Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Kaptam egy levelet a Toyota-tól, hogy a távoli klíma bekapcsoláshoz kapcsolódó hibát javítják a dcm-nek küldött sms-ben. Mivel én ezt a funkciót nem használom, így engem nem nagyon érint, de volt aki erről panaszkodott. Mindenesetre az utolsó kiléptetésem lehet ehhez volt köthető.
-
No.01
addikt
válasz
Paxker315
üzenetére
Mi igy nyomjuk mar 3 eve. Nyarra dedikalt nyari, osztol, tavaszik meg 4s.
Nagyon nem bantam meg, foleg, h egyre jobbak lesznek (sima CC-vel kezdtem, majd CC+, - van CC2 is, de azt nem mi hasznaljuk - nekunk A Goodyear 4season Gen3 valt be, de nagyon. Osszel venni kell megint es nagyon gondolkozom, h mi legyen...?
Ha nincs uj megjelenes addig akkor lehet tennek egy probat a Conti uj 4s-vel, bar esoben az rosszabbul teljesit ami szamomra fontos szempont.Dare2Live:
Tudom, h az Energysavar ECU gumi, de azt nem gondoltam, h ennyire szar lesz. Hangos is volt es esoben vallalhatatlan. A teli Conti nemcsak jobb volt mindenben, de halkabb is volt ami eleg furcsa egy teliguminal nayrihoz hasonlitva.
Azota az ECO gumik nalam tiltolistasak. Inkabb tapadjon es kopjon
-
válasz
honeker
üzenetére
én idénre a CC2-est nyárira cseréltem. Nagyon bejött a CC2, de, hőhullámok idején azért nagyon nem optimális. Szvsz teljesen észszerű pl. októbertől április végéig a CC2, az év többi részében dedikált nyári. VAGY olyan négyévszakos egész évben, ami nem egy "nyáron is használható téligumi", hanem enyhébb-melegebb telekre való
-
Dare2Live
félisten
A Michelin Energysaver az erősen egy fogyasztásra + kopásra/életartalmra összerakott gumi. Én ~-3dlt mértem ki és 9év folyamatos használat =90.000km + csillaggarázs után cseréltem mert oldala berepedezett, kezdett felkeményedni és az nem megengedhető. De kopásra még mindig ok volt
Akinek ezek a dologok prioritás azoknak egy yaris/p2/p3 kaliberű autóra szerintem kitünő vétel. Annál erösebbre Michelintől a Primacy való és mégfeljebb lépve ott a Pilot Sport. De persze yarisra is lehet rakni pilot sportot... GR jött is azzal.hankook, kumho vonal az nálam is felejtős.

-
No.01
addikt
Irtam odaat, h ez sajna ilyen. Vannak markak ahol ez gyakrabba elofordul.
Szerintem a Hankook ebbe nagyonis beleesik.
Ahogy egy regi Dakota kozmondas tartja: azt kapod amiert fizetsz.
A Contival ilyen problemad biztosan nem lesz.
Itt teljesen off, de amig elek nem felejtem el, h anno a P2-re vettunk nyari Michelin energy savereket nyarra es Conti 870-et telre. Utobbi nemcsak halkabb, de lenyegesen jobb is volt tapadasban es gyakorlatilag mindenben.
Akkor kezdtem durvabban elmelyulni a gumi temakorben. -
rob210
nagyúr
Rendőrségre csak akkor van szükség, ha nem ismeri el a felelősségét.
De itt ilyenről szó se volt.
Meg nem is tudta volna kikerülni a dolgot, mert az előttünk állónak is nekitolt.
Magyarán 2 az 1 ellen lett volna, ami eleve bukta, hiszen hátulról vert teli minket mi pedig éppen csak nekikoccantunk az előttünk lévőnek, szerintem neki egy rendszámcsere lesz csak, a lökös sem repedt meg.
Mellesleg mindent körbefotóztam, még a trélert is lekaptam ami elvitte a totálkáros jazzt.
Ha nem toltuk volna le a jazzt, meg nem állunk félre még ma is vezető hír lenne a tvben , hogy mekkora dugó lett Érden.
Az egyik legforgalmasabb gerinc út. (főút) -
HdRew
őstag
válasz
Paxker315
üzenetére
Persze, először centríroztattam csütörtökön, utána még mindig nem múlt el teljesen és ezért vettem pénteken a Contit majd ma fel is rakattam. (Amikor cseréltettem téliről nyárira, akkor is volt, de most egy másik helyen csekkoltattam le direkt, és ott mondták, hogy össze-vissza volt súlyozva.)
Szálszakadást is kértem, hogy nézzék meg, semmi nem volt. Ma rákérdeztem a gumisnál, hogy mondjon már véleményt róluk, azt mondta, hogy teljesen jó állapotban vannak.
(Amikor csütörtökön volt centri és forgatta a kereket a srác, egy másik munkás oldalról rálátott, odahívott és ott mintha látszódott volna, hogy a gumi felülete nem egyenletes, hanem olyan fura.)
Eh, ez igazán szomorú így. De nem úgy van, hogy ilyenkor ott kell maradni a kocsival, hogy rendesen fel tudják mérni? Én is láttam nemrég egy balesetet, és pont ahogy akart bekanyarodni a Lidlhöz az autós, orral telibe kapta a szembejövőt, aki egyenesen ment tovább. Szóval gondolom jó páran szidták a felmenőit, hogy nem lehet rendesen befordulni miatta.
Hankookot én sem veszek többet. Egyébként ezzel a Contival ég és föld.
-
HdRew
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Basszus, igazán bosszantó lehet.
Hol történt?Más:
P2 gumi. Hankook Ventus Prime 3 195/55/R16. 100 km/h környékén mondhatni elég erősen remegett a kocsi, alatta és fölötte enyhének volt mondható, sőt, alatta lényegében alig lehetett érezni. Kicseréltem Conti PremiumContact 7 205/55/R16-ra, és a remegés teljesen megszűnt.
Van valami gyanútok, hogy mitől lehetett? 3,5 szezont ment a gumi, 20-25K km-es futás lehet benne maximum, máshol is olvastam, hogy nem feltétlenül lehet vele sokat menni, bár van akinél pont ellenkezőleg volt. Faternak volt ilyen hasonló szintén Hankook gumival másik kocsin, nála 140-160 között remegett be régebben.
Mondjuk szerencse, hogy most jött elő, és nem a nyaralás előtt közvetlenül. A télink egy Barum, azzal sem volt semmi ilyesmi.
-
rob210
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Erős a gyanúm.
Szerettük ezt az autót és jön helyette a másik verso 2017ből, de nem így akartuk továbbadni.
-
rob210
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Leszakadt a pótkerék akkorát kapott.
Jobb oldalt a "c" oszlop megrogyott.
A mankó ülések nem nyithatóak.
Csomagtér fedél kuka, nem is értem, hogy az üveg, hogy hogy nem robbant be
-
rob210
nagyúr
Megsemmisültünk.

csomagtérajtó kinyílt visszazárhatatlan, csomagtérben a takaróelemek elnyíltak, padlólemez sérült.
Honda jazz, hátulról belénk szállít, annak eltűnt az eleje. Parkradarnak annyi, most akartuk eladni júliusban
-
No.01
addikt
válasz
blueye
üzenetére
Majd megnezem, de nekem is ugy remlik, h mar jopar honap eltelt. (Igaz en nem a legujabbat hasznalom hanem a 3-ast ha jol remlik)
Igazabol mindegy is mert ha mar volt frissites akkor nem kellene, h gond legyen. Nekem pl az elso frissites sok dolgot javitott (aprosagok) de rontott is a mappak javitasa pl nem volt kivitelezheto. Jott ujabb frissites es utanna megint mukodott. Legalabb foglalkoznak vele.
De platform fuggo is, h milyen uzenetek mennek am at azt olvastam (en semmit sem korlatoztam) -
dragon1993
addikt
A kolléga linkjén pontosan ki van választva.
A régebbi A csatis.
A szürke dolog egy USB C => USB A L alakú adapter.Én nem hiszek abban, hogy a drágább adapterrel kevésbé melegedik. SW fejlesztőként nem látok okát és "valamiért" a Porsche aktív hűtést tesz a vezetéknélküli töltő alá.
-
g0dl
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
A képen nem látszik biztosan, a wifi átalakítóból neked a korábbi (apacstlakozós USB/A) , vagy az új 3.0-ás van?
-
-
No.01
addikt
válasz
blueye
üzenetére
CarlinKit.
Vannak masok is ebben az emeltebb kategoriaban. En meg egy Ottocast-ot probaltam, de pont egy frissites elott ami kisse bugos volt igy a 2 kozul maradt aCarlinkit. GYors, stabil es egyszeru.
Az mas kerdes, h csak en nem voltam szerencses a nagyon olcso varriaciokkal vagy ez ilyen. IIgazabol annyiert siman vehettem volna egy masikat, de anno meg nem volt ilyen nagy a kinalat es az arak is alacsonyabbak. -
válasz
dragon1993
üzenetére
Ahh ez tök más. Nem szóltam, bocs.
-
No.01
addikt
Tudom egyeni hulyeseg, de en meg ki sem probaltam. Szerintem ez a vezetekmentes dolog kisse tul van lihegve es azt gondolom, h a veszteseget es az extra hot beleszamitva nem is eri meg a varrialast... Ha meg a Carplat is megy rola akkor meg vegkepp melegszik ami nem tesz jot a telefon akksijanak.
En vettem 2 gagyi vezetekmentes dongle-t... folosleges penzkidobas volt (igaz nem sok)
aztan vettem egy "markasat" azota a nyugog nem jelentkeznek (melegedes, kapcsolat eldobalasa vagy szenvedes a kapcsolodassal... A 2. olcsositott dongle meg frissult(?) utanna mar nem mukodott. Mentsegukre legyen mondva, h a 2 egyutt volt szallitassal 35USD (vagy EUR) mig a "markasert" 95-t fizettem. Tobbszor frissult, atomstabil es szinte zero latency.
En nem panaszkodom, nekem megerte. -
dragon1993
addikt
Közben megtaláltam a reddit commentet ahol kifejtik, hogy ismert toyota probléma. [link]
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Nekem Corolla Cross van, de gyanítom ua. a Qi töltö van benne. Holnap csinälok egy fotót.
-
No.01
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Nem keresztbe hanem hosszaba (valtokar mozgasaval egy vonalba) ha jol ertem.
(neha en is szoktam, igy kisebb az eselye, h ott felejtem
) -
válasz
dragon1993
üzenetére
Telefon Usb-c csatalkozója van a kocsi eleje felé. A képernyö természetesen felfelé néz. Az S10+ is így müködött rendesen.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Ha csak BT kapcsolat megy róla, akkor nagyon lassan de tölti a telefont. Szintén S24U. Fordítva kell berakni és jobbra igazítani. De nagyon gáz hogy ezzel sporoltak, én meg fizettem ért.
-
dragon1993
addikt
válasz
Flashback
üzenetére
Csak az első USB-be dugható.
Nekem a USB-C L alakú adapterrel egyáltalán nem feltünő.polonic
Nem telefon hiba.
Nagyon kényes (olcsó) a Toyota töltője.
Redditen találsz rengeteg visszajelzést, hogy használhatatlan, sőt valahol linkeltek utángyártottat a gyári helyett. Teljesen mindegy, mert a wireless android auto mellett bedugom a telefont egy másik USB-C és kb csak szinten tartja a telefont. Gondolkozok, hogy visszaállok vezetékesre, mert ott hűvös a telefon és simán feltölti. -
Az Android Autó adaptert lehet a hátsó USB-C-be is dugni? Nem csak az elsö usb-A portba?
-
-
polonic
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Hm, az tényleg meglepő. Nekem ilyet nem csinál. Lehet, hogy ott van valami probléma? Azért a vezetéknélküli töltés tágabb határok között is működik nálam.
Máshol is ezt csinálja az S24U vagy más telefonnal is így viselkedik az autóban lévő töltő? -
-
polonic
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Nekem nem moccan meg a telefon. Igaz, szilikon tok van rajta.
A carplay szerintem is borzasztó. Azok a nagy bazári ikonok...
-
dragon1993
addikt
válasz
polonic
üzenetére
A vezeték nélküli töltő kb 2 perc után eldobja, mert csak akkor tölti az S24U-t ha pontosan a töltő pad közepén van és az első kanyarban arrébb megy.
A töltést úgy értettem, hogy vezetékkel be van kötve a könyöklő USB-C-re a telefon és vezeték nélkül csatlakozik a fejegységhez a telefon, plusz érezhetően meleg lesz a telefon.
A CarPlay gyárilag van a kocsiban SE2022-vel 6 óra vezetés után vezeték nélküli töltéssel 100%-os akkuval és hűvös telefonnal érkeztem.
(Számomra kinzás a CarPlay rendszer de ez egy másik történet)#20446 st6969
A legtöbb telefonnal teljesen használhatatlan.
A cégnél úgy kezeljük, hogy nincs benne ilyen funkció.Kikapcsolható ez a beszélő női hang. Nekem nincs vele bajom, kivéve ha bemegyek belvárosba csúcsidőben akkor minden sarkon megszólal.
-
st6969
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
"a Corollás vezeték nélküli töltő elég használhatatlan"
WTF? Ez komoly? Szomorú vagyok...főleg emiatt szerettem volna indukciós töltésre képes telefont venni
#20445 g0dl
"egyszer csak megszólal, hogy torlódás előttem"
Nekem ezt úgy is szokta csinálni, hogy egyáltalán nincs használatban sem a gyári, sem semmilyen egyéb navigáció
Először azt hittem, hogy valami csak megy a háttérben, hiszen másképpen honnan tudná, hogy merre megyek, mivel be is mondja, hogy 1km-re előttem torlódás van. De nem, többször is megtörtént, igaz, főleg ugyanazon a szakaszon. (Szegedi rakparton haladtam a belváros felé, és mivel egy darabig csak egy felé lehet menni, így jogosan figyelmeztetett a torlódásra, aktív navigáció nélkül is
) -
válasz
dragon1993
üzenetére
óccópici noname kínai dzsunka VW specifikus fejegység & vezeték nélküli telefon-kapcsolódás android autohoz. Hol működik, hol nem, ha működik, általában "aznapra" már működik is, de másnapi indításkor nem feltétlen fog. Az akksiját a telónak meg úgy zabálja, hogy inkább rádugom a kábelt, 2 óra alatt 20-25%-ot simán "bekér" a vezeték nélküli AA kapcsolat. Bár be van állítva, hogy 85% felé ne töltse az akksit soha semmilyen forrás, hátha tényleg megnyújtja a várható élettartamot idővel.

-
válasz
dragon1993
üzenetére
Vannak bizonyos helyek ahol nekem is eldobja a kocsi a CarPlay-t, de aztán visszajön. Jellemzően villamos vonalak környékén, főleg ha ott sokat állok.
Megzavarja a kommunikációt a nagyobb elektromos tér és eldobja a kapcsolatot. -
polonic
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
Gondolom ott valami olyasmi frekvencián jöhet valami, ami bezavarja a kommunikációt.
Nekem S22U van, de azt egy minimálisan tudja tölteni a vezetéknélküli töltő, úgyhogy én így használtam. A carplay ebből a szempontból jobb, az energiatakarékosabb.
Egyébként meg továbbra is megelégedéssel használom a gyári navigációt. Most már mindenhova azzal megyek és tényleg jó.
-
dragon1993
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Kit tapasztalat ezzel a stickkel.
Kb 500-600km-t használva stabilnak tűnik.
(A Puskás Aréna mellett pontosan ugyan ott megszakad, restartolni kell a fejegységet, de sehol máshol az országban)Az egyetlen probléma, hogy nagyon merül tőle a telefon és mivel a Corollás vezeték nélküli töltő elég használhatatlan, így úgy is kábel lesz a cége ha kicsit messzebb megyek. Cserébe csak szintentartani tudja az akkut, mert annyira terheli a telefont (S24U)
-
KTTech
veterán
Visszanéztem az adatokat Spritmonitorban... eddig az új hibridjeim kb. akkor érték el azt, hogy állandósult a fogyasztás - azonos felhasználás mellett - illetve onnan éreztem, hogy többet váltanak nagyobb tempónál is át EV módba. Nem mondom, hogy előtte rosszak voltak, de onnan stabilizálódott. Az biztos, hogy a legkisebb eső is megdobja a fogyasztást, a fűtés is nagyot üt rajta - ahogy a 12 fok alatti hőmérséklet is, még fűtés nélkül is. A klíma az minimálisan emeli.
Sajnos a költözés összekutyulta a dolgokat, így most rendesen megugrott a fogyasztásom, mivel sokat kell pályázni - de emiatt vettem egy Seat Leon MK3 1.6 CRTDi-t, az elintézi 5l környékén, 5 fővel, 115-ös tempó mellett, míg a Yaris Cross ezt a fogyit 100-as tempóval hozta (5 fővel). Így a Cross hétvégi autó lett, nem gyűjti a melós km-eket csak a kirándulósat, ami évi kb 15-18000km... (a meló meg olyan 27000 lesz).
Illetve jövő pénteken szervizbe kell vinnem, cserélni kell a telemetriai egységet. Kommunikálni kommunikál, de vezetés közben nem kapcsolódik be a vészhelyzeti hívó. A 32000km-es olajcserénél szóltam nekik kb 2 hete, most jött meg az egység.
-
Dare2Live
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Nem a motor veszteséghőjéből megy a fűtés? Mert ha igen akkor mért okozna magasabb fogyit?
Nekem minden autóm annál kevesebbet eszik minnél melegebb van. A legjobb fogyikat nyáron országúton 35Cben amikor betonon felett van 45C hozom pedig ugye ott erősen megy a légkondi is és a motor termikus hatásfoka is elvileg kissebb.
Nem értem mért de nem egy év mérése.hamár: Ami érdekes, hogy olajcsere is dob 2-3dlt a fogyin. Kell ~2.000km mire visszaáll. Új autónál nekem 15.000km volt mire beállt a fogyim. Lehet utána is de ott már OBDs eszköz kéne a kimérésére...
-
polonic
félisten
Én egy ideje mol 100-ast tankolok, vip szinten mol move app-pal 20 Ft kedvezmény jön le belőle, van amikor néha 25 Ft-os kupon is van. Így a prémium 95-ös árban van.
És azt vettem észre, hogy kevesebb lett a fogyasztás. Ugyanúgy, nagyjából ugyanazokon az utakon használjuk az autót.
Az 5,6-os fogyasztások szinte végig autópályán voltak. Azokat leszámítva kb mindig ugyanolyan a felhasználási mód. És a Mol 100 előtt még nem volt 5 liter alatti átlagfogyasztás, mióta megvan az autó.
-
No.01
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Rosszat nem tesz csak felesleges. Van egyebkent 95-bol is E5, de ennek igazabol csak akkor van ertelme, ha valoban sokat allna az autoban a benzin elhasznalatlanul (3 honap+)
-
KTTech
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Mehet bele a 100-as később romlik meg (kb. 1 év), annyi a különbség. Illetve ha nem E10 a 95-ös, akkor az is ugyanolyan jó. Persze ha kb 3-4 havonta tankolsz, akkor a sima E10 95-is pont olyan jó.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de egy 2016-os Yaris III hybridbe mehet a 100-as benzin, vagy csak 95 való bele? Keveset van használva, gondoltam jobbat tesz neki.
-
st6969
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
+20418 g0dl
Én nem matattatok az applikációban? Ha nem is a klíma bekapcsolás, de szerintem valahol az applikáció használattal lehet összefüggésben a hiba. Abból gondolom, hogy össze-vissza módon indul: nálam van, hogy csak ujjlenyomatot kér és indul, van, hogy rá kell nyomni a bejelentkezésre, majd ujjlenyomat és úgy indul, de olyan is van (ritkán), hogy ott is be kell jelentkeznem... -
dragon1993
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Nálam nem.
Reggel bejelentkeztem, mert profil szinkronizálciós hiba.
Cégnél leadtam mosatni, 2 óra múlva visszakapom újra belépek. Leállok egy szintel lejjebb, 2 óra múlva hazafelé megint be kelett lépni. Hazaérek garázsba beállva megint be kell.Ez volt a rekord, egyébként hónapokig jó.
-
st6969
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Az elmúlt 2 hétben 2-3x is kijelentkezett. Legutóbb pont tegnap, amikor klímát indítottam távolról. Először hibát dobott, sokáig homokórázott (itt már sejtettem, hogy baj lesz), de aztán elindította. Ahogy beültem és indultam, nem sokra rá kiírta, hogy nem sikerült a profil szinkronizálása.
Javíthatnának már ezen valamit, mert összességében elég gyakori ez... -
blueye
veterán
Kapott már valaki céges ajánlatot az új Toyota lízing keretein belül, tényleg tudnak jobbat ajánlani központilag?
-
No.01
addikt
válasz
Bullitz
üzenetére
Nekem jelzett, de en valoban defektet kaptam

Egyebkent ezt konnyu ellenorizni egy kuton szerintem.
Ha reggel a hidegebb homersekletek mellett jelentkezik csak akkor lehet pont hatarertekre allitottad a szenzort.
En 0.1-el az elirt ala lovok a "kalibralasnal" a valosagban viszint 0.1-el tobbet fujok az eloirtnal igy van 0.2 pufferem.
Amiota igy csinalom egyszer jelzett csak a mostani defekt elott, de akkor durva volt a homerseklet kulonbseg. -
Bullitz
aktív tag
Urak, másnak is jelezget az elmúlt napokban a guminyomás szenzor vagy csak megint kaptam egy kib*szott lassú deffektet?
-
polonic
félisten
Nektek ki szokott jelentkezni az autón a profilból?
És akkor indítás után ilyenkor be kell írni egy böngészőben a kódot.
Ezt akkor csinálja, amikor elindítom a klímát az app-ból és beülök és indítom. -
gyulaszu
senior tag
válasz
GalaHU
üzenetére
Pontosan, ezért nem nézelődök villany paripák között.
A napi 20 km-t persze lefedné bármelyik, de azért pár hetente belefut egy Bp vagy Debrecen oda-vissza, ami már inkább 250 km... Ekkora hatótávú EV-t nem tudunk/akarunk megfizetni, ezért nézelődök jelenleg PHEV körben.
Egyébként köszönöm az ötleteket mindenkinek
-
GalaHU
addikt
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nálunk az Asszonypajti i3-al pörgeti a villanyórát, napi 2x20km-t megy vele. De ne tévesszen meg az alacsony futás, nem szabad olyan villanyparipát venni ami nem tud legalább 120-160km menni télen-nyáron, mert a pici akku nagyon behatárol és folyton matekozni kell a távolságokkal. 160 körül már élhető...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
AiRLAC
üzenetére

Ez már megvolt. Most egy nagy családi Peugeot 807-el jár, ami kiszolgálta a gyerekek felnövését, néhány építkezést/felújítást és most lassan nyugdíjazás előtt áll.
Én vettem a hosszú távú (Németországba) járásomhoz egy 2.0 TDI DSG-vel , de még az itthonira keresem a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csomagtérajtó kinyílt visszazárhatatlan, csomagtérben a takaróelemek elnyíltak, padlólemez sérült.
)
)