- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46699 üzenetére
Igen, az 50%-os cap-et vágom. Inkább az elitsebzésre vagyok kiváncsi, mert azt nem tudom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #46698 üzenetére
Nem feltétlenül kell mindenhova skill haste, mivel a taktikus 5-ös bónuszával már 20%-od lesz alapból.
Skill haste lehet még ugye:
Mellény 9%
Kesztyű 9%
Tok 7%
Ez már így 45%, illetve módosítókban lehet 5x3% azaz 15% ami 60%, felesleges, mert 50% a cap.Ha a kesztyűn nincs meg a skill haste, akkor az nem akkora gond. Ott vannak helyette hasznosabb tulajdonságok. (health on kill jól jöhet, amikor szólózol).
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46694 üzenetére
Bárcsak nekem is ennyi cf-es cuccom lenne. Van egy közel maxolt PVP nomád és egy predátor amit el rontottam mert félig PVP és PVE. Nem rossz így se, de nem az igazi. Két helyen kéne cserélni, hogy ott ne legyen páncélsebzésem és akkor az is kész lesz csak PVP-re.
Alpha nálam is elsődleges, bár remélem csak PVE-ben lesz jó, illetve soloban.
Taktikus érdekel még engem is, régen bejött, Ha olyan lesz, mint a fentebb lévő videóban akkor tetszik. Legalább két szettet össze kell rakni, PVE-re és PVP-re is. PVE-re gondolom mindenhová skill haste és skill power kell, plusz ahová lehet elitsebzést és páncél sebzést, ugye? -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46695 üzenetére
Szerintem külön számolja.
PvP lvl99: ez mondjuk engem hidegen hagy, a múltkor játszottam valami tvicserrel, bemondta a kör elején, hogy közvetíti a meccset, lehoztuk 20-2-re.
Neki volt 10 killje nekem 8. Na neki már akkor lvl99 voltEz valamikor Karácsony környékén volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46694 üzenetére
Én már kiszanáltam redukáltam.
1 maxos Csillag. 2 féle exo/arany a régi idők emlékére. 1-1 nem maxolt Sentry-Deadeye, 1 DPS Reclaimer, 1 Végső, 1kimaxolt Nomád, 1 kimaxolt Reclaimer elektronikás, 1 Striker, 1 Predator, 1D3.Altonként 15 fegyver, Megállító, AR-ek, Houseok, MDR-k, Big Alejandro-k kimaxolva összesen 20 db kb.
Amire majd GE után fáj a fogam a fekvés nélküli Stolen Signal és utána LS/Skirmish 99 szintek.
Azt nem tisztáztuk, hogy 4 Alt esetén az LS/Skirmish szintek továbbra is külön számolja, vagy egybe?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46691 üzenetére
Ketten ugye nem az igazi, mert dupla a láda értéke, de így is tudtam pár CF cuccot adni Sithnek.
De ez kb olyan, mint a tyúk és tojás. Ha nincs jó cuccod, akkor nem sok esélyed van a 14. körig eljutni, amúgy meg itt azért elég gyorsan "szinte" fixen tudsz CF cuccot farmolni.De tegnap nem csak a ládákból jött CF cucc, hanem kaptam normál Field cache-ből is, sőt a 200 főnix kreditért megvásárolható is dobott CF-et.
De gondolva a jövő hét keddre, el kell kezdeni selejtezni, mert megint túl sok cuccos van.
Így leselejteztem legalább 20 fegyvert, amik már hónapok óta ott vannak, és amúgy van belőlük BP, és csak azért vannak ott, mert jó tálentjeik vannak, de nem használom, azok mennek a kukába.
Ugyanez a CF szetitemekre.
Eddig minden CF itemből volt ~4 gearre való, most le fogom csökkenteni, és szétszedem a felesleget, mivel úgy sem fogom használni.* Tetszik a Sentry, de marad 2 gearre való, mert van tőle sokkal jobban használható, és hiába szeretek sniperkedni, nem adja annyira azóta amióta megvan pl a Striker.
* Magányos csillagból is felesleges a 4, ott is marad max 2 gearre való, PvE farmra is van jobb (Striker), PvP meg az új szettek miatt totál felejtős.
* A Dead Eye-t is kiherélték a Stamina emeléssel, gyakorlatilag esélytelen vagyok lelőni bárkit is vele, főleg mivel glasscannon.
* Végső megoldásban se látok már senkit sem szaladgálni, még jó, hogy régebben megcsináltuk a flawless CS-t, mert amióta nem tudod magad healelni láda cipelés közben eléggé necces tud lenni, bár szerintem a CF alfában nem lesz akkora gáz, ultifelhők lesznek
* Reclaimer marad 4 szett, csak szétrakom karakterenként, és nem lesz kimaxolva, de sokszor van heti exo ládáért menve, hogy Sárkányon/Napalmon se reclaimer, se DPS.
* D3: ez mondjuk még kérdéses számomra, most is esett belőle legalább 6-7 CF cuccos, de nem az én világom a kazánajtóval való szaladgálás, 2 szettre való megmarad az biztos, mert amúgy jól használható.
* Nomád: ebből viszont nincs 4 szettre való, két szettet tudok belőle talán összerakni, de nem is nagyon használom
* Ragadozó: ebből szerintem megmarad 3-4 szettre való, egyelőre tetszik.
* Banshee: van belőle 3-4 szettre való, de szerintem max 2 szettnyi marad, a többit kukázom, csak manhunt vadászatra jó, akkor is elsősorban azok ellen, akik nagy pofával pl egy kijáratnál szivatják a népet, vagy ha hamarabb érsz oda a manhunt automatához.
* Striker: nagy kedvenc lett, 4-5 szett (PvE + PvP).Amik most jönnek, azok közül meg:
Alpha nem kérdés, amennyit csak lehet.
Taktikus, ebből is lesz szerintem 4, mert tetszik a vele való játék
Firecrest, soha nem toltam benne, talán itt az ideje kipróbálni
Hunters Faith: ha élnek a bónuszok játékosok ellen, akkor érdekes lehet 1-2 szettet összerakni messziről négyes manhuntokra lövöldözni, ki fogom próbálni, de szerintem nem lesz hosszú életű szett.Jelenleg van kb 240 CF cuccosom, ebből le lesz szanálva kb 70-80 minimum...
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46689 üzenetére
Rendben, remélem nem. Ha igen akkor nagyon rossz lenne. Egyedül meg, legalább lenne még egy opció a solo build-ra. Amikor a nomád sokszor aktiválódik akkor azért az is tud kellemetlen helyzeteket hozni. Erősnek erős ez az alpha, de azért egy csapat ellen szerintem ez is kevés, mármint egy jobb csapat ellen. Bár ezt is csak a látottak alapján mondom, ahogy te is mondod majd kiderül milyen is lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46690 üzenetére
Hogy ment tegnap a PIER farm?
-
törölt tag
Redditen van fent egy secret room exploit. Mindenki használja ki amíg lehet. Remélhetőleg érkezik rá minél hamarabb patch.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #46682 üzenetére
Pedig a Nomádot megszerettem, a Predatort még nem is próbáltam PVP-re, de ha nem váltunk hátrányban leszünk a jelenlegi állás szerint.
Az elmúlt hét közepétől egyébként megy a fórumokon a véleménynyilvánítás és a nyomás arra, hogy az Alpha ne jöjjön így ki, de semmi reakció a fejlesztőktől. -
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46677 üzenetére
Nem próbáltam, csak gondolkodtam míg beértem vezetés közben.
Ha belegondolsz, de jobban tudod nálam, hogy a pörgős harcban okés, hogy váltasz fegyvert, de még arra is figyelni, hogy felstackkeli az egyik a másik és pont válts az lehet elillan a harc közben.Én is kérdeznék egyet az Alpha Bridge CF-el kapcsolatban, néztem a lenti videot és felmerült, hogy az AReknél az alábbi talentekkel raknám össze elsődleges Lvoa-C- Kérlelhetetlen-Gonosz-Halálos, a másodlagoson pedig a 3. talent a Kompetens lenne.
Pulse menne a crit miatt az adná a Kompenetst, meg hozzá jönne a 6 spéci CF bónusz is, vagy ez már túl kombinált és legyen Fogékony a 4. talent.Köszönöm.
[link] -
xyvalaki
aktív tag
válasz
LucentTwo #46662 üzenetére
Ha full elektronikára gyúrsz, akkor jobb a képzetség gyorsítás és olyan adottság amivel tovább életben maradsz. Én személy szerint jobban ki tudom használni a turett/seeker párost. Csapatban is jobban le lehet gyengíteni az ellent, a többiek dolgát megkönnyítve. Mivel csak a saját találatod sztekkel fel, a turett alap. Az sebez nálam közel 20K-t. Felhúzom magam és a seeker 120 ezret sebez. Pl. ha jól csinálom akkor a TS elején az összes mobot ki tudod vele iktatni. A shotgunosok fel sem tudnak jönni. A végén a bosst meg két taktikus egy lövés nélkül lefekteti. A kukoricatartóját sem kell kilőni. Sok képzettség gyorsítással meg szó szerint azonnal le tudsz tenni turettet a eldurran. Adottságnak a taktikai kötelék és a robbantási szakértő.
-
Snip3r_HUN
addikt
Valaki próbálta már Predatorral az Eir - Hildr smg párost a plusz crit sebzés miatt ? Vagy marad az M4/LVOA-C.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#18193920 #46673 üzenetére
Nem ér annyit az az 5% CHC inkább pörgesd el a talentet ha tudod. Rakj be még 3 stamina módot amin CHC van és bukál két százalékot de nyertél egy kis életet.
Arra gondoltam, hogy amig él a nomad bonusa addig jó ez a stamina de amint elveszted kb esélytelen vagy túlélni.
-
arnikusz
veterán
válasz
#18193920 #46673 üzenetére
Mit pörgettél a Houseon, ha az ádázt mehetne helyébe gonosz az 10%-ot ad.
Én kevésnek találom a 400 ezer keménységet DZ-re.
PVE területen elmegy, de Ellenállás 15 hullám 3 Hunter pl. kiszed.
Él a Nomád bónusz, de nem mindig kapcsol be és nagyon sok tényező befolyásolja.Az enyêm így néz ki a ma esett Bullfrogot raktam be, 1 pörgetéssel maxos és másodlagos mobírtó.
Ákos akkor értem miért unod a divfarmot. -
Nem voltam nagy pvp-s,ma viszont átléptem az 1000 rugó ölést,1002 stat-al.
Mindenkinek köszi a játékot,és elnézést azoktól akiket esetleg lelőttem.
-
enonlui
tag
ja és kikapcsolva minden olyan ami zabálná a ramot illetve a netet. tehát csak a game fut akkor...
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #46637 üzenetére
Kifejezetten ügyesen kattintgatsz... :-D
-
enonlui
tag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy miért fut nekem a játék olyan 40-50 fps-el
söt van amikor leesik olyan 20-30 fps-re?a gépem egy Legion y720 80vr
i7 7700HQ
16Gb ram
nvidia geforce gtx 1060 6Gb
HDD 5400mprvagy ezen a gépen így fut...!??
azt hittem hogy azért az alap 60-70 fps -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46660 üzenetére
Most mivel akkor a tavalyi szabimat töltöm valamennyit meg szeretném csinálni.
A napi 10db 1500-ös láda az alap. Big Al-ból meg van 2 DPS jó a Csillaghoz és Strikerhez. -
LucentTwo
tag
válasz
Nightfall75 #46661 üzenetére
Ezzel a taktikussal kapcsolatosan felvetődött egy kérdésem, hogy elitsebzés és páncélsebzés nem számít ezeknél ugye? Csak a skill power mértékétől függ a sebzésük? Illetve a kisebb módosítóktól?
-
Nightfall75
tag
válasz
LucentTwo #46658 üzenetére
Biztosat senki sem tud, de nagy valószínűséggel újrakezdik a Global Eventeket, miután a mostanival bekerül az összes CF szett. Ha megnézed az GE Outbreak commendation listát, ott lesz a három maszk három különböző commendationhoz rendelve. Ez nem így volt amikor még az Outbreak futott, ott a leaderboard helyezései alapján lettek kiosztva a maszkok, amiből lett is egy kisebb balhé. Az hogy a commendationokhoz rendelték itt is a maszkokat, szerintem arra utal, hogy amint újrakezdik az Outbreak eventet, lesz lehetőségük megszerezni a maszkokat, akiknek első alkalommal nem sikerült.
A jövő heti Ambush Global Eventhez pedig érdemes leporolni a régi tactician szetteket és persze lecserélni CF-re. Jönnek a 10 perces legendary farmolások?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46656 üzenetére
Akkor eljött az ideje a Big Alejandronak
Mondjuk a küldetések nagy részét eddig is in-coverben csinálta az ember, ez végül is annyira nem gáz, de majd kiderül.
Kíváncsi leszek az achikra, hogy mit találnak ki...
Az mondjuk, hogy ne legyél közel a másikhoz az kicsit szivatós, de eddig is egyedül farmoltam a Lexit, akkor ezt is be lehet kapcsolni a plusz GE kreditért.
Gondolom a cover-to-cover lesz a nyerő -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46655 üzenetére
Ott mindig legutoljára rakják ki.
Hamarabb lesz fent a redditen, de ott egyenlőre csen honol, ugyanúgy a főforumon és a twitteren is.Jelenleg ennyi az annyi meg a 4 új CF szett.
GE Ambush is about Slow Movement.
active modifier (anytime): "Ambush" Do more Damage if you stand still
active modifier (optional): "Hidden Ambush" Damage reduced if you move, after a while, you lose life too
active group modifier (optional): "Stategic Ambush" Damage reduced if moved in range of other agents.Playlist will be:
- Broadway Emporium
- Police Acadamy
- Queens Tunnel Camp
- Times Square Power Relay
- Dragon's Nest -
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #46652 üzenetére
Ez nem tudom, lehet, de csapatban ez is nagy segítség lesz, leginkább rugóskodásnál fogják használni (pro és kontra) szerintem. Ezek közül a tűz effekt az ami szívatós lehet, összeszokott csapatok ellen lesz kevesebb hatása, mert ott mindig van 1-2 immunláda mindig.
Annyi, hogy ha nagyobb sebzést akar bevinni, akkor ugye kell az elektro, és ha kevés az élet, akkor pikk-pakk lelövik, mert tűzerőnek a legtöbben nem lesznek híjával.Ha azt veszem, hogy egy jól összeszokott csapatnak sincs annyi esélye mint korábban, ha már 4-6 játékos megy rájuk, és jól összerakott szettekkel, mert olyan szintű sebzést be lehet vinni, még akkor is ha fekszik az ember, amit nem lehet kivédeni igazából.
Én tegnap tértem vissza DZ-be, és azért meglepve tapasztaltam, hogy amire eddig esélyem se volt egy négyes csapat ellen egyedül, hogy akárcsak megkarcoljam őket (ha nem csítelnek), akkor a ragadozó szett csúnya meglepetést tud okozni. A CCCP-sek közül is (5-en voltak) 2 meglett, pedig az egyik az ládában állt.
Na most ha nem egyedül megy az ember ezekre, akkor már jóval nagyobb az esély, de ha közben meg égek mint a reichstag, akkor megint esélytelen, de legalábbis idő, mire lerakja az ember a ládát.Én leginkább az 1 vs sok csatákban vagyok otthon, meg a checkpointról való visszatalálásban
Ezért szeretem a Ragadozót, mert Dugovics Tituszként mindig viszek magammal 1-2-3 ellent, előbb utóbb elfogynak, de leginkább újratermelődnek.... -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46650 üzenetére
Mivel én korábban is tűzeskedtem és megvan a Firecrest ruhaszett is biztos lesz természetesen a kimaxolt MDR és Big Alejandro társaságában abból is van egy skill buildhez való, meg ott van a Malac is 221-es tárral.
-
törölt tag
válasz
Régebben azt olvastam, hogy a Firecrest játékosra 30%-al kevesebbet fog sebezni mint a mobokra.
-
pzstm
titán
válasz
azt várom nagyon
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46649 üzenetére
Azért a Firecrest se lesz kutya szerintem, kb olyan a hatos bónusz, hogy szerintem minden rugózó csapatban lesz belőlük egy 200 lőszeres LMG-vel, nem fogsz tudni közel menni hozzájuk, a normál immunizernek olyan minimális a hatótávja, hogy esélytelen, nem utolsó sorban a lángcsóva kitakar egy csomó mindent, de legalább már nincs vétlen rugózás...
Eddig se volt semmi egy jól összerakott firecrest, teszem azt lesz egy ragadozó meg egy FC a csapatban, aki véletlenül közel kerül azt se tudja mi történik vele, nem is feküdni fog, hanem azonnal a checkpointon fog ébredni.A taktikus meg ugyanaz, csak még nagyobb skill powerrrel.
A Vadász hite bónuszok azok játékosra is érvényesek lesznek? Mert akkor messziről nem lesz az sem rossz vadászni a zavarosban, főleg mivel már nincs friendly fire, egy nagyobb csetepatéban elég nagyot lehet vele messziről sebezni, ha stackelődik, akkor meg akár 2-3 lövés egy játékos, úgyis glasscannonak való lesz ez is.
Szóval azért lesz még amiben szaladgálni fognak a játékosok, de a legtöbb ezek közül továbbra is a csapatoknak kedvez, ahol jól össze vannak válogatva a buildek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46648 üzenetére
Tegnap csak egy térdvédőt maxoltam, de az 1609-ről indult és 3-ból meglett, lehet magánál ez az Anonymus féle maxrol loot.
Most míg nem lesz meg jövő hétfővel a 2500 Divtech nem maxolok semmit, majd az új Alpha Bridge CF-t.
Tegnap összejött 750, de szombatom elvertem 1000-et és még akkor tegnap 250-et, így 500-al indulok neki a hétnek meg a napi 2-órás farmnak.Viszont a tegnap délelőtt esett Ház maxolásához csak 2 pörgetés kellett.
-
Anonymus23
veterán
Jut eszembe egy kérdés:
Lehet volt már róla szó, vagy csak nem figyeltem, de nektek feltűnt, hogy emeltek a hozzáadott páncél értékeknél a maxolásban?
1891-es páncélú CF mellényt konkrétan 4!!! rollolásból kimaxolt, csak az utolsónál tűnt fel, akkor már ~1980 körül volt, és beadta a 2003-at rá.
Vagy csak egy bug volt ez tegnap? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46645 üzenetére
Már előkészítettem a megfelelő talentes AR-eket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #46644 üzenetére
Igen, most legalább van 3+1 játszható szett a DZ-ben, ez így jó kérdés lesz az már biztos, 125% health regen, 15% weapon damage, plusz egy tálent, plusz a statokból fakadó különböző idejű ultik.
Kíváncsi vagyok, hogy az ultis tálentek, vajon működnek-e ezeknél (pl Parancsoló), gyakorlatilag az első kill után végigdarál az ember egy komplett csapatot. -
törölt tag
válasz
arnikusz #46642 üzenetére
Alpha Bridge ha így marad akkor megint mindenki abban lesz.
Remélem odafigyelnek majd mert baromi unalmas lenne dz ha az összes többi szett kuka lenne mellette.
Jelenleg nálam Striker a kedvenc. Csapatban vicces a Predator. Nomad szettet nem szeretem de mostanában használom én is. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #46640 üzenetére
Bizony ama 35-ös shotisok akkoriban instant halál.
Lángszóróst ne is emlegesd, még.
Akkor jött be az Underground és amikor nehezítésnél khíváson bedaráltak ezek csak pislogtam.Akkor a héten kedves fórumtárs Agentek készítsék elő a PVE GE farmolós szettet, gondolom holnap megjelenik a visszafelé számláló.
Ki mit fog vadászni?
Akkor még ne feledjük 900-as láda inkább exo farmra jó.
Az 1500-as láda pedig szettfarmra. -
törölt tag
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #46638 üzenetére
Azzal minek fársztod magad.
Készülnek a következő GE eseményre.
Vagy a horda módra gyúrnak.Viccet félretéve, a múlt héten ment a rinya, milyen könnyű ezeket valamint a küldetéseket megcsinálni.
Valamint a Legendary küldetések körét bővítsék és nehezítsék őket.Sniper ismerős a 3-as csak egyedül lévő Agentekre mennek rá, hétvégén többször bóklásztak mellettünk, még egy supplyt is kiszedtünk, de így jártak.
-
válasz
Snip3r_HUN #46637 üzenetére
Azt esetleg tudja vki,hogy miért vannak a PVE boss-ok körül dupla annyi mobok ?
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #46635 üzenetére
a tuning ladakat latom tudom (pulse heal es turret)
Ezeket el kell felejteni ha minél több itemet akarsz nyitni.
-
válasz
Snip3r_HUN #46633 üzenetére
Én arra írtam,hogy hülyék voltak ,mert semmi nem volt nálad.
Igen vannak jó megérzéseid.
A múltkor egyik sráccal mentünk DZ1-be kicsit rabolni.
Szerintünk checkpoint-ról kijött két játékos utánunk ahogy rugóztunk,utólag kiderült nem onnan jöttek.Rövid időn belül visszajöttek a kimentő helyre,mi meg azt is lenyúltuk amit felpakoltak.
Rengeteg láda volt náluk.
Átmentünk DZ2-be mégse az arcuk előtt mentsük ki,de tudtuk jönni fognak a cuccért.
Jöttek és mondták is,hogy kérnék vissza a cuccot,be is próbálkoztak,de ugyanaz volt a forgatókönyv,mint az első menetnél.
Ott nagyon sokat röhögtünk. -
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #46629 üzenetére
-
válasz
Snip3r_HUN #46628 üzenetére
Nem volt a homlokodra írva mi van nálad.
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46627 üzenetére
A másik hülyeség, legalábbis véleményem szerint, mikor vannak 2-3-an és felrakják a cuccost, én meg odamegyek és felrakom. Aztán a saját cuccukkal együtt is elkezdik levágni. Hétvégén 4 ilyen eset volt, ebből 3db 2v1, mindhárom esetben köszöntem szépen a rouge killt.
A negyedikben 3v1-ben voltak, ott meghaltam, de szerencsére elhúztam addig míg kiment a csomag.
-
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46584 üzenetére
Nem tudtok egy terkepet hogy a 3 Horda mod ban hol vannak ezek a ladak amikbol veszed az itemet
ne keljen sorba keresgelnem
Koszontem
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46624 üzenetére
Nomádban voltál,
Egyébként innen látszik, hogy sok a kezdő, meg az ideg Agent, ha tudja tele van zöld ládával meg Ház is van náluk erre nekiállnak Rabozni. -
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #46616 üzenetére
Nálam 5db életerő/skill haste-s van bent, így lett meg a 9000 stamina + 40%-os skill haste. Ha lelővik rólam akkor minnél gyorsabban visszajöjjön. Bár ez függ a taktikától is, én nagyon beleszoktam menni a harc közepébe, hogy magamra vonjam a figyelmet. Ha csapatban vagyok akkor sebzésnövelőst, ha egyedül akkor a 3-dik változatát a heal-eset használom.
Bár nem lett olyan acélos, mert PVP-re csináltam meg, de ott csak egy viszonylagos összeszokott csapattal jó, ha van egy páncélos. Így kéne egy-két helyen módosítanom, hogy legyen páncél és elitsebzés, de ahhoz ki is kéne esniük. Bár így sincs rossz sebzésem, de lehetne jobb is. Ha meg nem nagyon akar esni, akkor inkább módosítom ezeket, max pocsékoltam egy kis divtechet.
-
arnikusz
veterán
válasz
4 db tűzfegyver 1db életerő/ 1% chc van az enyémben, meg az 5% sebzésellenálló módból 4 db.
Ahogy DVD24 is írta korábban Legendarykon a böhömöket agyonverem pajzzsal sebez 234 ezreket.
Ellenálláson simán hoz 15 hullámot a fertőzésnél kell vigyázni csak, hogy legyen medkit és healeld magad.
És azt a pajzsot használom ami vissza ad a sebzészből healt, magyarán a kereszteset. -
arnikusz
veterán
válasz
Szóval idegállapotba kerültél.
Ma a szokásos időben leszek csak DZ, tegnap is Endre pont a rugó vadászatra esett be el is lopikálta tőlem egyszer. Mondjuk a rugó két Agentet 254 és 270 GS-el szedett le szegények pont kimentettek és levágta tőlük, az egyiknél volt CF-is, így mikor másodszorra is lelöttük a rugót visszakapta legalább.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46612 üzenetére
Nekem a strikerhez a fegyvereken is PvE tálentek vannak.
Az LVOA-C-on Pusztító/Kérlelhetetlen/Vérengző
Az Alejandro-n Pusztító/Ragadozó/Fedezékből...Lassú, lassú, de második fegyvernek, amikor kifogytál és az ellen is kifogyott, akkor a nagyon nagy RPM miatt egész komoly sebzést tudsz addig bevinni, nem utolsó sorban jól jött a ragadozó tálent is itt.
De ha Ragadozóban lettem volna, akkor már a kötélvágáskor feküdtek volna, mert a gyerek elnyomta az ultit, és így élesztette fel a másikat, ha ugyanezt ragadozóval nyeli be, akkor utána szinte azonnal fekszik mindkettő.
Pl tegnap az egyik csapatból az egyik rugó úgy lett meg, hogy lőttek engem, én meg rámentem az egyik gyerekre, már összeestem, amikor a szemem előtt a gyerek összezuhant és utána meg szinte azonnal ki is feküdt. Nagyon durva lett ez a ragadozó az már biztos. Azok hárman, akik a supply-nál lelőttek, amikor visszamentem rájuk, akkor kettő meglett, a 3. meg elfutott fel a DZ6 kimentésre a haverjához, meglettek volna ők is, de akkor már rám szállt a lila köd és nem taktikáztam, egy D3 CF cuccot azért csak elloptak tőlemD3-hoz melyik módosítót érdemes berakni?
Van vagy 2-3 szettre való D3, nagy ritkán szükség van rá, de akkor már összeraknám a többit is. -
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #46614 üzenetére
A héten amit ajánlottam nincs csak ezek:
Performance Mod
Camp Clinton
- PxC 192
4% Ballistic Shield DamagePerformance Mod
Southpaw
- $ 168,044
6% Ballistic Shield HealthPerformance Mod
Special Equipment Vendor
- PxC 192
3.50% Ballistic Shield DamageHa D3-ban szaladgálsz szoktak dobni a küldik stb.
A héten Divtech van a DZ commendationban és a mobok szépen dobálják, tegnap kicsivel több mint 1 óra alatt ládákkal 260 lett.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46608 üzenetére
Megnéztem a videjót.
Jó az Alejandro, csak az újratöltés lassú sajna.
Tegnap Endre és Fathi társaságában Divtech farm és amikor már mennék a szokásos fertőzés előtte supply, meg tele a stash.
A Strikerre ráraktam 35% egzotikus sebzéstürést 7000 6000 3000 értékekmellett, mert kell majd a maradék 2300 shoti kill, de majd idővel. -
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #46609 üzenetére
Ha van House/Ház ajánlom.
Én mindenképpen tennék rá Sietős/Hurried-et D3 -nál de Nomádnál is bevált.
Inkább Navy MP5, az AUG-nak alacsonyabb az RPM-je, ha AUG akkor a para xs.
Talentek a Sietős mellé a Kérlelhetetlen nem PVE területre mert. a pajzs jól tartja a healt is.
Tehát akkor Halálos, Fogékony, Gonosz.Pajzsba a jobb oldalra nem életerő a 7.5% osok és nem 4% -os sebzés, hanem az 5%-os sebzésellenálló módokat ajánlom.
Igen a 120 ezres képzettség is ajánlott.
Az enyém most így néz ki, ha lement a GE kimaxolom és megpróbálom a fekvés nélküli Stolen Signalt és a GE eseményen is ezt használom majd.
Sok Youtubelökön felhergelt lüketóni szaladgál a PVP területeken akik szerintem használnak okosságokat is sajnos.
-
törölt tag
Uplay topikba már leírtam korábban. Én megpróbálkoztam a magyar supporttal és elég hamar megoldották a problémám (pontos időre nem emlékszem ott leírtam).
A uplay kétlépcsős azonosítás szerintem egy szenny, amennyiben azonban steam fiókjában is matattak ott viszont tényleg nem ártana bekapcsolni a plusz védelmet. -
foxymaxy
senior tag
Hétvégén a DZ gyilkos volt, csiterek, meg a nyomjunkle
4en eggyet "klán" uralta a dz-t és valamiért nemigazán működött a Predator képesség játékosok ellen. A bossokat simán bedaráltam de a humán ellenfelekkel nemműködött a dolog. Mostanában beszoktak ragadni a képességek főleg ha reclamert használok az immunitás és a lőszer pótlás ragad be és nem is mindig működik rendesenNagynehezen össze jött a cf defenz öltözet, mentem egy kört benne de még nagyon finomítani kell. Milyen tallentek et ajánlotok egy aug-hoz vagy mp5-höz cf defense szetthez?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46604 üzenetére
Nem tudom mi volt ma (tegnap) a játékkal, de összeszámoltam, konkrétan kb 20-25 CF cuccot adott (20 még a stashben figyel belőlük, 1-et pedig már be is raktam gearbe), 3 vagy 4 cucc azonnal kuka volt, a többit még meg kell nézni, hogy mi legyen velük, de van egy csomó jó benne. Gyakorlatilag ma több CF cuccot kaptam, mint egy GE alkalmával
Nálam marad a Striker mobozni, ha jönnek a rugók, akkor max fekszek, és átvedlek Ragadozóba. Ma is takarítottam egy Supply-t, amikor bejött 3 gyerek, kiszedtem a supply-t, de berugóztak, lelőttek.
Visszamentem Ragadozóban, és 2 részletben de mind a négyet (mint kiderült a negyedik elmaradt valahol) megfektettem. (persze ez a supply már akkor jött, amikor mondtam, hogy na jó, mára ennyi)
Utána még összeszedtem az eldobott cuccokat, amik privátként estek, meg a bossból, +1 landmark, na mondom kimentés és megyek, erre fel megjelent 2 játékos, és le akarták vágni a cuccomat, full PvE (páncélsebzés, elite-sebzés még a módosítókon is, XP meg ilyenek, de meglett mindkettő, igaz az ultim elment, pedig az egyik ragadozó volt. Feldobtam YT-ra... -
Lifer092
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #46605 üzenetére
Kollégám ugyanígy járt, tavaly nyáron, elvileg volt csalás is és trágár beszéd amiért bannolták. De 4 órán belül feloldották neki az accountját, annyit még elárultak neki hogy a rizs országából törték fel az accountot.
Ja és persze szerencséjére nem végleges bant kapott, ha végleges akkor bizonyára annak a sztorinak annyi.
macy: Elvileg van már magyar support, live chaten is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46598 üzenetére
-
Lifer092
senior tag
Írni kell az Ubisoft Supportnak feltétlenül, ők feloldják a ban-t, le kell nekik írni mi történt. Akár napközben live-chaten is lehet őket zaklatni. Gyors megnézik mi a helyzet, és feloldják a bant pár órán belül de még aznap biztosan.
Egyébként, uPlay-en belül a kétlépcsős azonosítás melegen ajánlott, gondolom nem volt bekapcsolva?
Ha szerencséje van, a karakterét nem nullázta/törölte az illető... -
macy
addikt
Srácok, van valami mód arra, hogy haverom banját levegyék? Valami rohadék lenyúlta az accountját. Valamelyik éjjel 3 környékén láttam, hogy fent van, még írtam is neki de csak egy kérdőjel volt a válasz. Csodálkoztam is, mert vagy fél éve nem játszott. Kiderült, hogy nincs is feltelepítve neki a játék. Azt mondta a steam accjába is belenyúltak. Tegnap újratelepítette a gépét, uplayt, divisiont. Most mikor indította volna, akkor derült ki, hogy bannolták viselkedési szabály megsértéséért.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest