Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
zed01
őstag
Képzeljétek, újraindítom a gépet és egyszer csak eltűnt a GRUB, errort írt, be sem tudtam bootolni egyik operendszerről sem. Azt csináltam hogy fogtam az XP lemezét, csináltam róla egy fixmbrt, de az sem javította meg. Újratelepítettem a W7-et, így már voltak windowsaim, de a linuxot így sem tudtam használni. Próbáltam azt hogy az XP-ről az Acronis True Image 2010-vel visszaállítottam biztonsági mentésből a teljes mbr szektort meg az eredeti Windows 7-et, de megint errort írt a GRUB mikor bootolni próbáltam róla. Úgyhogy újratelepítés, mondom úgy sem tudom használni az Ubuntumat, akkor legyen két W7, az egyik ment az eredeti W7 particiójára, a másik az Ubi particiójára, az XP-t töröltem. Majd az eredeti W7-et megint visszaállítottam az Acronissal, de most már hozzá sem nyúltam az mbr szektorhoz, azt nem állítottam vissza. Így van két W7-em. Az a furcsa, mikor telepíteni akartam az Ubuntut a WUBI-val az eredeti W7 particiójára, nem jelent meg a boot szektorban az Ubuntu, így onnan nem tudtam telepíteni, viszont az új W7 particiójáról simán települt. Mi lehet a gond? Boot vírus, vagy elrontotta az mbr szektort az Acronis? De ha az utolsó visszaállításkor csak az oprendszert állítottam vissza, az mbr-t nem, akkor miért nem tudtam telepíteni a WUBI-val az eredeti W7-re az Ubuntut? Vagy elromlott a merevlemezem? Új (fél éves), márkás 1.5 TB-os WD winyó, nem kéne ilyen hamar tönkremennie. Vagy boot vírus? Lefuttatam McAfeet, a Spyware Doctort, és az A-Squared Anti Malwaret és az A-Squared talált egy trojan KillAV módosulatot a system volume information könyvtárban (valami A-sokszámjegy.exe).
Van valami kifejezetten bootvírus ölő a piacon? Azért csodálkozom, hogy még a fixmbr sem javította meg, pedig az elvileg kicseréli az egész boot szektort.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest