Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prodac67
csendes újonc
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Sziasztok,
Nekem Open Worldben Doorsman (talán őrmester) dobta.
(már bocs, hogy beleszóltam)(L:/dl/upc/2018-03/20/707681_ewms5ijmhmnnvb1y_desktop_2018-03-20_23-05-07-471_2.jpg)[kép](/L)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem is van ez is, de inkább a leleményest használom, meg 204-es fegyverekkel képzettség visszatöltés miegymás (a múltkor kitárgyaltuk a fórumban ezt a buildet, akkor kraftoltam pár fegyvert).
Holnap délután 1-től mehet a farm.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont ha leszel, kipróbálhatnánk, hogy ketten hogyan adja, mennyivel hosszabb, ha hosszabb egyáltalán, mert akkor a wipe veszélye sem áll fenn, és akkor messze a leghatékonyabb lesz szerintem.
A végén a bossok 2 sticky + seeker, azonnal feküdnie kell az összesnek...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)