- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Csodálatos.
Vettem egy 22" wide monitort a 19" wide helyett. Utóbbit megkapta barátné a 19" Crt helyére. Gondoltam, fasza, jót szívok az xorg.conf szerkesztésével.
Aki nem emlékszik, neki gyenge kis gépe van ami nem bírta a Win7-et, ezért felraktam neki a 8.10-et.
Anno a bejelentkező ablakot sem állítottam be, monitor két szélen ott díszelgett a fekete csík. Most, hogy megkapta a régi monitoromat, üzembehelyezés útán semmiféle kalibrálás vagy xorg.conf fájl szerkesztése nélkül minden úgy állt be, ahogy kellene lennie normális esetben. Bejelentkező ill. asztali felbontás a natív 1440x900-ba.
De máskor miért kell napokat szenvednem az xorg.conf fájl szerkesztésével amikor ez a régi inteles int.vga is tudta a dolgát ? Mindegy.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs