Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ha választhatnom kellene, hogy ülésfűtés vagy kormányfűtés szerintem a kormányfűtésre szavaznék...
Egyetértek. Hidegben úgyis fel vagy öltözve, beülve a hideg ülésben nem annyira gáz, ha nem bőr, viszont kesztyűben vezetni nem a legbiztonságosabb dolog és télen megfogni a hideg kormányt az azért nem kellemes. Volt szerencsém mindkettőt kipróbálni, a kormányfűtést én is hasznosabbnak találom.
Szerencsére mostanában téli, vagy business csomag révén általában mindkettő bent szokott lenni a csomagban és nem kell választani.
-
Dare2Live
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Lexus vonalon vannak a gondok. Régen nem volt de még az (akkor csak 30milliós) csúcs RXben sem. De most is ránéztem mindha MOon nem lenne 0C soha. pl UX300ba raktak de csak a legfelső Luxus felszereltséghez.
Télen a 0C és alatt elég kellemes amikor direkt két kézzel fogod a kormnyt mert meleg. Ha választhatnom kellene, hogy ülésfűtés vagy kormányfűtés szerintem a kormányfűtésre szavaznék...
-
A mostani és az előző kocsim is Corolla volt, egyikben sem volt kormányfűtés, pedig télen hasznos, (mert itt azért nem 10 fokos a tél)
DE csak az executive felszereltséghez jár, a style-hoz nem.És hát azért is jól esne, mert korábban több olyan kocsim is volt, amiben benne volt, astra, mondeo, kia proceed, de még az ideiglenes, 10 éves LR evoque-ban is volt.
-
blueye
veterán
"egy szaros fűthető kormány nincs egy elég menő Lexusban, Toyohoz meg nem is elérhető" - C-HR-ben van
-
Nekünk eddig az Aurisban nem volt, CC-ban van gyärilag. Ahogy tudom ez mindegyik felszereltségi szinten alap. Télen iszonyat jó volt azon a kb 10-15 reggelen amikor nagyon hideg volt.

Szóval pont az az extra amit én el tudnék engedni.
Jobb lett volna ha a szellöztethetö ülés inkább, de ilyen opció meg nem volt a CC rendelésénél. Az marad Lexus privilégium. -
Megvettem (UX 250h, F Sport Top). Az "elvárt" dolgokon felüli extrák: Mark Levinson hifi, memóriás és szellőztethető ülések, elektromosan állítható kormányoszlop, nyitható tetőablak, stb.
Két dolog hiányzik belőle, ami a Luxuryban benne van: HUD, fűthető kormánykerék.
Sokat még nem mentem vele, az biztos, hogy ez a tapipados kijelző vezérlés tényleg megszokást igényel, de a lényeg, hogy van Apple Carplay.

-
No.01
addikt
A 139e ellenere a 10 ev az 10 ev. Kicsit ez is olyan, mint az olaj kemiaja. Attol, h nem megy attol meg oregszik. Ha nagyon sokat hasznalad akkor az meg erre tesz ra nem pedig vagy-vagy.
Az ules temakorre atkotve en ultem mar ennel jobb ulesekben, de azok nem az alap ulesek voltak mert az se nem jobb se nem rosszabb, csak mas.
Az ergocomfort meg AGr az azert mas liga. Az egy olyan dolog ami nagyon megeri a felarat, de a tapasztalat azt mutatja, h meg a nemeteknel sem tul sokan ikszelik be.
En szoktam nyomni 2-3 havonta nagyobb tavokat |egy seggel (800-1400km) vallahato, de mindig van feljebb. (bar a comfy ulesben is faj ha dugo van, baleset es a szakado eso vegett nem lehet haladni ezert 12 orabol 18 lesz...) -
válasz
OCTAMD
üzenetére
keveset fut, csak 139k van benne, ezért is kérdezem.
Azt értem, hogy jobb lesz tőle, de ha amúgy nincs még itt az ideje, nem költenék rá, legalábbis idén, kicsit most összejött minden.
Amit a legjobban utálok benne, az ülésergonómia. 1 hét alatt beletettem 1600km-t a retek nagy dugók miatt volt hogy aznap 9 órát vezettem, hát a csípőm+derekam nagyon nem köszönte meg. Ma csak 3 óra vezetés jutott, de az is sok volt. -
-szabi-
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Megcsináltatták velem a szalonban mikor átvettem az autót.
Egy ideig jó volt aztán elfelejtette, kiderült a telefonomat kellett újraindítani.
Ma megint előjött, hogy nem párosodik magától.
Mivel amúgy is problémás nem foglalkozok vele.
Egyszerűbb nyomni egy nemet a felhasználásra mint újra és újra vacakolni az alkalmazással, meg a "notification"-al, meg a vezess óvatosan üzenettel.
Sosem gondoltam, hogy ennyi pénzt elköltök egy új autóra és ilyen amatőr szoftveres megoldásokkal kell vacakolni. -
polonic
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
De miért nem regisztráljátok?
-
Ki mit gondol, 10 éves az autóm (auris TS) érdemes akksi generálra elvinni? Kiegyensúlyozás, gyenge cellák cseréjére gondolok. Még min. 5 évig megtartom, későbbi jövőre tippem sincs...
Nem érzem úgy hogy baj lenne vele. Most jöttem vissza 1 hét Horvátországból. Minden nap napon állt, 37 fok, indulás után töltöttség persze 2 perc alatt lement minimumra, de 15-20 perc alatt összeszedte magát, hosszú hazaúton meg sztem már újra a szokásos teljesítményt hozta. Most megyek majd tankolni, de olyan 4.9-5.0 lesz az átlag 1400 km, vegyes uthasználat mellett. Pályán 110-nél nem megyek gyorsabban csak lejtőn.
-
polonic
félisten
Magához tért minden, úgy tűnik.
Legalábbis nálam már működik minden. -
GalaHU
addikt
Pár hete volt hír, hogy a Ford olyan rendszeren dolgozik, ami automatikusan “jelent” a hatóságnak sebességtúllépès esetén.
Valamelyik százezredes rendőrelvtárs meg azt is büntetné ha bármelyik beépített fedélzeti -biztonsággal összefüggő- rendszert kikapcsolja az user.
Másrészt a jogszabályi háttér most is adott, a balesettel összefüggésben bármilyen tárolt adatot lefoglalhat az illetékes hatóság. A fedélzeti kamerák képét is elsőként szedik össze még a helyszínen ha észreveszik hogy bármelyik félnek volt.
Szóval köszi, de én tartok ettől a Big Brother-es jövőtől, nehogy már a saját autóm spicliskedjen.

-
polonic
félisten
válasz
GalaHU
üzenetére
Azért nem kell rémeket látni. Ennek nincs meg a jogszabályi környezete.
A másik dolog, hogy enélkül is nagyon komoly hitelesített eszközökkel és szoftverekkel dolgoznak az igazságügyi szakértők.
Még ha úgy is lenne, ahogy írod, a másikról is nagyon könnyen kiderítik, hogy 90-nel rongyolt az állatja.
Érdemes megnézni Dr Herpy összes videóját. -
GalaHU
addikt
válasz
honeker
üzenetére
De szép is lesz ha majd egy balesetben 50-50%-ra hoznak ki felelősnek egy TK-s akcióban mert bár az ellenfél 90-el fordult eléd balról egy egyenrangú útkereszteződèsben, de te az alkalmazás adatai alapján 51-el száguldva lépted túl a megengedett sebességet és ebből egy agyafúrt ügyvéd kihozza hogy megtévesztetted az ellenfelet.
Kell a francnak ez a bughalmaz, ha megjön a kocsi én fel nem telepítem az tuti, ha nélküle is megy a Carplay…
-
honeker
őstag
Nézem a mytoyota alkalmazást….ez még azt is nézi menivel mentél hol milyen fordulaton…itt már müködik a fekete doboz igaz onlajn
-
st6969
őstag
+polonic
Srácok, azt hiszem, elkiabáltam
Bár ez az eset pontosan így történt délelőtt, ahogy leírtam (direkt kipróbáltam: indítottam egy hívást, amit kihangosított, majd rögtön rádugtam kábelre és el is indította is az AA-t).
Csakhogy! Ma délután, vagyis a soron következő alkalommal, ahogy beültem, nézem, hogy nem csatlakozik BT-n. Várok egy kicsit, semmi. Bemegyek a beállításokba, és ott látom, hogy csak az AA van engedélyezve
(délelőtt pont fordítva volt).
Tehát, ahogy rádugtam a kábelt, felülírta a beállításokat és engedélyezte magának (!) az AA-t
Bugos, mint a xar
-
-szabi-
addikt
Nálam nem megy a mytoyota alkalmazás és az autóban felugrik egy mindent eltakaró menü, hogy a notification szolgáltatás nem működik.
Most ezt is le kell okézni minden indításnál mert amúgy kitakarja az egész képernyőt.
Hat hete van meg az autó, bámulatosak ezek az amatőr szoftveres megoldások. -
g0dl
addikt
válasz
st6969
üzenetére
Az jó ha így van, engem is bosszantott amt leírtál.
Viszont ha ez változott, akkor volt valami frissítés, de én (most már több, mint egy év alatt) még nem láttam olyan üzenetet, hogy frissített volna valamit, pláne, hogy rákérdezett volna, hogy engedélyezem-e. És ez utóbbi bosszantó.Egyébként van a toyota-nak valami felülete, ahol az ilyen sokaakat érintő problémákról tájékoztatnak? Pl. annyit hogy dolgozunk rajta, vagy így jártatok.
-
st6969
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Na, csak jól emlékeztem! Meg mertem volna esküdni, hogy nem álmodtam, és év elején még működött az, ha az AA engedélyezve van, attól még BT-n csatlakozik, és ki is hangosítja, ha hívást indítok vagy fogadok (akkor is, ha nem megy az AA, mert pl. nem dugtam rá kábellel).
Aztán egyszer csak ez nem ment: Ha az AA nem volt engedélyezve, csak akkor kapcsolódott BT-n, így viszont nyilván kábellel való csatlakozás esetén sem indította el az AA-t. Vagy AA-t engedélyezni kellett ÉS kábelre kellett dugni, ilyenkor minden (telefonbeszélgetés is) AA-n keresztül zajlott. De így viszont BT-n nem is kapcsolódott, tehát ha kaptam egy hívást, de nem volt vezetékkel rádugva, akkor nem hangosította ki. Ha nagy ritkán használtam az AA-t, persze, hogy elfelejtettem a rejtett menüben kikapcsolni, és csak pislogtam, hogy BT-n nem kapcsolódik.
Ma visszaállt a rend: BT-n kapcsolódik, ki is hangosítja a hívásokat, de ha rádugom a kábelt, már indítja is az AA-t.
Lehet, hogy csak én örülök ennek, de most már végre megont működik normálisan.
-
ncc1701
veterán
válasz
Aweriot
üzenetére
CO2 hegesztő vétele, utána másfeles vaslemezből megcsinálod.
Ami elem elrohad, az bontóban is csak elrohadt lenne, nem vagy vele előrébb. Ma már horror drága bármiféle lakatos-fényező munka, nagyon könnyen GTK lehet a szitu, hacsak nem tudod magadnak megcsinálni. Felfoghatod úgy is, h kitanulsz egy új szakmát, tanulás sosem kár. -
Sziasztok! Egy Gen 7 facelift utáni (2008) Hilux-ot használunk teljes megelégedéssel. A plató elfáradt (korrózió), erre keresnék valamilyen megoldást. A lakatos cserét emleget, de bontottat első körben nem találtam. Hálás volnék, ha mutatnátok valamilyen irányt.
Köszönöm szépen előre is! -
polonic
félisten
Nem kell értened. Csak elfogadni, hogy ezt is használja valaki.
Pont ezt egyszerűbb használni, mint az AA-t nekem.
Amúgy azért, mert ami eddig működött, az működjön ezután is. És nem cak navigáció a lényeg ebben, hanem hogy az is szar.
Fölösleges nekem az AA. Mert tényleg jó a gyári navi. Simán lehoz a pályáról, ha dugó van. Mutatja a sávokat, pályán a megállókat, pihenőket, benzinkutakat, az üzemanyag árakat is.
Legalább egyszer próbáld ki majd. -
No.01
addikt
Komolyan nem ertem h miert szivatjatok magatokat ezzel az egesszel...?
Ertem en, h nem kell mindig az egyszerubb/gyorsabb/jobb utat valasztani, de ez amit ti toltok mar majdnem mazochizmus.CarPlay, AndroidAuto mukodik nem?
-
-
válasz
polonic
üzenetére
nekem szerda esti az utolsó út, amit mutat.
két kollegának is kb akkor halt meg ez a dolog, az egyikőjük autójában ültünk csütörtökön, és ott ki is írta a kocsi, hogy "nincs kapcsolat" -
nekem nem ír ki ilyet, de ha appal küldenék kérést, akkor azt írja, hogy "kérése feldolgozáa közben hiba történt"szóval szerintem megint a DCM modul (a modem) csesződött el valami szoftverfrissítés során, de hogy ebből hogy fognak kijönni, anélkül, hogy be kéne vinni a szervízbe, azt nem is tudom...
-
eastsider
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Voltam Lexusba kötelező szervizen, mondtak hogy globális a probléma
volt nálam pár napig ES. Nekem nagyon bejött, a belseje kicsit retro szerintem (full full verzió volt). Jó hosszú auto
mas: miről lehet hogy a Yaris 3 hsd melegbe mintha ahogy elengedem a gázt nagyon lassan engedi vissza a “fordulatot”? Mintha B Ben lenne. Vagy beragadna… Csak ezekben a nagy melegekben csinálja
-
KubanitoS
veterán
válasz
xEon1337
üzenetére
Pesti használatra az UX lehet a jobb választás a magasabb felépítés és a könnyebb parkolás miatt, plusz feltehetőleg télen azért nem fog annyit enni, mint az ES, ja és a színe is szép. De ezzel részemről ki is fújt az UX, amely szerintem nem említhető egy lapon az ES-sel, amely klasszisokkal különb és elegánsabb autó. Gyönyörű a színe is, a belseje is, erősebb a motor is benne. Ez a magasabb felépítés, ami számomra kérdőjeles lenne, egyébként nem kérdés, hogy az ES a jobb kocsi.
-
polonic
félisten
válasz
Peter.70
üzenetére
Szia
Márkaszervíz is megcsinálja, de ez drágább.
Vagy google-ba toyota hűtúköz tisztítás és találsz pár találatot. Videó is lesz róla, ahol a szakik megmutatják. Az egyik valamilyen Laci, oda is lehet vinni. Van egy másik is. Annak most nem tudom a nevét, de úgy emlékszem, hogy Ercsin van. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hova érdemes / szabad vinni Auris hybrid TS-t hűtök közti tisztításra?
Otthon nem igazán tudom meg oldani. -
polonic
félisten
Itt is beszart a mytoyota app infó gyűjtése. Tegnapi utat nem mutatja.
Láttam én is azt a notification hibát.
Aztán a gyári navigáció nem mutatja a valós idejű forgalmat. -
válasz
OCTAMD
üzenetére
És ezt miből számolta ki? Matematikus ön?
Mindenképpen alkudnék.Megmutatták a szervizmúltját, 2022-ben volt egy 12V-os akksi cseréje garanciában, ami lehet összefüggésben van valami rablásgátló eszközzel, ami már szerintem nincs benne a kocsiban, de a 2020-as player.hu cikkben még biztos benne volt (A oszlop tövében a visszajelző LED):

Lehet pénzfeldobás fog dönteni.

-
-
válasz
dragon1993
üzenetére
ennyivel nehezebben nem tud olyan gyorsan menni. ha mástól nem is, ettől mindenképp csendesebb lesz

-
dragon1993
addikt
Gyárilag páncélozott Corollát kínál a Toyota
Kiváncsi lennék mennyivel lesz halkabb az autó ettől
-
-szabi-
addikt
Hi
Az autón 235/55/19-es nyári gumi van.
A katalógus szerint a felni 7,5J x 19“ méretű.
Amit viszont nem találok, mennyi az ET szám?
Illetve ha téligumihoz inkább 18" felnit választok akkor mennyi az ET értéke?üdv
-
polonic
félisten
Köszi mindenkinek a hegyi utas hsz-re a választ!
Még egy dolog. Ha felfele nyomom egy kicsit jobban neki, akkor azért rendesen megmelegszik a motor. Itt hibridnél mi a javallott ilyenkor? Meddig ne állítsam le a rendszert? Gondolom a ventilátor leállása után.
Azért kérdezem, mert az előző dízellemmel ugyanúgy grossglocnkernél az volt, hogy bekapcsolt a ventilátor. Pedig az aztán soha nem kapcsolt be a klímán kívül, csak hűtőfolyadék cserekor kikényszerítve légtelenítésnél.
Aztán amúgy át is égett a turbócső és megdöglött egy injektor.
-
KTTech
veterán
A B-nél sincs közvetlen kapcsolat a motor és a kerekek közt. Amit csinál a motor, hogy fékezi az MG1-et (de ezt tudja D-ben is), ami a termelt energiával (és ráadásnak az akkuból nyerttel) fékezi az MG2-t és a kereket és mellette ha szükséges a rendes üzemi féket is beveti.
-
No.01
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Azt, h te mit tudsz odafigyelve az csak es kizarolag a te erdemed. Az a meglepo amikor barki alltal hozhato szamokat tud produkalni meg olyan is aki ezekre egyaltalan nem figyel.
Nekem a hugom kezdetben majd 1l-el etettet meg tobbet a Priussal. Osszeszoktak, de meg mindig siman tudok faragni az o szamaibol.
Egyebeknt meg az az 5.5 sem rossz am a nagy atlaghoz viszonyitva
-
galervin93
addikt
Sokat járok Nógrádban, nyilván dimbes-dombos utakon, szerintem fára-bokorra meg tudom mondani, az általam járt utakon hol fogok elkezdeni tölteni is mikorra lesz tele az akksi (P3).

21-es út Tarján-Hatvan között (völgymenetben) jó minőségű aszfalt, enyhén kanyargós, észre sem vehető de folyamatosan lejt, jellemzően magas is a töltöttsége az akksinak, fogyi meg ilyen 3.5-3.7 (fedélzeti).
De nagyon vezetés függő is, ezt a töltögetést is lehet hatékonyan is csinálni. Hosszú kifuttatások pl. egy autóúton 110-ről becsorogsz egy körforgalomba, városban is ha ismeri az ember a lámpa programot akkor tudja hogy érdemes-e még arra s zöldre nyomni, vagy mire odaér már sárgul, meg maga az egész vezetés nem a nyomom-fékezek-nyomom-fékezek headbangelésből áll stb. (Arról nem is beszélve, hogy pl. ha városban ügyesen játszik az ember, akkor jellemzően kellően töltött akksival fog indulni egy lámpától, így van nyomaték, erő, a legtöbb átlagos belső égésű járgányt simán le lehet lépni az első pár méteren, pláne ha figyeli is az ember a lámpát és nem zöldnél kezd el gondolkozni az induláson...).
Hüledezve hallgattam azt is, aki 5.5-6 literes fogyiról beszél P3-nál, én 4.5-4.7 felett már morci vagyok.
-
g0dl
addikt
A MyToyota nektek most működik? Nekem nem nagyon tud adatokat frissíteni.
-
g0dl
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Az akksi tele töltéshez lefelé nem kell olyan magas helyekre menni. Nekem ez simán megvolt Dobogókőnél is. A motorféket pedig kisebb lejtőn is bekapcsolja (nincs fogyasztás, de van motorfordulatszám)
Viszont felfelé a feltöltött akksiból tud elektromosan rásegíteni, így a motor foroghat hatékonyabb fordulatszámon.Én legalább is így tapasztaltam.
-
válasz
xEon1337
üzenetére
Kutyabox biztos bemegy az UX-be? Nem csak alapterület miatt kérdezem, nagyon alacsony is az a csomagtér...
Ha a parkolás megoldott (vagy pöpec parkolási tudással, vagy tágas parkolókkal) akkor én e kettő közül biztos az ES-t venném... Mondom úgy hogy én rav4-el szívok sok helyen, hasonló éves futásteljesítménnyel és az "csak" 4,6 méter. Mondjuk széles is.
Ha lenne még keret (és pénz a banánra is mert ez fog eszegetni) akkor esetleg még előző 6 hengeres 450h RX...
-
válasz
polonic
üzenetére
Nekem felfelé menet azért küldte akkuból is a teljesítményt rendesen. Többször mikor megálltam hagytam menni az autót hogy visszatöltse magát, legyen plusz erő ne csak a benzin motor szenvedjen
Lefelé meg pár kanyar után púpos volt az akku, így az üzemi és motorfék (kellemetlen hanggal) dolgozott rendesen.. áradt a meleg a kerekek felől, mikor meg meg álltunk pihenni, fotózni (AURIS TS 2014) -
polonic
félisten
Lehet, hogy volt már téma és csak én nem emlékszem rá.
Ha mondjuk felmegyek valami komolyabb hegyi utakra, pl Grossglocknerre, akkor felfelé menet ugye mindig menni fog a benzinmotor. Ilyenkor, ha eléri az akku töltöttsége a maxot, gondolom a töltést lekapcsolja az autó.
És ugyanez lefele is. Lefelé is feltöltődik az akku és akkor ilyenkor nem tud regeneratív fékezéssel lassítani, a normális féket használja. Így akkor itt is túl lehet ám melegíteni a fékeket. -
No.01
addikt
válasz
xEon1337
üzenetére
Erdekes a felvetes...
Az extrakban nem vesznek el inkabb a felhasznalas modja lenne nalam a fo kiindulasi pont.
Ugy fogalmaznek, h ha tobbet palyazol akko ES, de azt irod, h kb fele-fele...A szin mindkettoben nagyon tetszik nekem. Nem a szokasos. Bar ez megint nagyon szubjektiv.
-
Sziasztok! Jövő héten autót szeretnék venni, két jelöltem van (ha addig el nem viszik egyiket
):Lexus UX 250h F Sport Top (2020): [link]
Lexus ES 300h Elegance Plus (2020): [link]Mindkettőt megnéztem már élőben, 1-2 apró sérülés van rajtuk ennyi idősen (az ES-t méghozzá elkapta júniusban a nagy jégeső, de már kihúzták a horpadásokat), alapvetően nem tudok belekötni egyikbe sem. Egyedül élek, a jövőben is maximum ketten fogjuk használni az autót, így a csomagtartó mérete nem izgat. Mindkettőn 2019-es gyári, nyári gumik vannak, szóval jövőre biztos kell nekik új szett abroncs. Frissen vannak szervizelve, szóval csak bele kell ülni és használni. Havonta 2000-2500 kilométert megyek, pályán és városban vegyesen, fogyasztásban a Spritmonitor alapján semmi különbség.
Ha esetleg 3-4 év múlva eladásra kerülne sor, akkor talán az UX-et könnyebb lenne eladni, igaz ez a narancs szín erősen véleményes.
ES300h pro
- ez a "jégekrü" szín zseniális, a tisztántartás végett talán a legjobb
- igazi nagyautós, komfortos utazás hosszabb távokon
- barna belső, ami kevésbé melegszik
- 17"-es kerekek, az itthoni utakra el sem tudok képzelni jobbat
- 2,5-es benzinmotor, örök élet meg egy nap
ES300h kontra
- kis központi kijelző (de legalább tudja az AA/CP-t), ami csak tapipaddal vezérelhető
- ülésszellőztetés és kihúzható combtámasz hiánya
- 4.975 mm hosszúság
- kutyabox csak a hátsó ülésen keresztben fér elUX250h pro
- Budapesten parkolás szempontjából praktikusabb (4.495 mm)
- Mark Levinson hifi
- levehető vonóhorog kerékpárszállításhoz (bár ez nálam egyelőre nem releváns)
- ülésszellőztetés
- nagy központi kijelző, igaz ez is csak tapipaddal vezérelhető
UX250h kontra
- crossoveres felépítésből is adódóan "butább" futómű
- 18"-as kerekek
- élete első hónapjaiban szerintem újságírói tesztautó volt, legalábbis találtam róla cikket a neten, ők pedig szerintem nem kímélikÉrdekelne a Ti véleményetek is, hátha valamire nem gondoltam.
-
pályán mennyit eszik a corolla cross? Flashback?

van 1 darab népítélet az autóról, én azt betudom egy peches péntek esti műszaknak, de ugye nem én veszem. az a 8 literes fogyasztás se tűnik reálisnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha akar…….az is érdekes hogy nem lehet a wifi hozzá férést meg hoszabitani 4 év és kampec
Bár ez az eset pontosan így történt délelőtt, ahogy leírtam (direkt kipróbáltam: indítottam egy hívást, amit kihangosított, majd rögtön rádugtam kábelre és el is indította is az AA-t).
(délelőtt pont fordítva volt).

):