Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zed01
őstag
Leírom a tapasztaltaimat a Kubuntuval kapcsolatban.
Kíváncsi voltam a KDE-s környezetre, mondom még soha nem használtam és sokak szerint szebb mint a Gnome.
A Wubival telepítettem, a telepítés rendben lezajlott, tulajdonképp ez az egyetlen pozitívum. Amikor bejelentkeztem, volt internet kapcsolat, de nem ismerte fel a monitort. Örültem is hogy megjelent az ikonja a hardware driversnek. Jó milyen rendesek gondoltam, automatán telepíti az ATI drivert akkor hátha felismeri a monitort. Rákattintok hogy telepítse és csak áll, áll, áll semmi nem halad. Még most is várhatnám hogy telepítse. Jó. Akkor letöltöm az ATI honlapjáról, mentettem a kiindulópont/asztal mappába. Csodálkoztam hogy nem jelenik meg az asztalon, de higgyétek el, más asztalt nem találtam. Jó, akkor telepítjük onnan. Beírnám a terminálba hogy kiindulópont és az ó betűre valami hülyeséget írt ki. Egész egyszerűen nem volt a billzet karakterei között ó betű. Kezdtem ideges lenni. Közben megjelent a tálcán az update ikon. Valami KpackageKit, Jó, akkor frissítsünk. Igen ám, mikor a frissítésre kattintok a telepítés elszállt, le sem töltötte. Írja hogy küldjem el a hibabejelentést, jó bár ennyi buggal nem érdemlik meg hogy segítsek, de küldjük. Az elküldés is sikertelen. Feladtam.Nekem az a véleményem hogy ilyen bugos sz@rt nem lenne szabad forgalomba engedni. Mert mi van akkor ha egy win user éppen ismerkedik a linuxal és ez éri. Örökre elmegy a kedve tőle. Nem volt kedvem bugokra vadászni hogy mi miért nem működik. Elvárom hogy minden működjön, mert különben nem kell.
Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest