- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Major Lion #15761 üzenetére
Nem tudom mivel foglalkozol,
Faxgépeket szerelekde gyakorlatilag barkinek tudok penzt kuldeni anelkul hogy kiemennek egy ATM-hez kp-ert
Még igen, és szeretném hogy ez így is maradjon.#15762buherton
Te abból indulsz ki, hogy az állam jó, és hogy mindig is jó lesz.
Ez már most sem igaz.
Eszembe jut az anyuka, akinek a gyereke sclerosis multiplex-es volt, és THC mentes CBD olajat sem tudott venni legálisan, pedig a gyereken segített (vagy nem, se ez más kérdés most).A dózse nagy vihar kavarva azt tweetelte pár napja
Stalin, Mao an Hitler didn't murder millions of people. Their public sector workers did
Ez nyilván ordas nagy csúsztatás abban a kontextusban ahogy ő használta, de mint minden jó csusztatásban ebben is jelentős igazság van: a világ legdurvább igazságtalanságai törvényes keretek között lettek elkövetve.A törvényes nem feltétlenül jó, vagy etikus.
#15763Ringman
Igen, de én azt gondolom hogy ha nincs rá igény, akkor is érdemes életben tartani a kp.-t. Fontos, hogy legyenek opcióink egy olyan fontos rendszerre mint a fizetés.
A bankok meg nyilván kapálóznak, én is ezt tenném a helyükben, ha az állam a nyakamba varrna egy valószínűleg veszteséges üzletet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest