Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, de én nem erre gondoltam. Ez csak tűzfal magában. Én internet security szoftverre gondoltam. Szinte az összes nagy vírusírtós cégnek van. Kezdve az AVG-től vagy nyolcat találtam amit érdemes lenne kipróbálni mert komolynak tűnik, de gondoltam kipróbálás helyett inkább kérdezek tőletek. És mit látok, hogy nem ismeritek. Sokkal kevesebb kártevő és betörés-próbálkozás van linuxra mint windowsra, de a számuk nem nulla. Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok...

Ezt az oldalt ismeritek?
(#19329) FixY67: Igen, tapasztalatból beszélek. Hosszú lenne elmondani és itt amúgyis OffTopic
(#19336) Nagytalp: Írod: win alatt sem használok se tűzfalat sem vírusírtót
Én igen, és ennek ellenére vannak gondjaim. Loptak már el szerződést a gépemről. A tiéden esetleg nincsen ilyesmi?(#19343) tomtyi: Köszi!
Mindenkinek köszi! Aranyosak vagytok, de nekem valódi, használatból adódó tapasztalara lenne inkább szükségem a linux alatt...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest