Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a forma, ebben a színben fekete tetővel pedig bomba!
-
BaLee
addikt
Köszi a tippet, de én úgy állok hozzá, hogy gari idő alatt ha probléma van akkor oljdák meg inkább ha már majd 12 milliót vigyorogva elkérték a kocsiért. Vészmegoldásnak persze jó, bár ilyenkor be szoktuk kötni a rendes övet, mert nem megoldhatatlan de nekem is úgy rémlik, hogy ilyet nem kellene csinálnia.
Többieknek is köszi, a következő szerviznél majd kicsit nyomatékosabban kérem.
-
BaLee
addikt
Használ valaki isofix-es gyerekülést?
Anyám CH-R-jében (2023-as) sokat használtuk, ugye ezek olyanok hogy a isofix csatlakozóba bekattintod, hátul bekötöd és az isofix ülésnek van saját öve. Sokáig nem volt gond vele, majd előfordult, hogy utazás közben egyszer csak nekiállt reklamálni, hogy nincs bekötve a jobb hátsó biztonsági öv. Majd abbahagyta, újra előjött, úgy tűnt mintha valami szenzor hiba lenne.Éves kötelező szerviznél jeleztem, hogy nézzék meg, nem csináltak vele semmit, azt mondták, hogy gyerekülésnél isofix esetén is be kell kötni a rendes övet.
Ez tényleg így van? Csodálnám, nincs is kialakítva hely a gyári övnek.
-
BaLee
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Szülőknél olyan szűk a garázsbejáró, hogy régi kocsinál mindig behajtatták a visszapillantót be és kijárásnál (én be tudtam állni vele nyitott tükrökkel de tényleg max 2cm maradt), szerencsére a C-HR szűkebb, mint az előző kocsi így nem kell vele játszani de mind nagyon meglepődtünk amikor egy ~12 millás új kocsi nem tud egy ilyen viszonylag alap funkciót.
-
-
BaLee
addikt
válasz
mouzrr
üzenetére
Tavaly C-HR-nél 1%-ot tudtunk alkudni a kedvezményes listaárhoz képest (amúgy is volt valami Toyota napok akció amiben már kb. 1 százalékot amúgy is engedtek).
Illetve pár hónapja márkakereskedőnél vett használt autóból (nem Toyota) pedig max 2%-ot engedtek, pedig volt pár szemmel látható hiba, de nem zavarta őket.
Itt nagyobb kedvezményed csak akkor lesz ha központilag akcióznaak 1 modellt Pl. 24-es C-HR plugin hybrid. Olyan drágán gondolom nem vette kutya sem így kiszórják a készletet jó áron.
-
BaLee
addikt
Maximálisan egyetértek. Agyamra megy ez az ország, végre engedélyezték legálisan a LED-eket, meg is vettem év elején (Street legal OSRAM) be is szereltem, fényszóró beállítás is ok. Erre kitalálják, hogy műbizonylatot kell róla íratni egy szervizzel meg lepecsételni. Pár helyen kérdeztem 40k-t akarnak érte elkérni úgy, hogy semmit nem kell már csinálniuk, mert be van szeretve, csak a papír. Annyit meg tuti nem költök rá maga a LED is olcsóbb volt valamivel... Ott a doboz, ott a lámpa típusa, ott van, hogy kompatibilis és mégsem elég.
De az új C-HR led-es világítása tényleg kiváló illetve az automata is elég jól szabályozza a reflektort. Nálunk is csak standard van.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ugyanezt figyeltem meg mikor átvettük tavaly anyám C-HR-ét. Felhívták a figyelmünket, hogy az első kúton tankoljunk, ne menjünk el a 2. kútig ami kb. 2km-re van...
Pontosan nem emlékszem, de 40 liter felett ment bele, talán volt 42+ is.
Azóta ugyanez, tudtam, hogy biztosan még bőven van benne benzin, de az asszony nem engedte, hogy kipróbáljam, hogy mi lesz ha elmegy 0-ig a számláló így megálltunk és kb. 34-35 litert tudtam bele tankolni...
Én elkönyveltem annak, hogy ez így nagyon hülye biztos, bár kíváncsi lennék mi történik ha lepörög 0-ig a tankolásig hátralévő távolság jelző. Az biztos, hogy 5l-es átlagfogyasztással utána még kb. 200km-et el lehetne vele menni.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Ma adtam le anyám C-HR-ét egy éves szervizre és rákérdeztem erre a hybrid rendszer ellenőrzése dologra ami majd kell a garihoz, azt mondták róla azzal nem kell foglalkozni majd ha lejár a 3 év utána. Ez így valid? -
-
-
BaLee
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Én úgy gondolnám, hogy igen. Én is pont tegnap rendeltem (mondjuk máshonnan mert itt drága a szállítás). Street legal-nak van írva. Van az Osram-nak egy oldala ahol fel van tüntetve országonként a kompatibilitási lista [link] . Itthon még nagyon friss a dolog szóval Magyarország még nincs közte. Amúgy szokott a dobozban lenni egy matrica azt kell felragasztani a fényszóróra vagy a közelébe. Hogy itthon ennyi elég-e mondjuk műszakin még nem tudom. Én április körül viszem a kocsit remélem arra tisztázódik...
-
BaLee
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Mert a tribológus jó eséllyel le van maradva 20 évet.
Ártani a kocsinak ettől még nem ártasz vele ha lecseréled, a pénztárcádnak inkább.
A 30 ezres periódus már más téma. Bár a modern olajokkal ha ezt 1 éven belül, főként autópályán teszed meg akkor az sem annyira ördögtől való. -
BaLee
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Nem jó ötlet. Annyira rágyógyultak, hogy volt amit fogóval sem sikerült letekernem. Így 1 szelep bánta amit TPMS szenzorostól cseréltek + szerelés, kb. 15k-s mutatvány volt 2-3 éve, most már lehet duplája lenne. Pedig nem volt sokat rajta max 1-2 hónapot.
Csak műanyag. -
BaLee
addikt
Gyári méretű gumi van rajta (215/60 R17). Én is sokallom.
Bár a Focusunknál is csal kb. 6-7km/h-t ennél a tempónál...Ja a hangjáról nem írtam mert ez volt még kérdéses. Ennél az autópálya tempónál simán vállalható, nem hangos. Ha a tempomatot feljebb tolod 1-2km/h-val akkor mindig felbőg egy picit de normál utazó tempónál nem volt hangos, se a motorzaj nem volt számomra zavaró.
-
BaLee
addikt
Hétvégére elkértem édesanyám új C-HR-jét (1.8 140LE). Azzal mentünk Szhely - Budapest oda visszát 3-an, csomagokkal. Szerintem teljesen vállalható pályázáshoz is ez a motor. Ha odaléptem neki felbőgött, összeszedte magát aztán ment szépen. Mindezt gyorsabba, mint számítottam rá. Ami érdekes, hogy kb. 10km/h-t csal az órája azaz óra szerinti 140km/h GPS szerint 130-131 körüli. Örültem a vezetéktámogató rendszernek, kétszer is hasznos volt egyszer egy sávváltásnál jelztett, hogy nem biztos, hogy kellene, előttem meg fékeztek, másik esetnél pedig valaki pályán 3 sávban jobbról előzött egy kocsit amit én balról és mindketten be akartunk sorolni elé csak én rá nem számítottam (nem is láttam). Ott is bejelzett, kormányra is rákorrigált.
6l körüli átlagfogyi jött így ki óra szerinti 140km/h körüli pályás és 120km/h körüli autóutas tempóval. Erről olvastam horror értékeket (8-9 liter) szerencsére közelébe sem voltam. Mondjuk tempomattal jöttünk végig ami megint jelesre vizsgázott 250km alatt max 2-3x kellett a fékre lépnem akkor is csak biztosítottam.
-
BaLee
addikt
Srácok a My toyota app-ban látok egy olyat, hogy "Spring 2024 Speed Limit Database update" gondoltam feltelepítem, rámegyek bekéri a Térképfrissítés Azonosító-t, ezt megtaláltam a térképeknél, viszont kéri a Térkép Szerviz Kódot aminél csak 4 vagy 5db csillagot látok. Azt hogy tudom kideríteni?
-
BaLee
addikt
Valószínűleg, sőt akár még jobban is jelen lehet. C-HR-t úgy vettük át, hogy az értékesítő azt mondta vegyünk egy akksi töltőt a lidl-ben és néha dugjuk rá. Igaz, hogy ott már csak jóformán a központi zárat kezeli de a hibrid rendszer miatt nem olyan a visszatöltése mint egy benzines autónak, hogy folyamatosan tölti a generátor. Ha ritkán van használva a kocsi, rövid távokra és akár napokat áll sokszor akkor előbb utóbb le fog merülni.
-
BaLee
addikt
My toyota alkalmazásba lehet külön fiókba ugyanazt az autót felvinni? Hozzárendelték édesanyám fiókjához mivel azzal lesz használva, de fent van az én telefonon is. Használjam ugyanazzal a fiókkal mint Ő vagy hozzá tudom rendelni egy saját fiókhoz is ugyanazt az autót?
Tök jópofa dolog, hogy távolról lehet állítgatni egy csomó mindent meg jelzi, ha történik valami az autóval (nincs bezárva az ajtó stb) és távolról lehet állítani...
-
BaLee
addikt
Srácok, aki mostanában vett át új Toyotát annak mennyi volt az átadási idő a márkakereskedőbe érkezés után?
Október 18-án megérkezett végre édesanyám augusztus elejére ígért CH-R-je a márkakereskedésbe. Hívták, pénzügyi dolgokat el is intézte 21-én hétfőn. 25-ei, hétfői átvételt saccoltak. De még pontosítanak.
Természetesen folytatódott ugyanaz ami megrendelés után, 2 naponta telefon részünkről, hogy akkor a hétfői dátum biztos-e (szabit kellene intéznem, mert nem engedem oda egyedül ezekhez) de nem tudtak konkrétumot mondani. Végül múlt csütörtökön hívta őket (ami ugye 3 nappal az ígért átvétel napja után volt) visszahívást ígértek ami természetesen nem történt meg. Jövő héten indul a 3. hét...Gumicserében természetesen nem tudtak segíteni, ajánlották a Marso-t. Ott foglaltam volna időpontot 11.05-re (az több mint 1 hét ráhagyás lett volna az első ígérethez képest) de mire végignyomtam a rendelési folyamatot már csak 11.08-ra volt hely (így utólag nézve még szerencse...).
Komolyan bemegyek és felgyújtom őket...
-
BaLee
addikt
válasz
GalaHU
üzenetére
Én erre rákérdeztem, hogy miért jár más ár a cégeknek mert én sem értettem miért nem mind1 az eladónak. Azt a választ kaptam, hogy az újautók értékesítésének 90+%-át a cégek teszik ki, ezért tudnak jobb ajánlatokat adni cégeknek.
Sok logikát nem találtam benne, mert szerintem ilyen esetben pont a másik réteget kellene megcélozni jobb ajánlatokkal de végülis mind1.
A valóság lehet, hogy inkább az amit írtatok páran (karbantartás).Azért vártam, hogy a beszélgetés végén majd jön valami de, de nem jött. Egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek ott volt a "kedvezményes" listaár.
Most is van fent hasonló akció pl. ez: [link]
10 790 000 Ft vs 12 430 000 Ft (privát ügyfeleknek)
Alkudni pedig tapasztalatom szerint magánszemélyeknek az utóbbi árból max 1-2%-ot lehet. -
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
"A Corolla Crosst fenti miatt kihúztam. Jövőre jön új RAV4. Ha adnak kifutoból 20%ot az lesz. Ha nem x."
Nem sok esélyt látok rá. Időnkét feldobálja a facebook, hogy kifutó Toyota modellek órási kedvezménnyel, megnyitom és látom, hogy max pár 100 ezerrel olcsóbb, mint a friss modell.
-
BaLee
addikt
válasz
ncc1701
üzenetére
Azért már nem a szocializmusban élünk. Mindenki sír, hogy nem veszik az autókat, hanyatlik az autóipar, az a pár balek aki mégis vesz ahhoz meg a már legyártott autót ami elvileg egy EU-s központban van nem tudjuk eljuttatni 3 hónap alatt. Sőt igazából le is szarjuk, ha már megrendelte, úgyse mondja le.
-
BaLee
addikt
Srácok, nálam a Toyota CE elásta magát.
Ugye a story annyi, hogy b*szik megérkezni a rendelt autó. Július végétől 2 hét, majd augusztus vége, legkésőbb szeptember, majd miután My Toyota oldalon írtam a chat-en hogy szeretnék valami kézzelfogható infót kapni azt írták írjak a Toyota CE-nek e-mailt. Írtam szeptember végén, ígéret: Október 7-én érkezik a kocsi.
Nem érkezett. Telefon a márkakereskedésbe. Nem tudják, biztos visszahívták, megsürgetik, jelentkezni fognak. 1 hét alatt nem sikerült, amíg nem volt meg a szerződés addig tudtak hívni, azóta egyszer sem hívtak, hogy mi a helyzet. Írok a Toyota CE-nek, hogy azért ez így nagyon nincs rendben.
Mit kapok válaszként?
A márkakereskedéssel kötöttünk szerződést, ők nem látnak bele, nem rájuk tartozik (ezt az importőr írja...) majd megadták a kamion rendszámát, ami hamarosan indulni fog a központi raktárból az autóval.
Kértek e-mailben értékelést, meg is köszöntem nekik a nagyon hasznos információt 1-1 1 csillagos értékeléssel.Hú, elég nyögvenyelősen indul ez a Toyotás storynk...
-
BaLee
addikt
Nem túlzás.
Nézd meg a képet:

Az alsó készült 8°C-os körülmények közt. Ilyen körülmények közt még a nyárinak is jobb a fékútja, mint a télinek... Négyévszakos abroncs teszt referencia nyári és téli gumikkal összevetve.
26.5°C-on 3m-t ver a leggyengébb 4 évszakos a télire, a legjobb több, mint 5m-t.
8°C-on pedig a leggyengébb is 1m-t, a legjobb 2-t.Itt a link a teszthez: [link]
-
BaLee
addikt
Nem vettem még soha új autót, nem is fogok (ez édesanyámé lesz).
De azért az meredek, hogy egy novemberben, decemberben átadott gépjárművet átveszed nyári gumival és útjára bocsájtanak vele. Ha pont azon az 1 napon van hó, vagy jeges út télen és belecsúszol az árokba vagy másba akkor ki lesz a hülye? Mindenki másikra fog mutogatni. A biztosító rád, te a márkakereskedőre, a márkakereskedő meg szétteszi a kezét, hogy hát ők minden kocsit nyári gumival adnak át?
Végén az lesz, hogy lerendelem a 4 gumit és amíg a rendszámot intézik majd beviszem a márkakereskedésbe és felrakatom velük. Legalább utána nem kell már máshol bohóckodni ezzel. Nem akarunk +4 felnit, se téli gumit mert felesleges.Szerződést elolvastam. Szokásos humbuk. A márkakereskedő vállalja, hogy az előleg fizetésétől számítva (júli 28 asszem) 20 munkanapon belül a telephelyére szállítja a járművet, de legkésőbb szeptember 28ig. De ha ez nem jön össze akkor arról nem a márkakereskedő tehet, mert a gyár, meg a szállítás, meg a csillagok állása stb. ezért a márkakereskedő nem marasztalható el emiatt.

Elállhatsz a szerződéstől.
-
BaLee
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Miután kiderült, hogy tovább csúszik a kocsi érkezése, se konkrét okot nem tudtak mondani se semmit. Megkérdeztük, hogy így akkor várhatóan novemberben ugye legalább téli gumival fog érkezni az autó?
Válasz: "minden Toyota nyári gumival kerül átadásra"
De tudnak árajánlatot adni téligumi + felnire.
7-800k-ért biztosan.
Szerintem írok egy keresetlen levelet a központnak.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
Nem tudom, mi azért választottunk "készleten lévő" C-HR-t, mert azt mondták, hogy ha mi akarunk színt meg felszereltséget választani és gyártásból jönne abból november végére lesz autó.
Ehhez képest a "készleten lévő" autóból is november lesz mire megkapjuk... Az ígéret nekünk amúgy két hét volt.Rá kell kérdezni mit jelent náluk a készleten lévő szöveg. Ill. a mi példánk alapján nem nagyon szabad adni arra amit mondanak.
-
BaLee
addikt
TPMS-t nem akarok venni, a gyári helyére megy majd a 4 évszakos, arra volnék kíváncsi van-e nyűg vele átszerelés után. Anno Focus-nál tette fel a kezét az amúgy nagy nevű gumiszerviz, hogy egyrészt nem mondtam, hogy TPMS is van az autóban, másrészt nem tudják mit kell csinálni, hogy eltűnjön a figyelmeztetés a műszerfalról. Ott végül elég volt az autó menüjében leresetelni kis google után.
-
BaLee
addikt
Új toyotáknál mennyire macerás a TPM gumicserénél? Kell hozzá szervizes?
A július végén megrendelt és attól számítva két hét múlvára ígért C-HR október 7-én fog megérkezni (vicc
). Utána még 1-2 hét biztos elmegy mire rendszámot kap és átvehető. Szóval novemberre lesz egy kocsink várhatóan nyárigumival. Érdemes szerintetek megpróbálni valamit alkudozni a márkakereskedővel, hogy valami 4 évszakos gumira cserélják már le?
Amúgy mi van ilyenkor ha nem tudnak a beígért időre szállítani? Gondolom a szokásos, ha nem teszik el lehet állni a szerződéstől.Vagy jobban jövök ki ha megrendelem, kicseréltetem tavasszal meg eladom a nyárigumikat?
-
-
BaLee
addikt
Rendelt mostanában valaki új Toyotát?
Olyat választottunk ami már "készleten van" én erről úgy gondoltam, hogy már mondjuk az országban van, de mint kiderült ez inkább azt jelenti, hogy már le volt gyártva Törökországban. Július végén kb. 2 hetet mondtak rá, a my toyota alkalmazásban egy Móriczka ábrán tudom követni, hogy elvileg már valahol a cseheknél van (~2 hete...) ahol majd átnézik 50 ponton és utána jön hozzánk. De sehol egy dátum, hogy mikor volt az adott helyen és lassan 4 hét is eltelt, márkakereskedésben pedig csak annyit mondtak, hogy majd értesítenek, ha itt lesz. Azon túl meg még szerintem újabb ~2 hét mire le lesz papírozva meg forgalomba lesz helyezve.Kíváncsi lennék másnak ez mennyi idő volt.
-
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ha választhatnom kellene, hogy ülésfűtés vagy kormányfűtés szerintem a kormányfűtésre szavaznék...
Egyetértek. Hidegben úgyis fel vagy öltözve, beülve a hideg ülésben nem annyira gáz, ha nem bőr, viszont kesztyűben vezetni nem a legbiztonságosabb dolog és télen megfogni a hideg kormányt az azért nem kellemes. Volt szerencsém mindkettőt kipróbálni, a kormányfűtést én is hasznosabbnak találom.
Szerencsére mostanában téli, vagy business csomag révén általában mindkettő bent szokott lenni a csomagban és nem kell választani.
-
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
Baromi egyszerű, 10 éve nem infláció volt, hanem defláció. Éveken keresztül. 2020 körül még mindig csak 3% körül volt az infláció. Tavaly meg 25% amit bevallanak de valóságban inkább 40+%. Ez ilyen egyszerű, szimpla matek.
Az, hogy most egy négy éves autót el tudsz adni újkori árában vagy +10%-ért azzal kb. ugyanott vagy az inflációhoz képest, mint amikor régen 4 év alatt -30%-ért mentek el.
Nézd meg a fagyi árát. 2020-ban 300Ft körül volt egy gombóc. Most mennyi? 550-600Ft
4 év alatt. -
BaLee
addikt
Meg tudjátok mondani mi a különbség a Toyotánál a LED fényszóró (Basic LED) ill. LED fényszóró (High LED) között? A Mátrix led azt sejtem mi, de nem nagyon találtam erről infót sehol.
-
BaLee
addikt
Toyotánál is vicces dolgok történnek...
Édesanyámnak nézegettük az új C-HR-t, nem is volt kérdés, hogy a 11.5 milliós alap helyett inkább a 11.9 Comfort Business lenne az irány, van bent csomó hasznos dolog, nem csak látszat hülyeségek. A kedvezményes listaárból kaptunk kemény 1% körüli kedvezményt, de végülis az is valami.
Ez volt szombaton, hétfőn kijött az új árlista, az eddigi 700k kedvezmény helyett az összes modellre rádobtak 1.3 milla kedvezményt az 1.8 és a 2.0 motoros verzióra, egyedül a 223 lovas változatnál maradt a 700 ezres kedvezmény. Így a kinézett modell 11.37 millás árra módosult.
Én nem is csodálkoztam rajta, mert több helyen hallottam ill olvastam, hogy elég merész volt az a kb. 1 millás ugrás árban a régi modell után, gondoltam megpörgetik az eladásokat.Mondom akkor egyeztessen az értékesítővel, felhívja hét közepén, erre már 12 millás (!!!) árat mond neki arra a változatra amire előző hétvégén 11.8, hétfőn meg 11.37 volt a Toyota árlistán. Felnézek a honlapra és tényleg, a belépő szintű modellen kívül az összes többin megvágták a kedvezményt, az eddigi 800 ezer helyett már csak 700 ezer lett, mindez 2 nap alatt.
Ha rólam lenne szó én már átmentem volna és elhozok egy Sportage-t vagy Tucson-t 10körül aztán a fogyasztáskülönbségből eljártam volna 100k km-t körülbelül. Kár, hogy neki azok már nagyok.
-
BaLee
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
"Ez izlés kérdése.... de az tény
hogy egy dizájn Crossover/SUV amikor az R20/R21nek van hely baromi hülyén néz ki egy R15el."
Szerintem a többség jól néz ki kisebb felnivel is. Új C-HR-t néztem például mert felszereltségtől függően 17-től egészen 20"-ig megy. És már a 17" sem kicsi.
Yaris cross is szerintem hülyén néz ki 18" felnivel.Gáz, hogy nagyobb felszereltséghez nem választhatsz kisebb felnit.
Ebből lesznek azok, hogy erőn felül megveszik egyesek a kocsit, meg a nagy felnit, aztán a legolcsóbb gumi után nézelődnek ami mindenre jó csak megállni nem. Nem racionális.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Lehet valahol informálódni, hogy milyen áron mennek a kötelező szervizek új kocsiknál? Édesanyámnak most néztünk egy C-HR-t, aztán felmerült, hogy mennyi lesz vajon majd a kötelező szerviz, régen anno emlékszem, hogy neten meg lehetett találni az árlistákat több márkánál, Toyotánál most nem találtam.
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősöm vásárolt egy 2013-as Avensist amiben van gyári navigáció de angol nyelvű, meg gondomom a térkép is régi.
Van valami lehetőség ezeket magyartani ill. frissteni? Foglalkozik ilyennel valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internetes kereső létrehozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest