Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Ne haragudj, de ennek én személy szerint nem látom értelmét. Pont télen kellene a dedikált téli gumi, ha már 2 szetted van, főleg ha sokat jársz. Ugyanúgy van 2 szetted, mintha téli-nyári lenne.Tehát nem spórolsz semmit, sőt valószínűleg a 4 évszakosat drágábbért vetted, mintha télit vettél volna. A gumi cserével járó macerát és pénzt sem spórolod meg.
Pont télen jársz 4 évszakos gumival, amit a többség szeretne átvészelni, és mondjuk sokan emiatt nem merik bevállalni, mert a téli időjárástól félnek. Oké, hogy nincs igazi hideg tél már nálunk, csak mondjuk pár hétig, de gyakran nedves, vizes az út télen a pára, csapadék (akár eső, vagy hó) miatt, hiába többnyire nincs igazán hideg, csak mondjuk 0-10 fok között.
Ez valami tapasztalat részedről, hogy annyira gatyára teszi a 4 évszakos gumit a nyári meleg, hogy emiatt érdemesebb nyári (+ nyarat kivéve) 4 évszakos gumit fenntartani? Vagy van erre valami teszt? Tudom, hogy nem tesz neki jót a 35+ fok meleg. De egy gumi használódik -20 fokban, 10 fokban és 40 fokban is, hol jobban, hol kevésbé. De a nyári melegekben annyival jelentősebb lenne a 4 évszakosnál a kopás, hogy az élettartamából elvesz mondjuk egy évet/10 ezer km-t?
Mindezeket írom úgy, hogy jó dolognak tartom (a jó minőségű, teszten bizonyított) 4 évszakos gumikat.
-
No.01
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Nalam is dedikalt nyari van es teli helyett meg 4evszakos. Nem az osszegrol szol a dolog hanem, h a 4evszakod nem toleralja jol az extremitasokat. (35+ fok)
Ezert van nalam is ugy ahogy.
Nem banta meg foleg, h ebben a setupban nekem ez mar a 2. garnituram.
En mondjuk sokat megyek, de a 4 eves gumik kukak igyis-ugyis. Alltalaban nem kopnak el, de a tulajdonsagaik nagyon megvaltoznak. En pl ezt is probalom kikuszobolni a nyarival mert azok a durva napok ha meg netalantan palyaznom is kell akkor azert tudnak maradandot alkotni egy 4evszakosban meg ha az felso polcrol jott akkor is. -
ncc1701
veterán
-
den89
tag
válasz
Paxker315
üzenetére
Ennek így ebben a formában akkor túl sok értelme nincsen, ha így is, úgy is cserélsz gumikat, ennyi erővel lehetne nyári-téli. Főleg ilyen 6-8 ezer km-rel nyugodtan használhatnád nyáron is a 4 évszakost. Kicsit jobban használódik a nagy melegben, az igaz. De 4-5 évnél tovább nem nagyon kell számolni 1 gumiszettel. Hogy most addigra elkoptatod, vagy el kezd öregedni/keményedni és azért lesz cserés, majdnem mindegy.
Én a családi autón (évi 8-10k km) téli-nyárit használok, de el szoktam húzni a cserét. November közepén cserélek csak télire, és március elején-közepén már megy rá a nyári. Feleségem autóján van 4 évszakos (GY-Gen3, évi ~5k km), azzal voltunk idén nyaralni külföldön, semmi problémát nem észleltem a 35 fokokban, de eddig máskor sem a 2 év alatt (télen azért mellőzzük abban a pár napban, ha olyan az időjárás). Mint írtam feljebb, kicsit jobban használódik a melegben a 4 évszakos, de ez a gumi élettartamát jelentősen nem befolyásolja ekkora futásteljesítménnyel, mint a tiéd, vagy a miénk. 4-5 évet így is, úgy is ki fog bírni. Egyébként jó szívvel ajánlom mindenkinek évi 10k km-ig a 4 évszakos gumit (a családi autón is gondolkodom előbb-utóbb, odáig jutottunk, hogy kb összesen 3 hét tél van egy évben).
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
normálisan évente 8-9k-t mennék, idén nem kellett annyit.
De az extra zajszigetelést (padló, hátsó üléssor alatt, motortér, csomagtér, ajtókon finomítás) megléptem, hogy ha autóba is ülök, az ne legyen annyira kimerítően lecsapoló
gyűlölök vezetni, nagyon utálom, ha autóba kell ülni, így minden apró enyhítő faktor fontos számomra. Ami pl nyáron egy dedikált szett nyárigumi (a CC2 meg tökéletes oktober-aprilisban). Amíg ilyen hőmérsékleti trendek vannak (2-3 hetes hőhullámok, 30plusz fokok már tavasz végén), én nem ajánlom a crossclime nyári használatát 
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én nem szívesen hagyom fent nyáron a crossclimate 2 - est. Hűvös és téli időszakban hibátlan. 35 fok felett nagyon nem optimális. Mondjuk nekem sikerült egy év alatt 6ezer km-t mennem, de nem csinálok belőle ügyet, nyárra dedikált nyári, minden más évszakra crossclimate. Már múlt héten felkerult, így még sorban állni sem kellett a gunisnal
-
Dare2Live
félisten
Én két-három hét múlva cserélem édesanya CHRén a nyárit amivel a CHRt kapta februárban, Michelin CCre. 7.000km van benne, azaz évi kb 10.000kmet megy. Onnan 4-5évente csere, sajna a 225/45 R19 többet nem bír.
Nem akarok senkit rábeszélni de aki max évi 10.000kmet megy, nem TS/GRje van, nem hegyen lakik... annak szerintem jó döntés egy prémium négyévszakos.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
Ha rám hallgatsz- ingyen nem lesz semmi- valami akciós alufelnit alkudjál ki.
Sokkal jobban mutat mint az acèl tárcsa.
Február vègèn- tèli szezon vègèn sokszor szokott lenni valami akció.Az szerintem semmiképpen sem lesz gond, hogy tèli gumival mèsz haza, át fogják szerelni a kerekeket.
Ha mást nem tudsz kialkudni, akkor max egy ingyenes kerèkcsere+ szerelèst ki lehet alkudni. -
pècsimunkás
addikt
-
peetie1
aktív tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ezzel a gumi kérdéssel én is bajban leszek, ha februárban veszek új ts corollat. Én arra gondoltam egy szett acél felnit, vagy komplett kereket kéne bele alkudni az árba és akkor kész, probléma letudva. De mindenképp előre tisztázom velük, hogy is fogok hazajutni a kocsival lehetőleg épségben.
-
No.01
addikt
Persze, h plusz penz. Azert ha elmelyedsz az alufelnik rabbit hole-jaban akkor hamar rajossz, h irto nagy am a szoras minoseg tekinteteben es a gyarinak egyaltalan nem kelol szegyenkeznie. Ezert is kerul annyiba.
Arrol nem beszelve h sokan nem veszik a faradtsagot, h megnezzek mi is rakhato fol...Azt viszont en elore megkerdeznem, h mukodik e az a verzio amit ti terveztek miszerint amig papiroznak azalatt felteszik a masik gumit mert en erre egyaltalan nem vennek merget.
-
-
BaLee
addikt
Nem vettem még soha új autót, nem is fogok (ez édesanyámé lesz).
De azért az meredek, hogy egy novemberben, decemberben átadott gépjárművet átveszed nyári gumival és útjára bocsájtanak vele. Ha pont azon az 1 napon van hó, vagy jeges út télen és belecsúszol az árokba vagy másba akkor ki lesz a hülye? Mindenki másikra fog mutogatni. A biztosító rád, te a márkakereskedőre, a márkakereskedő meg szétteszi a kezét, hogy hát ők minden kocsit nyári gumival adnak át?
Végén az lesz, hogy lerendelem a 4 gumit és amíg a rendszámot intézik majd beviszem a márkakereskedésbe és felrakatom velük. Legalább utána nem kell már máshol bohóckodni ezzel. Nem akarunk +4 felnit, se téli gumit mert felesleges.Szerződést elolvastam. Szokásos humbuk. A márkakereskedő vállalja, hogy az előleg fizetésétől számítva (júli 28 asszem) 20 munkanapon belül a telephelyére szállítja a járművet, de legkésőbb szeptember 28ig. De ha ez nem jön össze akkor arról nem a márkakereskedő tehet, mert a gyár, meg a szállítás, meg a csillagok állása stb. ezért a márkakereskedő nem marasztalható el emiatt.

Elállhatsz a szerződéstől.
-
No.01
addikt
Reklamalni lehet, de semmi ertelme es a kereket tekintve meg jogalapod sincs.
Mellesleg mar beszeltuk, h a gyari felni + gumi + szelep + szereles az kb ezt az arat adja ki nem tulzo. (sot bizonyos meretekben meg a gyari alufelni kedvezonek is mondhato)Az, h az atadas miert is csuszik az mar masik temakor. El kell olvasni a szerzodest ugyis az mindennek az alapja.
-
GalaHU
addikt
Sajna nekem sem volt opció a téligumi, azt egyedül kell megoldani. A gyári árak viccesek, ettől azért jóval olcsóbban ki lehet hozni egy szettet. Ma vettem 4db gyári 2021-es 18-as felnit szenzorokkal együtt 300k-ért, ehhez még olyan 260k magasságában kell gumi és kész is van. Nézegettem sokáig az utángyártott felniket, de újonnan azok se jönnek ki 60-70k/db alatt és ahhoz még meg kell venni a szenzort is külön.
A logisztikával kapcsolatban annyit sikerült kiszednem az értékesítőből, hogy a legyártott kocsik hajóval mennek Hollandiába (én 06.11-én rendeltem és 07.23-án már hajóra is rakták), onnan közúton a lengyel régiós központba. Itt csinálnak valami végszerelés-félét (nálam ez konkrétan a vonóhorgot jelentette) gondolom a kedvezőbb vámolás miatt, aztán innen indulnak el a kereskedésekbe. Itthon a vizsgáztatás és okmányirodázás kb 7-10 nap, ezen sokat pörgetni nem tudnak.
Megértem hogy csalódott vagy, már nekem is bizsereg a tenyerem...
-
BaLee
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miután kiderült, hogy tovább csúszik a kocsi érkezése, se konkrét okot nem tudtak mondani se semmit. Megkérdeztük, hogy így akkor várhatóan novemberben ugye legalább téli gumival fog érkezni az autó?
Válasz: "minden Toyota nyári gumival kerül átadásra"
De tudnak árajánlatot adni téligumi + felnire.
7-800k-ért biztosan.
Szerintem írok egy keresetlen levelet a központnak.
-
válasz
Tom1939
üzenetére
volt ez IS200T-ben IS

-
adrian14
tag
Sziasztok!
Van valakinek 200t-je? Sajnos nem nagyon találtam róla infot sehol. Mennyire megbízható motor? -
polonic
félisten
Nem ide.
-
válasz
blueye
üzenetére
Minden elismerésem a RAV4-nek, mert műszakilag a hajtásláncot tekintve egy remek jármű, ismerősi körben van, de bevallom, számomra minden Toyota olcsó hatást kelt, kezdve a műanyagoktól, a kapcsolókon át, egészen a hangszigetelésig. Vállalom, sznob vagyok, nekem fontos a minőség(érzet).
Meg annyira magasan sem szeretek ülni..Legkényelmesebb, legpraktikusabb autóm ever: C4 Spacetourer. Kár, hogy kihaltak az egyterűek.
-
Apropó Rav4, neketek nem eszegeti évenként egy adagban a könyöklőn belüli kis gumialátétet? Valami 1.600 darabja, ezért nem is gariztatom de most már 3-at rendelek mert még egy kiesett és zörög tőle a kartámasz...
-
1,5 hónap és néhány 1+ órás út után azt kell mondanom, hogy remek autó az UX, de hiába a motoros ülés, állítható deréktámasszal, egy idő után jön a fészkelődés és a derékfájás.

Szerintem az a probléma forrása, hogy nem lehet eléggé kihúzni magam felé a kormányt, ezért bár csak 181 centis vagyok, de arányaiban hosszúak a lábaim és ahhoz, hogy a kormány felső éle a csuklóm alatt legyen, pár centivel közelebb ülök a pedálokhoz, mint ahogy ideálisnak érezném. Ez az üléspozíció pedig hozza magával a többit.. Pedig a háttámla dőlésszöge is egészen meredek, utálok feküdni a kocsiban.Ugyanez volt a gond anno a céges Corollánál is. Azért kíváncsiságból elmegyek tesztvezetésre egy ES-sel, hogy ott mi a helyzet.

-
válasz
blueye
üzenetére
ilyen téren amiért fáj a szívem, hogy a T27 avensis szedanból gyakorlatilag lehetetlen olyat találni, ami automata, első-hátsó radaros és még motorizációban is elégséges. Ezt a hajtásláncot abban a bódéban megnéztem volna. Na mindegy
Csak az egy szép autó volt -
GalaHU
addikt
Júniusi rendelés és ma hívtak, hogy a kereskedésben van a RAV4-ünk!

Jövőhéten indul a papírozás, remélem egy hét és átvehető… finger crossed…
-
"fogyasztás, ami országúton 4,2 literre csorgott le, autópályán pedig 5,7 literre ment fel 140 km/h-ra állított tempomattal."
Kíváncsi lennék 120-125-ös pályatempónál mit tudna, mert abban a (120+-os) sebességtartományban már nem lineárisan nő a fogyi. De tetszetős megjelenés, alaktényezőt jó lenne tudni

-
Jól nézem hogy október 1-jével árat emelt a toyota? Mostanában nem nézegettem hogy feleség autó eldőlt, véletlenül néztem rá...
-
válasz
KTTech
üzenetére
Alapvetően az alvázszám alapján hozzáadtam már az autót a profilomhoz és tudja is, hogy milyen színű és felszereltségű, mivel olyan kép jelent meg róla. De még bizonyítanom kell, hogy valóban az enyém az autó.

Szerintem ez a V5 dolog általános a My Lexus felületen és mindenkinek ezt írja ki ennél a menüpontnál. Ha eljutok egyszer a Reálszisztémába, akkor beszámolok a fejleményekről.
-
-szabi-
addikt
válasz
st6969
üzenetére
MyToyota alkalmazásban kellene lennie egy úti célok útvonalküldés funkciónak a szolgáltatások ismertető szerint.
Telefonon beállított útvonaltervet lehet ráküldeni az autó navigációjára.
Hasonló a korábbi MyT alkalmazás szerint, klikk.Nem lenne rá állandóan szükségem de mikor kellene nagyon hasznos volna.
Ráadásul nem értem. Tavalyi ismertető, idén vásárolt autó ennek ellenére nem elérhető.
Azért kérdeztem működik ez egyáltalán valakinek? -
Van valaki,akinek nincs a téli szettben tpms-e?
Mikor figyelmeztet,akkor csak a műszerfalon világít a sárga icon,vagy hanggal is jelzi a hiányát? -
-szabi-
addikt
Újabb választ kaptam a Toyota ügyfélszolgálattól.
Útvonalküldés nem része a szolgáltatásnak/érintett modellnél nem elérhető.
Ez elég elszomorító.Kíváncsi lennék működik ez egyáltalán bárkinek?
-
polonic
félisten
Két szett kerekem van, mindkettőnek a tpms-e regisztrálva van.
Viszont majd kerékcserénél a kerekeket tengelyenként megcserélném, így nem oda kerülnek fel, ahova korábban regisztrálva lettek. Így mit kell csinálni? Átváltani a kerékszetett, majd érzékeli a felrakottat, utána pedig egy új inicializálást csinálni? -
Próbálom regisztrálni a használtan vett Lexus UX-emet a My Lexus felületen.
"Jármű tulajdonos megerősítése
Hogy megerősítse, a jármű az Ön tulajdona, kérjük, keresse elő a V5 regisztrációs dokumentumot"Ezt tudja valaki, hogy mi lehet és hol találom? Most felhívtam egy márkakereskedést, de nem tudtak segíteni.

Csinált már valaki ilyet használtan vett Toyotánál vagy Lexusnál?
-
Szép napot!
A Lidlben kapható autó üléshuzatról véleménye, tapasztalata van-e valakinek ami most kapható?
Sajnos a Yaris 2 (Daihatsu Charade) hátsó ülése külön mozgatható, közben a hátsó ülést egybennek írja, a felső rész régen zippzáros volt (Megane 2-re vettem 3 éve kb, az jó volt minőségben), de itt az alsó rész is külön mozog, így nem tudom jó lenne e...Autószőnyeget vettem most, mert ami tavaly volt, az egy hulladék, szakadt szét a vezető oldalon, ez a mostani jobbnak tűnik.
-
Dare2Live
félisten
Gumicserénél (nyári lesz cserélve 4évszakosra) TPMS vonalon kell vmire figyelni?
-
No.01
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Rav4. De ugyanezt tapasztaltam a 2 napig nalam levo ujabb Corollaban is. (nyilvan mert gondolom az SW megegyezik)
KTTech:
Egeszen konkretan ezekkel szivtam en is Gmaps eseten. Max b terv meg akkor is ha Andris epp erdekes utvonalat ajanl. O belat oda is ahova en csak akkor ha odamegyek (es akkor be is szivom) -
Zsombe
senior tag
Nálam a Sygic a nyerő. Utóbbi időben a Waze tud érdekes és pontatlan dolgokat művelni, felesleges kerülőket tenni, stb...
-
KTTech
veterán
Nálam csak a Waze játszik, a Gmaps nagyon sokszor pontatlan, gyakran nem ismeri az ideiglenes lezárásokat és sokszor a sebesség limitet sem.
Mondjuk Görögben a Waze is gondban volt a faluk kezdetével és végével... meg én is, sokszor szinte lehetetlen megmondani, hol kezdődik, vagy van vége. Egyik éjjel gyógyszertárba kellett menni, a Waze nem tudta a limitet, kérdeztem az idegenvezetőt, akinek a válasza az volt, hogy amennyivel akarok, annyival megyek 😃 -
polonic
félisten
A corollával volt vagy már a rav4-gyel? A corollában facelift előtt más navigáció van. A fl utániban here alapú a térkép, az jól működik. Többször megjártam vele Ausztriát. Elkerüli a dugókat, mutatja lezárásokat, útépítéseket, a pihenőhelyeket, kihajtókat, kereszteződéstérkép, sávokat.
Nyilván nem tökéletes. Ahogy a gulgi és waze sem. De simán jó. A városi dugóknál van gondja, amikor kerülne, de az egyirányú utcákat mondjuk nem feltétlen ismeri. De ez a guglira is igaz. Ebben talán a waze a legjobb. -
No.01
addikt
válasz
polonic
üzenetére
A gyari szerintem is szar. Max pontbol pontba mukodik, de nem tul jol. (nekem most volt, egy eset, h a telefonom lemerult es igaz eltalaltam volna a cimre de igy egyszerubb volt)
Az elmult ~3 evben ez volt max az 5. alkalom. Inkabb Waze vagy GMaps.En probaltam mar Andrisnal okosabb leni es igen volt, h sikerult, de osszesegeben meg mindig o vezet...
...es nem kicsivel.GalaHU:
-
OCTAMD
őstag
2020 júliusi Rav4 Hybridbe raktam gyári navi modult másfél óra alatt simán megoldható-navi modul
-navi kábel
-4db 5x8as csavarPatent lett 90000Ftból
-
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Ma jött válasz.
Az infó és biztonság menüben ellenőrizzem a „Minden adat aktiválása” aktív e.
Az autó ne vendég módban legyen.
Az alkalmazásban minden szolgáltatás aktiválva legyen.Amennyiben a fenti beállítások rendben vannak, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önnel kapcsolatban lévő márkakereskedéssel.
Nálam minden úgy van beállítva ahogy mondták.
Viszont írtak olyat is ami nem úgy van:A térképpel kapcsolatos menüpont az appban a „tálcán” található (második menüpont).
A második menüpont igaz, hogy térkép de nem navigáció mert az a saját autó keresés.
Szóval válaszoltak de megoldás nincs.Érdekelne van itt olyan akinek működik az úti célok (útvonalküldés) funkció?
-
pècsimunkás
addikt
Nekem nincs sok kütyü az autómban, de mèg a lègy is elcsúszik rajta
:
Szèp meló volt.
Külső- belső* takarítás, felnik is szèpek lettek+ ment rá a Fusso.*Belül nagy gond nem volt vele, alapvetően mindig rendben van.
Most- 7,5 èvesen, 100ezer km után - a parkolási sèrülèseket leszámítva, amit nem èn okoztam- kb szalon
-
st6969
őstag
Esőben jöttem szombaton az M5-ösön, majd országúton (Corolla TS 2023). Többször tapasztaltam meglepődve, hogy a távolságtartó tempomat bizonytalankodik. Eddig mindig tökéletesen működött. Tehát pl. beállítottam 130-ra, utolértem valakit, aki mondjuk 110-zel ment, belassított, és 110-zel követte. Most is ez történt, de volt, hogy elkezdett gyorsítani, mintha "kihagyott volna" a funkció, miközben ugyanúgy ment előttem az utolért autó 110-zel (tehát elkezdtem közelíteni). Országúton ugyanez, csak tempomat nélkül: ha motorfékkel közelítek egy előttem lassabban haladóhoz, akkor észleli, és fékez. Na, hát ezt most nem mindig csinálta
Remélem, csak az eső (ami egyébként nem volt extrém nagy) miatt zavarodott meg
Ti tapasztaltatok már ilyet? -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Mai nap a MyToyota alkalmazásban jeleztem, hogy a tavalyi szolgáltatások ismertetőben bemutatott úti célok (útvonalküldés) funkció nem elérhető.
Mondjuk kétlem, hogy ezért szombaton összehívták az igazgatói válságstábot.
Igazából még egy automata válasz sem jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Arc Raiders
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gyűlölök vezetni, nagyon utálom, ha autóba kell ülni, így minden apró enyhítő faktor fontos számomra. Ami pl nyáron egy dedikált szett nyárigumi (a CC2 meg tökéletes oktober-aprilisban). Amíg ilyen hőmérsékleti trendek vannak (2-3 hetes hőhullámok, 30plusz fokok már tavasz végén), én nem ajánlom a crossclime nyári használatát
.

2020 júliusi Rav4 Hybridbe raktam gyári navi modult másfél óra alatt simán megoldható