kérdésedre, nem magyar nyelven. Ez egyébként még Windows esetén is sokszor így van.
Amúgy meg ne pánikolj mindenen, ha nem találod meg elsőre, amit szeretnél, mert épp azzal fogod a legjobban kiismerni az új oprendszeredet, ha sokat szívsz vele.
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel. 
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel.