Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Azt a fene. Gondoltam klónozom a feltelepített rendszeremet egy másik merevlemezre. Két csatolási pont van, két partícióval (/, /home) plusz swap. Nos, csak a /-re csatolt partíciót másoltam át GParted-el, a másikat viszont nem, ott csak a saját könyvtáramat másoltam át, annak teljes tartalmával. Hogy ne legyen ebből probléma, az fstab-ban az UUID-ket átírtam az új swap-ra meg a /home csatolásra, hisz különben nem lenne jó. A saját könyvtáramra beállítottam az engedélyeket is, mert megint csak különben nem lenne jó, nem tudna rá írni. Mindezek előtt természetesen az MBR-t már átmásoltam, azzal semmi gond sincs.
De mindezek után mégsem jó, a gnome beállításokat nem hajlandó véghezvinni, csak egy csupasz asztalt hoz be, szal gond van, a gconf-ra hibát is dob ki.
Mit kéne még tenni, hogy tökéletesen működjön az átköltöztetés után? Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen bonyolult. Igaz, talán ha az egész merevlemezt klónoznám, akkor nem lenne ez a probléma, de én csak a rendszert akartam megcsinálni így, az adatokat nem akartam átvinni (ugyanis a saját könyvtáramon kívül tartalmaz még rengeteg mást is).
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest