- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ennyiből le is töltheti az Ubuntu CD-t, bár kicsit nagyobb, de legalább nincsen tele illegális, tört programokkal. Meg talán a Win-ben a lemezkezelésnél is állíthatja, vagy bármilyen ingyenes, akár boot-képes progival. De a gond inkább akkor van, ha az XP nem állította el az aktív partíciót, hanem felülírta a rendszerbetöltőjével, ilyenkor kelleni fog az az Ubi CD.
Siiiiix: ennél hülyébb kérdést fel sem lehetne tenni. Egyrészről attól függ, hogy mire használod az operációs rendszert, másrészről meg, hogyan kérdezheted meg ezt egy Ubuntu topikban? Mit vársz? Majd biztos lebeszélnek róla...
Én mindenesetre ajánlom neked az Ubuntu-t, jómagam Windows 7-ről váltottam rá teljes megelégedéssel. De ne engem szidjál mikor neked nem lesznek hasonló, pozitív élményeid vele...
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest