Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
upszilon
üzenetére
" Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok... "
Akkor pakold tele a géped valamilyen írtókkal. Én és majd' mindenki is megkérdeztem/zi amikor először telepít Linux Disztrót, mert hihetetlen Windows után, hogy nem kell vírusirtó, elég egy tűzfal. Nekem is elmagyarázták türelmesen azt amit neked és én megértettem. Bő egy éve van Ubuntum, Guwf tűzfallal semmi több. Egy szál gondom sem volt és örülök, hogy nem gyűrkőztem semmiféle vírusirtóval. Én azért hiszek ám annak, aki azt írja, hogy 12 éve Linuxozik vírusirtó nélkül és egyetlen egy problémája nem volt férgekből kifolyólag! Aztán az elmúlt egy év alatt naponta elolvasom itt és az ubihun a legújabb hsz-eket és mily meglepő, egyetlen egyszer sem olvastam, hogy valaki kétségbeesetten könyörgött volna valamiféle hatásos Linuxra vírusirtóért, mert megtámadták a férgek?! Akkor?!
Elég volt vagy 5 évig a Windowson tipródni napi szinten az irtók, üldözők futtatásával.

Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest