- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
No.01
addikt
válasz
honeker
üzenetére
Szerintem a helyesirasod az oka
Nekem is volt gondom vele, de kiderult, h az appal volt a problema. Torold es telepitsd ujra.
Ha nem akkor meg inkabb telefonalj annak a szerviznek ahol legutobb jartal.**A kovetkezo szerviz viszont nekem is rossz kezdetektol fogva. Tippelni sem tudom, hogy vajon mi a fenebol kalkulal pedig en elegge modszeresen jarok ~10km es meg a szervizlatogatasok kozotti ido is tobb kevesbbe azonos.
-
-
honeker
őstag
-
baro32
aktív tag
válasz
honeker
üzenetére
Autószerelő vagyok én is 1993-ban végeztem

Már régen nem a szakmában dolgozom mert máshol jobbak voltak eddig a kereseti lehetőségek mostanáig persze de most meg már késő váltani
na mindegy.
Én is magamnak szoktam csinálni az ilyen időszakos olaj stb. cseréket minden kocsimnál így volt de ez a 13M-es kocsinak már nem szeretném ezért a garanciáját bukni ezért kényszerülök én is a márkaszervízbe legalább az első 3-évben utána meg meglátjuk. -
baro32
aktív tag
válasz
honeker
üzenetére
Ne haragudj de nem 75ezerért

Nézd bele való:
De van ugyanaz olcsóbban is:
Tudom neked a 2.0ás van de szerintem ez ugyanaz lehet az én 1.8-ba is de az még arrébb van ez még csak az első szervízem lesz majd.
Nem azért kerestem rá hogy rossz kedved legyen csak nagyon sokaltam ezt a tételt nálad de szerintem már más is utána nézett csak nem akarták elrontani a kedved.
NE HARAGUDJ
-
-
KTTech
veterán
válasz
honeker
üzenetére
Valószínűleg rövid úton kinyírná a motort, de ha nem is, jót nem tenne nekik. A motor tervezésekor ugyanis számítanak a mai benzinekben található ethanol hűtő hatására (most ugye min 5%, 10% a normál - de az ideális 20% körül lenne viszont a motorok arra nincsenek felkészítve szoftverben, a hardvert nem nagyon befolyásolná), illetve az adalékokra is.
Nem tudom honnan veszed a 35%-t, de az nem igaz. Az adalékok nagyon kis százalékát teszik ki az üzemanyagnak.
-
válasz
honeker
üzenetére
Két fix modell van. Suzuki swace= Toyota Corolla kombi hybrid 1.8 két felszereltség van csak.
A Suzuki Across a RAV4 tölthető hybird, gondolom itt is csak két fix felszereltség van, max színt választhatsz még, de azt se mind ami van a toyotánál.
Swace-be gondolkodtam én is, ha már a suzukikal anno nem volt semmi bajom soha.
-
-
blueye
veterán
válasz
honeker
üzenetére
Sokszor volt róla szó, nézz vissza vagy pl. nézd meg itt: [racingbazar] vagy bontó vagy itt: [automankokerek]
-
-
-
-
-
válasz
honeker
üzenetére
Ez a kóláskupak minőség jól rám égett, de én is visszaolvastam saját hsz-eimet, ilyet én sosem írtam

Két dolog minőségével van objektíven gondom az autóban, a hifi hangjában közép/magas hangokkal és az utastér világítás erősségével. Az autó általános minőségével semmi gondom, baj is lenne, ha egy GR-Sport felszereltségű autó minőségét kritizálni lehetne

-
-
-
tycon
tag
válasz
honeker
üzenetére
A csepelnek volt az a rugós bóbitája elöl kétoldalt, azt hiszem. Mikor gépjárműveket tanultam, áhítattal néztem az igen régi amerikai teherautó automata váltó rajzát. És hogy irígyeltem az amerikaiakat teherautót, Csepel vezetésnél. És hogy örültem a variátoros kombájnnak. Mikor hordtam be a terményt a földekről aratáskor, a pótkocsis gömbkerekes IFÁ-val, aztán cseréltünk a kombánossal.
-
válasz
honeker
üzenetére
Fordítva emlékszem, a ZIL131-es, meg az Ural volt szinkronos, a többi (Kraz, csőrös ZIL, GAZ51, GAZ66, meg számtalan Csepel verzió) meg nem

Pl. a GAZ69 is csak elvileg volt szinkronváltós, gyakorlatilag tíz váltásból 4 nem sikerült, 4 meg vállalhatatlan recsegésbe torkollott duplakuplung nélkül

-
blueye
veterán
válasz
honeker
üzenetére
Amikor OFF SAABom volt mindig azt mondtam hogy mindenki kapcsolja be az öveket, az életetekért dolgoztak olyan sok munkaórát a svéd mérnökök. Ma ugyanezt mondom a japánokról.
+most objektív lett ez is, megállít a rendőr és még fizetsz is- sokat ha sokan vagytok.
Persze a te döntésed, mondjuk én már láttam balesetben kocsiból kirepült embert, nem szeretnél ilyet látni, főleg nem a saját kocsid mellett
-
pècsimunkás
addikt
válasz
honeker
üzenetére
Aurisban nekem sincs.
Csak utólag jutott eszembe
.
CarinaE- ben volt, Renaultban is volt, itt csak a vètel után jutott eszembe.
Pontosabban gondoltam, hogy van benne.
Ès nem volt.
Az ülès állítás sem tekerős, hogy finoman lehessen állítani, hanem jó nagyokat ugrál.Utólagos derèktámaszt vettem bele, amit mindjárt vissza is küldtem, mert nem lehetett rögzíteni rendesen. Nem lehetett áthúzni a pontot az ülès ès a háttámla között.
-
tycon
tag
válasz
honeker
üzenetére
Dolgoztam tudományos munkatársként a Közlekedéstudományi Intézetnél. A lefényképezett/megbüntetett autók vezetőit nem tudtuk összevetni azzal, hogy okoztak e statisztikailag értékelhetően gyorshajtás miatt balesetet. Ott, akkor, abban az időszakban, forgalmi helyzetben, időjárási látási viszonyoknál. Ha ezeket kiveszem, akkor sem gyakoribb náluk a baleset. Következtetést ki lehet találni.
-
-szabi-
addikt
válasz
honeker
üzenetére
TeamD + Tech paket, elég jó felszereltségi szint.
Ahogy néztem a katalógust Club volt először aztán bejött TeamD.
Együtt is léteztek de annyira közel voltak, hogy Club-ot kivezették.SZERK: Viszont azt is érdekes látni mennyit változott az €-s ár 4 év alatt.
Club verzió 37e € négy évvel később TeamD 47e €.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Látásjavító szemműtét
- Milyen asztali médialejátszót?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De van ugyanaz olcsóbban is:
Tudom neked a 2.0ás van de szerintem ez ugyanaz lehet az én 1.8-ba is de az még arrébb van ez még csak az első szervízem lesz majd.

.