- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #46999 üzenetére
Én most néztem az 5-6 bónuszát.
Nem olyan rossz az.Rengeteg exo-t dobált a 3. kör 6 ládából,köztük egy házikó sietős talent az első.
18 láda sok CF és sok exo.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46996 üzenetére
Nem is kell.
Az achik teljesítése során küldetések alatt adja. Pl. amelyiknél állva kell ölni 250 a vége Quens alatt simán megvan 30. -
pzstm
titán
8db 1500-as ládából egyetlen classified és nulla exo eddig.....nice
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #46986 üzenetére
Nem láttam még, mert csak a neten fellelhető listát láttam, abban a többire van kitétel, egyedül a Motion Blurre nincs odaírva, de amennyi farmot le fogunk mostanság nyomni ez nevetségesen könnyű a korábbi maszk achikhoz képest.
Ha csak a bohóc és disznófej maszkra gondolok -
Anonymus23
veterán
válasz
MikaVejneGI #46984 üzenetére
Semmi extra:
Fegyveren (mindenképpen AR,aza gépkarabély, mivel ezen alapból lehet 24% páncélsebzés) a 3. helyen legyen a Vérengző (mert ehhez kell elektronika, ami most felesleges), plusz az egyik helyen legyen Pusztító.
Ha esetleg raksz rá elektronikát, akkor is a fenti kettő az alap, max akkor már nem kell, hogy a Vérengző feltétlenül a 3. helyen legyen, és harmadik tálent ízlés szerint, jól tud jönni a Ragadozó, vagy ami alapból sebzést ad, pl Fogékony, vagy Brutális. Jó a Halálos is, de ahhoz kell a krit, amit mikor hogy ad be.Adottságok: nincs speciális, mivel ez normál szet.
Amiket érdemes lehet, ami 10 másodpercig plusz stabilitást ad, ha fedezékbe mégy, ami plusz ellenállást ad, ha mozgás közben lősz le valakit, fejlövésre pulse, vagy ami neked bejön. Esetleg a one is none (fejlövésre 50% esély, hogy nem használja el a golyót).Én Self-heal (vagy láda) + Pulse-al szoktam menni, a pulse alapvetően azért, hogy ne kelljen keresgélni a mobokat ha elbújnának. Ilyen kevés elektronikával nem sok egyik sem, de a célnak megfelel.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #46985 üzenetére
Igen, már mentem 2 boss kört, de 0 minden kill
De írja is, hogy minimum T5, Hard diffculty, az meg csak küldetésnél értelmezhető ugyebár.
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46973 üzenetére
Hali.
Ehez az összeállításhoz milyen képességek,adottságot érdemes használni?
Kipróbálnám a mostani GE-en. -
6 láda nyitás.
Fél Alpha szett meg is van.
Mind használható és van olyan amin 290 GS van. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46976 üzenetére
Össze is raktam gyorsan egy PvE predatort az excelben, már csak ki kell pörgetni és maxolni otthon. Pár száz divtechet rááldozok majd a maxolásra, mert megtetszett
Egyelőre hagyok rajta 10% heal on killt (mellény+kesztyű) a kesztyűről nem is fogom tudni elpörgetni, és meglátjuk hogyan muzsikál. Bár van másik kesztyű is, ahol lehet helyette mást is, nah kiderül(#46976) arnikusz
Ezt most csak a GE-re akarom, és ott is a Legendás farmolására, kiderül, hogy működik-e.
De lehet azt fogom csinálni, hogy elsőnek a sima PvP-s ragadozóval rápróbálok, és ha adja, akkor rárakom a PvE szetteket (mellény, maszk, térdvédő, kesztyű), és úgy is meg fogom próbálni. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46975 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46974 üzenetére
Nem is kell, a vérzés tol rá akkora sebzést, hogy majdnem egyenértékű lesz a felstackelt Strikerrel, nem utolsó sorban, ha beproccol a többire is, akkor gyakorlatilag 1-2 mobra lőve kivégzed az összest, főleg ha figyelembe veszed, hogy coverből lőve maxos dmg barral csúnya számok lesznek ott is.
Jó lesz a ragadozó tálentes M4 és vissza is fog healelni.
Mindjárt nézem, hogy hogyan tudok, csak a szetitemekre plusz EAD-t és elite sebzést dobni, most nem kell a lila, amúgy is a Legendás Warrenaget a cél 15 perc alatti idővel egyedül. Hősi és Kihíváson kötelező a lila mod, de itt nem.
Nekem van még az előző GE utáni első héten megvehető 266 stamina + 1% CHC-s mod, ott az egyik nekem át van pörgetve tűzfegyverre és ezekkel a modokkal pont 9000 felett van a stamina. -
alibiman
aktív tag
Az a baj a kék kiegészítőkkel, hogy a Ragadozónál pl. nem lehet mindet berakni, mert nem lesz meg a 9000 állóképesség.
Ha meg lecserélem az egyiket, nem működnek a PvE talentek az SMG-n.
Max. 2 kék mehet bele, hogy ha azt akarom, hogy éljenek a fegyver talentek, meg a Predator (és ezexerint a Csapásmérő) is hatékony legyen. Nomádhoz valszeg jó, majd megnézem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46970 üzenetére
Strikerből van már CF cuccosod?
Pl nem egy valakinek raktunk már össze PvE szettet Ninjával, és a visszajelzés alapján mindenkinek bejött.Ninja
3 Striker (nem baj ha nem mind CF)
1 nomád (15% heal on kill miatt)
1 D3 (15% védelem az elitektől)De függően a többitől a D3 helyett lehet taktikus is (+15% skill haste) vagy esetleg Magányos csillag (+100 lőszer)
Ami fontos:
Mellény: legyen rajta a 6% EAD
Maszk: 2. helyen: 8% EAD, 3. helyen: 12% sebzés eliteken
Térdvédő: 2 helyen jó ha van 4% EAD, de nem gáz ha mégsem, 3. helyen nagyon kell a 16% sebzés eleiteken
Kesztyű: Legyen rajta AR sebzés (Támadás), 8% EAD, a harmadik érzésre ami bejön: CHC, CHD, Skill haste, életerő öléskor gyakorlatilag ami neked jobban adja.
Ha ehhez megvetted a 2 héttel ezelőtti kínálatból a lila módosítókat a 4% elite sebzéssel, az csak hab a tortán.
Viszont a fullos ragadozó is szépen adja igazából, főleg ha a fentiek rá vannak pörgetve. Ott csak a visszaheal az ami nem "automata". Nekem csak DZ-re van egy PvP-s ragadozó, de House-al is szépen osztja a mobokat. Viszont van belőle 4 szettre való mennyiség,
Ki lehetne próbálni, hogy PvE módban lila módosítókkal mit tud, de a striker hasonlóan jó.
Viszont ezzel adtál egy ötletet, warrengate-t lehet megpróbálom ezzel, 10 lövés után ha elkezdi véreztetni a többit, lehet csúnya pusztítást végez. Meg is lesem, hogy hagytam-e PvE jellegű szetitemeket. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #46963 üzenetére
Nekem csak Nomád meg Ragadozó van, PvE meg PvP változatban. Köszi a válaszokat fiúk!
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46968 üzenetére
Ahogy nézem, a maszkok azok most nagyon egyszerűek lesznek, sima kill az összes:
Bug maszk - 100 kill mozgásban (gyakorlatilag 1 Heti HVT alatt megvan), nincs semmi feltétel különCage Maszk - 400 kill egyhelyben, ez is simán megvan a Hudson/Lexi farmolás alatt
És talán a "legnehezebb"
Haze maszk - 250 kill miközben csapattárs közelében vagy.
Feltétel: WT5, Nehéz vagy magasabb, Strategic Ambush -
arnikusz
veterán
13 kor végig futok a 4 alt pve bossokon, majd 6db 1500-as láda és még 16-ig lexi farm és este mégegyszer ugyanez és az elkövetkező 2 napban szintén.
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #46961 üzenetére
Szettfüggő is, hogy miben mész, a fentebb leírt Striker szettben (80% EAD + 58% DOE) megvan 6-7 perc alatt.
Gyakorlatilag úgy ahogy mondod, annyi különbséggel, ha lelövöd a mobokat, akkor ahol a 2 dagi van, a kisebbek nem mennek utánad.
De a fenti szettben akik útba esnek, azokat gyakorlatilag ledarálod. A gond az, amikor elkezdenek bujkálni, erre jó egy sticky, vagy seeker mine. -
sith7
félisten
válasz
alibiman #46961 üzenetére
van róla youtube videó, ahol 2 dagi van ott azokat le kell lőni, az előtte lévőket nem, az utána lévőket igen, mert nem nyílik ki az utolsó kapu
az egyes dagi mellett el lehet futni, ahogy láttad isnem tudom ... nekem gyorsabbnak tűnik, mint a Lex ... ott van 2x liftezés, addig tölt , és a második lift előtt meg sok duma, mire kinyílik az ajtó és kijönnek a mobok.
szerintem egyedül nem kell kínlódni, egy 3-4 - es csapat gyorsan végez, főleg ha full cf - ben vannak
-
alibiman
aktív tag
Többször olvastam már, hogy a Hudson Yards-ban (kihívásban) el lehet futni a mobok mellett. Most megvizsgáltam a dolgot ebből a szempontból. Igaz, most szólóban mentem, ezt figyelembe kell venni.
Az első résznél addig nem nyílik ki sem az oldalbejárat, sem a kocsi ajtaja, amíg az összes mobot, dagit, stb. ki nem lőttem. A keresztben lévő vagonon át lehet ugrani, szaladni, és a pajzsosak feladják a futást egy idő múlva, meg a bal kézre lévő dagi sem vesz észre, a turettes csóka is lassú. Szóval ez ixelve. Azonban a vagonok után, ahol pár pajzsos meg lángolós van, ha átszaladok rajtuk, utánam jönnek, és csak több lesz belőlük körülöttem. A garázs, vagy mi ajtaja addig nem nyílik fel, amíg a két csókát le nem lövöm. Amikor átmegyek a garázson át a lépcsős részen, addig nem nyílik ki a hátsó kapu, amíg nem végzek az összes mobbal, meg a két dagival is. Ha kinyílt a kapu, és nem lövök le mindenkit, utánam jönnek, átugrálnak az utolsó helyszínre is. A múltkori GE-n is többször így jártunk, csak szívtunk a több mob miatt.
Tehát nem tudom, hogyan lehet a mobok mellett elszaladni. És ez csoport létszám független. Azt meg végképp nem tudom, szólóban hogyan lehet 6-8 perc alatt megcsinálni.
Egyedül az Anherst lakásánál találkoztam olyannal, hogy el lehet szaladni mellettük. Az első helyszínen, a másodiknál csak 4et kel lelőni, hogy kijöjjön a dagi, azon meg át lehet szaladni, a harmadik helyszínen, ahol fel kell menni a lakásba, a negyediknél irtani kell, mert utánunk jönnek, az utolsó helyszínnél (ha legalább ketten vagyunk) egyik lent marad a heli kötélnél, a másik meg felszalad a házba és beáll az ajtó elé, ahonnan jönnek a mobok. De itt nincs kihívás mód. Igaz, 5 perc az egész.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #46959 üzenetére
Mivel a GE farmolásról beszéltünk, természetesen nem PvP szett.
Legendás farmoláshoz mindig is jobb volt a Taktikus, ha lőni kell, akkor elég sok sebzést be tud szedni az ember, elég nagy lutri. Szerintem.Mondjuk tegnap direkt figyeltem, hogy mennyit voltam fedezékben Warrengate, és azt kell mondjam, hogy szinte végig, szerintem ki fogom próbálni Strikerrel is a jelen GE módosítóval, ha felmegy fullra a dmg bar, akkor elég szépen lehet tolni Strikerrel szerintem. Így is nagyon nagy sebzést tol bele a mobokba, mondjuk azt jó lenne tudni, hogy mennyi a max plusz sebzés ha fullos a kis csík, de majd ki kell próbálni, hogy mekkorát lő.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #46958 üzenetére
Full PvE -re kalibrált szettre mint pl. a Striker sok esetben, teljesen megengedhető a lila módosító, sőt, ajánlott. Persze itt most az elitsebzéses módosítóra gondolok.
Nekem is van bent 3x4%-os a PvE csapásmérőben, így van 80% EAD és 57% Elitsebzésem. Legendás Napalm egyedül lett meg 1,5óra alatt, fekvés nélkül. Dőltek a mobok mint a kártyavár.
(Halálos-Pusztító-Vérengző M4 / Halálos-Pusztító Alejandro / Pusztító-Vérengző-Brutális M44 társaságában)
Szóval szerintem is ajánlott, PvE szettbe legalábbis mindenképp. PvP szettben már valószínű hogy nem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46953 üzenetére
Én nem értem ezt a nagy lila utálatot (más is mondta már, hogy Ő ugyan be nem rak lilát a gearbe), az egyik legjobb dolog Hősi/Kihívás küldetésekre. Az a +20% sebzés a legerősebb ellenfelekre nagyon jól jön, messze felülmúlja azt a ~300 hiányzó tűzfegyver értéket. Szerintem Legendáson is korrekt, a szívatósabb ellenfelek (w1 agent, dagik, bossok) azok mind elite.
Tegnap este gyűjtögettem még egy kevés exo ládát, hogy legyen célpontinfó a heti HVT-re mind a négy karakterhez, ~3 óra alatt 9 (Hősi+Legendás) küldetés ment le 2 karakterrel full random emberekkel, ebben volt néha jó csapat, de volt olyan napalm, hogy maga az volt 40 perc (a 2. és 4. "leggyengébb" Striker szettel).
Megnéztem a heti HVT küldetéseket, az első hatban 4 vagy 5 LMB bossos (van ugye ahol 2-3-4 boss is van) küldi van, az achi miatt érdemes lehet csinálni, a két legkisebbet felesleges, kevés GE kreditet ad és nem is LMB bossok.
Mindegyik karakterhez esett most már olyan LVOA-C vagy M4, amin Pusztító-Ragadozó-Vérengző van, gyakorlatilag alig kell néha healelni magamat. -
A véreztetés "ereje" mitől függ? Van az egyik fegyómon 15% esélyes vérzés de nem tudom, h érdemes-e használni (10/3/3 sentry szett)
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok,
Kb 1-1,5 hete, szinte minden nap kifagy a játék (nem deltával, csak megáll minden és csak ctrl+alt+del segít). Más is tapasztal ilyet, vagy nálam van hiba a készülékben?
DX11 közepes beállítás, legfrissebb AMD driver. Iszonyat idegesítő.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46951 üzenetére
A 289-es már nincs meg,mert kombináltam benne egy-két dolgot,most 286,de ez is 281 volt.A múltkor csak egy-kettőt kalibráltam a már egyébként full-os szettre és most megnézve 283 megmaradt,pedig ez 281 volt.
És most egy felesleges kalibrálás után:
De akkor ezek szerint ti is tudtok róla,így vmennyire "megnyugtató". :-)
-
Elims
veterán
Mitől lehet az,hogy összarakok egy szettet,kalibrálom/optimalizálom/elmentem,majd a következő belépésnél a 289-es szett csak 281?
3-4szettnél észrevettem.
A kalibrált/optimalizált értékei megvannak,a szintje viszont nincs.Ha újrakalibrálok vmit az egyik tárgyin (ami egyébként már max-on van akkor rögtön felugrik a szintjére,de a következő belépésnél megint nem látszik. -
Snip3r_HUN
addikt
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46947 üzenetére
Mire vadászol az Alphán kívül.
Ja néztem holnap 13 órát ír a GE kezdő időpontja szerint a mi időzonánkban.
Addig megnézem a shot show késes újdonságait és mehet utána a GE creditfarm. -
-
pottyoske197
tag
Itt CHD re alitva adja, de nezem ha Pulse ha nem ugyanannyit jelez
Ezt nem ertem, hol tudom megnezni Pulse val mennyit ad
A modositok +1 % *5 db Krit esely van a Pulse ,odositokkal egyutt meg 2*3 aza z pluis 6 darab de nem latom hol adja hozzaAlabb a szettosszeallitas 1570as pancel csak gagyi allitasok, megzavaras es egyeb hulyesegek
a Verzes/egesellenalasoson 1467 pancel van csak de nicsn Elite sebzes
a JO maxos pancelos az PVE sre jo pancelsebzes elitsebzes ami kell oda de Tuzerore allitva amit nem tudok elporgetni -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46941 üzenetére
Nálam 14-16-ig alles gut 1 óra pakolgatás, 1 óra div farm lett 167, meg 2 rugó kill Nomádban, meg egyszer lött le egy 4 -es rugó banda, de a kimentés kiment.
Yvalaki, nem tudom mire számított, láttam, hogy nincs nála semmi, meg elötte is lötte az Agenteket, külön jó volt, hogy a House is a plussz sebzést adta.
-
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46941 üzenetére
Tudniillik hogy
"Jo munkahoz ido kell, szar munkahoz meg tobb ido !"
Ez itt Ubiekni Hatvanyozotan ervenyes
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Anonymus23 #46934 üzenetére
Bocsi f*sz voltam nem olvastam vissza!
Köszi a választ! -
törölt tag
Kb 5 percenkent delta.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46936 üzenetére
Miért is adták az első GE után a maszkokat oda mindenkinek?
Na ezért, most abszolúte nem fog érdekelni sem a ranglista, sem a maszkok, max a fekvés nélküli, de a fő cél az Alpha ami hétvégére meglesz.
Valami MAGUS-t lelőttem az előbb, de hát csak nem adom a 9 ládát, meg a House is felvolt stackelődve a plussz sebzésre és ő rugózott. -
Anonymus23
veterán
Még mindig megy a karbantartás?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46935 üzenetére
Hát igen, nagyon győzködni kell magamat, hogy elhiggyem, hogy "Tezsvííír, becsszó, nem csaltunk"
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46934 üzenetére
Akiknek megy a 30k plusz GE credit azok olyanok mint a Resistance ranglista elején lévők akik túléltek 230+ hullámot, nehezen hihető hogy tisztán menne sajnos...
-
Anonymus23
veterán
válasz
kiezTe90 #46932 üzenetére
De most tényleg... Kettővel előtted beraktam a táblázatot, abból mi jön le?
De ha mégsem:
1., Jó és összeszokott csapatban CS HősiEgyedül vagy csapatban:
2., Hudson kihívás, ahol lehet elfutva a mobok mellett
3., Lexi kihívásEttől sokkal többet csak glithcelve lehet, vagy csítelve. Képtelenség normál módon ~30.000 GE creditet szerezni óránként...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46931 üzenetére
Hmm, ez érdekes, ki kell próbálni, csak ehhez kell vagy 5-6 2 fős csapat, ahol körben mindig a végén beugró van valahova
Bár a logikáját nem értem, de ebben a játékban volt már annyi minden, hogy tényleg nincs miért feltétlenül logikát keresni. -
kiezTe90
senior tag
Most akkor melyik küdetést lesz érdemes farmolni? A lexi kihívás jó lesz?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #46930 üzenetére
Legutóbbi GE alatt Ákossal vettük észre hogy ha a kör közben valaki becsatlakozott hozzánk kihívásba, akkor a kör végén közel 1500 GE credit adódott hozzá a GE "egyenleghez" annak ellenére hogy csak 750-et írt a játék. Lehet hogy csak valami beakadt, de tény hogy több pont jött.
-
Anonymus23
veterán
Az előző Ge-n számolgatta valaki ki, hogy mennyi az annyi, szerintem most is működik a dolog.
Annyi, hogy míg a Lexi/Hudson megy egyedül is, addig a Clear Sky-hoz normális/összeszokott csapat kell feltétlenül, akik majd később veszik fel a lootot és lehet restartolni azonnal a küldetést:Nekem kevesebb idő rémlik a lexingotnhoz, de le fogom én is stopperelni.
Nekem a Lexi és a Hudson kb hasonlóra jött ki egyedül, ott a plusz 2 boss ami több feltétlenül. -
alibiman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
pottyoske197 #46920 üzenetére
Igen. Limites. A 60% felettit nem számolja bele.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46926 üzenetére
Nomádnál most beraktam egy fogékony-kérlehetetlen-ragadozó talentes maxolt Lvoa-C-t, de Strikerhez jobban passzolt tegnap a farm alatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46925 üzenetére
Kérdés az, hogy milyen szetthez akarod összerakni.
Ragadozónál a 9000-es Stamina miatt a Fogékony és az Ádáz max harmadik helyen jöhet szóba AR-nél, de Ragadozóhoz jobb az House (SMG, hogy proccoljon a vérzés), Halálos+Kérlelhetetlen csúnyán tudja osztani, főleg, hogy elég sok sebzést beszed az ember ezzel a szettel, hiába a 9000-es stamina, térdvédőn és hátizsákon érdemesebb CHD-ra pörgetni HP helyett.Nomádnál már jobban lehet játszani a tálentekkel.
-
pottyoske197
tag
Koszontem a valaszokat
azokat lesem ma este, allitsam at kedd estere
Igy SMG vel pulse majdnem felesleges (de DZ re kell igy oda CHD re alltiom )
A gepkarabelyok mele meg kimondottan hasznos a 27-31 % chc -t felviszi 40 re
ott van egy Lvoa-c om most kaptam 3 dik talent az Adaz + Halalos es nem tudom meg mi, azt allitom at akkor 33 % koruli CHC re a Csapasmero melle PVP re + pulse es pulse modositok az 55 korulit elerhetikoszontem megegyszer
Tapasztalat azert az hogy sokszor a Fogekony+kerlelhetetlen tobbet ad atlag olesbenmint Adaz+Halalos
Gonosz az inkabb Nomadban lehet erossebb mert 80 % ban 2 es szinten mozog az eletero PVPn igy tobbi szetteknel kiesik a hasznalatbol (lada pukkantas meg segit ideiglenesen)
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46923 üzenetére
Én pulse helyett inkább stickyzni szoktam mostanság, van self-heal + sticky.
A legtöbb player ellen elég a predator, ha csapattal szemben vagy ügyesebb játékossal szemben vagyok, akkor pedig a sticky sokat segít, főleg azután, amikor elnyomta a medkitet a vérzés miatt, és rakná le a ládát... -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #46922 üzenetére
Így van ha taktikásan kimozdítod, vagy 1 fekszik és elkezdenek menekülni, a Predator sebzés után fekszik, még emp és shock gránát.
-
Anonymus23
veterán
válasz
60% a max, de kérdés, hogy mennyire jó a pulse-od.
Amit én láttam, aki pulse-t használ, az vagy a hangtompító vagy az optika CHC-s, a többi az CHD.
CHD:
Optika: Red Dot vagy C79
Csővég: a hangos SMG-reKipróbáltam úgy, hogy mindenen maxos CHC volt a szetteken + a házon is Viseltes + TiRant, így fel lehetett tolni 60%-ra a CHC-t, most kicseréltem egy RedDotra (19-3-6), de mindkettő jól adja.
Sok minden függ az ellenféltől, mert nem mindegy, hogy ki jön milyen szettben veled szembe.
Tegnap is volt egy manhunt banda, volt köztük egy Striker + Megállítós, 2x tudtam lelőni, de volt olyan, hogy meg se tudtam karcolni, mert fel volt stackelve. A második esetben kimozogtam, mellém lőtt 3-4x és már le is lehetett "simán" lőni, ahogy megkapta a vérzést utána már nem sok esélye volt az alacsony stackkel. -
válasz
CHC 60% a cap.
Érdemes megnézni mit ad az adott szettel a pulse amit használsz,és ahhoz kalibrálni a többi értéket.
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46919 üzenetére
Koszi
azt figyeltem a reclaimer karin, de amiota van striker , predatror azzal vagyok, gyorsabban megy meg a tiszta egbolt isazt kerdeztem alabb ha 50 % os a chc es emgdobod pulse-al ami ratesz kb 16-18 % ot az mar nem limites ?? 60 % folottit nem szamitja ???? vagy tevedek ???
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46918 üzenetére
Ha elnyomod a pulse-t, akkor a pulsod által emelt értéket írja ki, ameddig le nem jár a pulse, utána visszaáll normál értékre.
De ha pl a csapatban van egy fullos elektronikás taktikus (vagy inkább lesz), és Ő nyom el egy pulse, na akkor lesd meg, szerintem simán lesz +50% felett a CHD + CHC azzal.
A reclaimerben is ad egy kill után 47,x %-ot már. -
pottyoske197
tag
válasz
akoska07 #46915 üzenetére
akkor a pulse val egyutt jelzi a 135 % ot ?
nem tudom de tobbszor allitgattam hetvegen es 135 re emlekszem a maxra amit kiirt a CHD ra azt lehoztam 117 re majd 104 re is a CHC novelese mellett
de nem tudom mit szamol bele mert volt ugy hogy 10 masodperces elteressel neztem ra es mast irt ki ugyanarra a fegyverrePassz - Ubifos kalkulatora
este mentek ki kepet rola mert most tenyleg idegesit mit teszek be foloslegesen ami emhetne egyebekre
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #46914 üzenetére
"A Péntek/Szombat/Vasárnap késő délután és este az a god mode játékosoké meg a sok agyhalott trashtalk pszichopatáé."
Köszi
-
válasz
alibiman #46911 üzenetére
Nem rövid a lista.
Fegyver módosítók (távcső+markolat+hangtompító) jelen esetben nagy átlagban 3x19% = 57
(tudjuk lehetne több is)Bővített tár 4%
Halálos fegyver talent 15%
Kesztyűn 17%
Hátizsák 9%
Térdvédő 9%
Teljesítmény módosítók 4x2% = 8%
Sztem vmit kihagytam,de az most nem jut eszembe,késő van már éjszakás után.
-
Anonymus23
veterán
Én valami meglepetésben reménykedek, de tudom, bilibe ér a kezem.
A sok új játékos miatt is felhígult a DZ, vannak időszakok amikor egészen jól játszható.
A Péntek/Szombat/Vasárnap késő délután és este az a god mode játékosoké meg a sok agyhalott trashtalk pszichopatáé.Mondjuk ez így egy fullos szerver karbantartás, ami messze nem csak a Divisiont érinti, így viszont esélytelen bármilyen specifikus dolog, mondjuk ha ezzel legalább a Deltát meg tudnák oldani az nagyon jó lenne, mert ez így elég gáz...
Hátha lecserélik a pentium 1-es szervereket valami Core2Duo-sra -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #46910 üzenetére
Itt lenne kerdesem CHC vel
Alapbol 55% CHC van house fevgyveren plus szetten
na ahogy nezem/tudom maxim limit 60% akkor ha megtuningolom Pulse-val es +18 at kellene adjon modositokkal akkor csak 60 % nal beradd vagy 55+18=73 % lesz ?mert ha 60 % nal beragad akkor modositokat atteszem egyebre mert folosleges a pulse es akkor House-on is CHD re teszem a hangtompitot
Pulse nelkul 55 CHC 117 CHD van rajta (PVP re allitott szettelemek) - atekernem ha limites
Koszi segitseget
Amugya ttekertem 49- 135 re es nem adta ugy pulse hasznalattal mint elotte
UI:esti rugok 3 striker 1 valami mas voltak, es felstackelodes utan konnyebben ment nekik mikor mar 2 en kidoltek a csapatbol 4 vs 2 ben a 3 striker aprit . Strikerrel megallitoval tudtam egyiket kozelrol leszedni de utanna fekudtem is azonnal. 2 en lottek folyamat, 9000 staminas striker nem tudott eleget visszatolteni
Alibiman az konnyen lehet 19+19+4+4 a fegyveren plusz 9 + 9 +17 szetten + plusz 15 a halalos kb a pulse meg mar nem emlekszem de 15-20 kozottit adhat meg meg nem tudom honnan
En 135 re is feltoltam a CHD tugy hogy 40 folotti CHC m van pulse nelkul
fejbol enm emlekszem minde allitaasra de itt valaszoljak a Veteran forumtarsak -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #46901 üzenetére
Full leállás van most, se Support, se semmi. Valami nagy karbantartás lehet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46904 üzenetére
Igazad van (a fejtörőt olvastam, de utána már csak a jelzés maradt meg), de szerintem túlbonyolítod, a korábbi GE-kből akár robbanás volt, akár közelről nagyobb sebzés, mindenhol a dara ment, nem éri meg szerintem pisztollyal pötyögtetni, aztán fegyvert váltani és úgy lövöldözni, mert ennyi idő alatt már rég lelőtted a mobokat. Meg ahhoz olyan tálentes cuccos kell, hát nem tudom, hogy ezért összeraknék még egy felesleges szettet, ami csak ide lesz jó, amikor van másik minimum 2-3 működő.
Egyedül az első GE-n volt az, hogy 2 ember kellett, hogy aktiválódjon a fejlövés, a többinél már egyedül is simán el lehetett boldogulni.
De kíváncsi vagyok a tapasztalatodra, ha összeraksz egyet az általad felvázoltból, én nem hinném, hogy jobb lenne mint a Striker.Remélem minél előbb kiesik a taktikus fullos szett, és lehet vele sticky/turret + seeker kombóban szólózni a legendásokat. (warrengate rlz)
-
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #46907 üzenetére
Á értem, köszi! Tavaly tél óta nem játszottam, kimaradt pár dolog. Akkor dobhatom ki a régi szettem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
belaazallat #46906 üzenetére
A Classified cuccosok felső értéke 1401. A régi értékek azok, amiknél a max 1272.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Eszerint a táblázat szerint a gear szettek maximális értéke 1272(tűzfegyver életerő, elektronika). Este esett nekem egy nomád kesztyű 1292 tűzfegyver értékkel. Néztem is, hogy mi van. Most a karbantartás miatt nem tudom megnézni, képet linkelni.
Most ennyire rosszul emlékszem, vagy módosult valami?
-
válasz
Anonymus23 #46903 üzenetére
Nekem nincs gondom és nem vagyok szétszórt.
Most egyébként nem első GE van.
Ha olvastad a szettet abban egy fejtörő van leírva ami egyértelműen pisztolyra mutat.
-
válasz
Anonymus23 #46901 üzenetére
Mert mi mással szeretnél jelölgetni ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #46899 üzenetére
Szerintem a jelenlegi módosítással nem lesz idő feltenni a hatos jelölést a mobra, most is csak akkor lehet, ha pisztollyal jelölgeti a sentry
Ma még takarítok, hogy legyen hely (hogy mennyire bízok a sok lootban
) a sok cuccoshoz.
Taktikus/Alpha főleg, de Firecrest is érdekel, mondjuk DZ-ben szerintem sokan fogják használni csapatban.
Vadász hite, szerintem max 1 szetre való, nem látok benne sok esélyt...
A múltkorin is 12 db Nomád tok esett, nehezen akartak összejönni a hatos szettek, aztán a végére valahogy beindult.Én nagyon nem bánnám, ha ajándéknak emelnének a táska (150?) és a stash (250?) méretén is.
Kicsit szokatlan ez a 8 órás karbantartás, ennyit csak akkor toltak bele, amikor totál bugos lett egy patch után a játék (mondjuk mindig, de nem 8 óra volt a patch applikálása)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest