- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Csodálatos.
Vettem egy 22" wide monitort a 19" wide helyett. Utóbbit megkapta barátné a 19" Crt helyére. Gondoltam, fasza, jót szívok az xorg.conf szerkesztésével.
Aki nem emlékszik, neki gyenge kis gépe van ami nem bírta a Win7-et, ezért felraktam neki a 8.10-et.
Anno a bejelentkező ablakot sem állítottam be, monitor két szélen ott díszelgett a fekete csík. Most, hogy megkapta a régi monitoromat, üzembehelyezés útán semmiféle kalibrálás vagy xorg.conf fájl szerkesztése nélkül minden úgy állt be, ahogy kellene lennie normális esetben. Bejelentkező ill. asztali felbontás a natív 1440x900-ba.
De máskor miért kell napokat szenvednem az xorg.conf fájl szerkesztésével amikor ez a régi inteles int.vga is tudta a dolgát ? Mindegy.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest