Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

válasz devil-k #10245 üzenetére

Hát elvileg talán fel sem lehetne használni, van egy csomó jogi csavar ebben az egészben. Kivéve talán ha az utcában bedobálnak egy gyereket a kocsiba és elrabolják akkor vennék hasznát, betörő miatt azt hiszem nem lehetne használni, jogilag támadható. Plusz még figyelmeztető táblát sem sikerült vennem amit szintén ki kéne pakolnom jól látható helyre. Ez mondjuk meg fog történni, ettől függetlenül hivatalosan maszkolnom kéne a közterületet, szomszéd terciát azt hiszem csak akkor, ha írásban jeleztem a szomszéd felé, hogy látszódik a kamerán az ő területe és hozzájárul vagy nem. Ha igen akkor mehet, ha nem akkor maszkolnom kell a szomszédot is. Szerencsére olyan településen lakom ahol nem jellemző a betörés. Ellenben a vasgyűjtős idénymunkások/bodzát szedők/lomot kereső rejtett tartalékok meg szoktak jelenni. Volt akivel már a garázsnál találkoztam és kérdeztem meg, hogy wtf? Ja hát csak látta, hogy van bontott téglám, vagy van bodza bokor stb stb és csak azért jött be. Ellenben mióta fent van a két kamera és jól látható helyen is van, mert az utca elejéről is látszik azóta fel se jönnek ide kb. Azt nem mondom, hogy nincs aki nem a szomszéd miatt szereli fel, bármit el tudok képzelni már. Nálam ez nem opció, csak azért van, hogy ha gáz van legyen valami, legalább lássam ki mit alkotott nálam. Ezért sem tudom, hogy mikor/melyik frissítés vágta haza a képet és, hogy controller frissítés tette vagy kamera fw upgrade, mert nem nézegetem. Értesítéseket kapok róla, ha mozgás van, de ennyi. Viszont leszögezném, hogy nem szeretnék vita indító lenni ilyen szabad/nemszabad jogi témában. Pusztán a technikai részére keresem a válaszokat. :)

\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés