- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47399 üzenetére
Csak a sebzése nagyobb a 229-esnek, minden másban azonos a 204-es.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nightfall75 #47394 üzenetére
A szetten lévő EAD + DoE az Ok, hogy él, de a fegyveren lévő is él vajon?
Ha igen, akkor vad 204-es fegyver craftolásba fogok kezdeni: Pusztító/Tehetséges vagy Vérengző/Ragadozó...
Ha a kesztyűn van +heal on kill, akkor Ragadozó helyett az is jó.Sajna a 229-eshez 3000 feletti TF/ST kell, de lehet megéri 1-1 TF+ST betenni a 229-es fegyverhez, elvileg magasabb értékek vannak a 229-esen mint a 204-esen, ki kellene próbálni...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47397 üzenetére
Bár Reclaimernél használom a House- Parancsoló-Tehetséges, valamint M4 Tehetséges-Parancsoló-Kompentens. De ebben a talent összeállításban természetesen Turret használat van a láda mellett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #47396 üzenetére
Azért, mert az egyedül hasznos tálent 256-os fegyvernél (a tehetségesen túl), gyakorlatilag csak elektronika kell hozzá.
Kisebb GS fegyverben nem gondolkoztam, mert nem csak golyózni használtam eddig, hanem lőttem is vele, illetve ezt a buildet (mármint a fegyvereket) használom a full elektronikás support Reclaimerhez, ami ugyancsak ezen a karakteren van, és fő értékben az is ugyan ez, és ott a folyamatos heal láda miatt simán lehet lőni is a golyózáporban! -
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #47394 üzenetére
De, akkor minek kompetens a taktikus buildhez?
Nem is nagyon kell vele lőni.
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #47392 üzenetére
A sticky és a seeker-re biztosan érvényes az EAD és DTE, turret esetében én sem vagyok benne biztos. Ezen a videón jól látszik a különbség sebzésben. Régi a videó, de az ezt követő patch-ek nem változtattak ezen.
(#47393) -=Jam=-
A kompetens csak a fegyverre vonatkozik, egy 204-es fegyveren szerintem felesleges.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47392 üzenetére
Elvileg él, de személy szerint én még nem próbáltam, csak olvastam. Viszont a kompetens, az a leírás szerint csak fegyverre él, de akkor az is jó?
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #47389 üzenetére
Ki kell próbálni, hogy azok a tálentek működnek-e, mert nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen jellegű tálentek is élnek, amiket én írtam, azok vagy skill használatra vagy kill-re aktiválódnak, a páncélsebzés és az elit sebzés szerintem csak a fegyver által bevitt sebzésre működik, de nézd meg, hogy mennyiket sebzel vele és nélküle.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #47387 üzenetére
Hát igen, ha már magyarokkal játszott, akkor legalább érdeklődött volna, hogy ki mennyit tolta már, és akkor nem égett volna be ennyire...
Nekem sincs bajom azzal, hogy emberek mindenféle skill és teljesítmény nélkül akarnak hírnevet és/vagy keresetet szerezni...Ettől még lehet normális a gyerek, de sajnos ha tviccser vagy jútuber vagy, akkor kell valami különlegesség, és a méretes arc az többnyire alap, mivel ha "normális" vagy, akkor nem vagy különleges, és csak teljesítményt ma már nem lehet eladni, kell hozzá a körítés, ami számomra többnyire visszataszító.
Vagy pl mint az ilyen widdzt/macro féle figurák, akik nyilvánvalóan csalnak, de akkor is eladják magukat, mert egy eső-kelő ügynököt nem lehet eladni közvetítésben, és ott már van a teljesítési kényszer. -
-=Jam=-
őstag
Na összeraktam én is egy taktikus szettet, bár még sose toltam vele, inkább rusholni/lövöldözni szeretek, mint guggolni a sarokba és dobálni a seekert
De egyébként elég beteg build, este egy gyors tesztet, azért nyomtam vele.
204-es LVOA-C van bent, az egyiknek elitek elleni sebzés a másiknak predatory a 3. talentje.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47385 üzenetére
4 nap 22 óra game time. -
törölt tag
válasz
én teljes mértékben megértem, hogy megpróbálja valamilyen módon eladni magát. ez a "show" része. azt viszont sose értettem mikor elmondod valakinek, hogy megcsináltuk már ezt a küldetést párszor és megvan a bevett rutin, rajta viszont látható a balfszkodás (ami érthető, mindenki kezdte valahol), de mégis meg akar mindent magyarázni. ráadásul semmi olyan tanácsot nem fogad meg, amivel mindenki játékát élvezhetőbbé/egyszerűbbé tenné.
-
sith7
félisten
válasz
lololololll
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk a legjobbat még el se mondtam, valamelyik nap csináltuk a Warren Gate Legendást vzarmoval, amikor becsatlakozott egy magyar tviccser, szólt, hogy online megy a közvetítés meg minden.
A gyerek próbálta ott eladni magát, a legnagyobb poén az volt, amikor mondta, hogy na most figyeljetek, mert most csinál egy trükköt vagy mit, errefel puff az egyik mob lecsapta mint vak a poharat
Mondja, hogy szeretettel lát bennünket a csatornáján nézőnek, mi írtuk neki, hogy mi inkább játszuk a játékot, nem nézzük.De a lényeget a végére hagyta, mondja a végén a nézőknek, hogy akkor most még megmutatja nekik, hogy hogyan kell letolni a Warren Gate-t, vzarmo meg írta neki, hogy "hé ember, ez volt az!", aztán valamiért kilépett és sólyomra már nem jött velünk
Ő volt az: Corpsem4ker
Ismeri valaki? A statisztikájából ítélve -
dvd24
senior tag
válasz
pottyoske197 #47362 üzenetére
Szerintem, ha nem csapatban mész és nincs aki gyógyítson és maximumon tartsa a HP-t akkor az 5 CF tactican + Barrett jobb megoldás, pláne ha sticky + seeker kombót használsz, csak arra kell figyelni, hogy mindig a seekert dobd el először és még azelőtt ki kell lőni a stickyt, hogy felrobbanna az összes seeker, mert ekkor mindkét skillre érvényes lesz a +10% skill power, ugyanis a seeker cooldownja csak akkor indul el, ha már mind felrobbant.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47382 üzenetére
Vadász hitén viszont felbuzdultam, szeretek sniperkedni... 1 PvE szettet biztosan összerakok belőle.
nem fogod megbánni
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #47373 üzenetére
Egyelőre takarítás lesz, mert túl sok a felesleges cuccos, meg még van egy csomó most esett CF cuccos, amit még meg sem néztem.
Meg most is van még ~2300-2500 körüli divtech úgy, hogy egy taktikust már kimaxoltam (páncélon kívül).Alphából leveszem a szintet 3 szettre, 2 PvP + 1 PvE)jellegűt hagyok meg szerintem, nem hiszem, hogy űberelni tudná jelen állapotában a Strikert vagy a Predatort.
Alphát csak láttam aki kimaxolt egyet és abban játszott, nem győzött meg egyáltalán.
De ahogy olvasom mindenki csak köpködi...Vadász hitén viszont felbuzdultam, szeretek sniperkedni... 1 PvE szettet biztosan összerakok belőle.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47379 üzenetére
Hát nem, mivel még pihent a Striker, 2 item még mindig hiányzik hozzá
De most főleg a PVP cucc izgatja a fantáziám. Nomad is megállta (nagyjából) a helyét PVP-ben míg arra volt összerakva, de nem volt valahogy az igazi. azóta inkább PVE irányba toltam (ahol lehetett elit/páncél/stb sebzés, de így meg PVP-ben elég harmatos... Ezért akarok egy PVP-t is összerakni, ha farmolok DZ-ben a Nomad-al s jól legyilkolnak a sötétség ügynökei, legyen miben gyorsan visszaszaladni és jól megbosszulni
Snip3r_HUN: nagyjából én is a Striker-el számolok, habár nem tudom az új cuccok melyikben hogy szerepelnek, egyenlőre várom h a "szakértők" teszteljék és nyilatkozzanak róluk
S Youtube-n kikre érdemes hallgatni, kik a szakértők bennük? Gondolok itt Macro és társaikra...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47379 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Sziasztok! Bő egy hónapja játszok a játékkal Xboxon. Elég sok classified szett kiesett, de nehezemre esik még az optimalizálása. A Nomad megvan, az aránylag jól sikerült, de kiesett a Tactician és a D3FNC. Ezekre sehol sem találok jó tippeket, nektek nincs valami ötletetek?
Ahogy néztem a taktikust vagy Turret vagy Sticky irányba lehet érdemes tolni a Seeker Mine nem nagyon jön be, de mivel a modokat még nem ismerem meg az egyéb kiegészítőket így bajban vagyok mi lenne a legjobb.
-
törölt tag
válasz
#14121216 #47375 üzenetére
De a fő kérdés még mindig az: mi a THE BEST PVP CF BUILD???
Ilyen, nincs. Nomád, Striker, Predator. Kinek mi jön be.
Az ajánlott értékeket érdemes beállítani.
Nomád 8000/5000/3000
Striker 7000/6000/3000
Predator 4000/9000/3000Fegyvernek Ház/L-M4 vagy Ház//LVOA-C.
(Strikernél sokan shoti + Ház, a gyorsabb felstackelés miatt)
Magas CHC, CHD.Alpha tesztelés alatt, lehet, hogy kitaláljnak rá valami OP összeállítást.
Meg sok gyakorlás. Skirmish helyett szerintem Last stand, könnyebb 1 VS 1-be kerülni.
-
törölt tag
PVE-re idáig toronymagasan a Nomad jött be LVOA-C-vel, sikerült nagyon jól eltalálnom az összerakását. Más PVE cuccot nem is kívánok, ezzel mindenhol akár egyedül is jól elboldogulok.
De PVP szettem még mindig nincs (főleg DZ-re), nagy a kavar bennem, nagyon ellentmondásos vélemények vannak róla h melyik rá a legjobb
Youtube-ról szerintetek ki a leg-hozzáértőbb, kinek az összerakási tanácsait érdemes megfogadni? A striker kivételével (abból 2 item hiányzik még) mindenből van legalább egy szett, a mostani eventesekből mindenből 3-4 szett is (több mint 150 CF item esett, nem fér a raktáramba sem), de elvesztem a bőség zavarában, valamint h miből mit érdemes megtartani, ezekre nincs véletlen valami táblázat vagy hasonló?
De a fő kérdés még mindig az: mi a THE BEST PVP CF BUILD???
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47369 üzenetére
Én most jöttem ki, 2 warren lement aztán mentünk DZ-be.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47369 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47370 üzenetére
semmi
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #47361 üzenetére
Aha láttam. Nekem blood dragon van meg.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pendre54 #47347 üzenetére
Igen, nálam elsősorban a Leleményes láda nyomja meg ennyire. Így raktam össze:
Mindenhol fő érték kimaxolt elektronika.
Mellény: Képzettség gyorsítás 9%, Páncélsebzés 6%
Maszk: Páncélsebzés 8%, Elitsebzés 12%
Térdvédő: Képzettség 13339, Extra Xp 56%, Elitsebzés 16%, meg valami
Táska: Képzettség 13339 + asszem lőszer
Kesztyű: Képzettség gyorsítás 9%, Páncélsebzés 8%, 17% CHD
Tok: asszem ezen életerő van konkrétan.Módosítók: 267/266/265-ös Elektronika + képzettség gyorsítás + van amelyik képzettség pontot ad.
Ami szerintem jobb lenne (van is ilyen kesztyűm, vagyis esett, csak még nem maxoltam ki) amin CHD helyett életerő öléskor van, mivel gyakorlatilag alig lősz, nem ebből ered főleg a sebzés, hanem a képzettségekből, azaz nem sok értelme van PvE taktikusnál a CHD-nak, mivel a képzettség sebzés nem kritel.
A fegyver is fontos, mert ez ad vissza HP-t:
Amit írtam Kompetens + Tehetséges az első 2 helyen, Ragadozó a 3. helyen (vagy esetleg Tartós, ami killre azonnali 6% HP-t ad), ez akkor is proccol ha nem lelövöd, hanem a képzettség nyírja ki. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47355 üzenetére
Én tegnap (ma hajnal) befejeztem. A vége az olyan volt mint maga ez a játék.
Egyedül toltam taktikusban a Warren Gate-t, ~15 perc óvatosban is, mondom 2 láda kell csak.
Erre fel a legvégén nem elszakad a fedezékből, hanem átugrik pont a 4 boss elé, 2 tized másodperc alatt feküdtem. Jó mondom befejezem, erre fel shotisok kirontanak minden, megint fekvés, újra, olyan helyen, ahol eddig soha, a 3 szelepnél, betalál egy FW agent sticky, azonnal fekvés, fél óra lett a 15 percbőlNa mondom menjünk biztosra, úgy sem toltam az Event alatt Lexingtont, 2 kör megvan az utolsó ládához az 1500 kredit, bementem taktikusban, itt is rohadtul adta, ahol pl rusholnak kifelé a mobok, ott egy sticky hazavágta az egész bandát, fenn a tetőn két seeker + 1 sticky gyakorlatilag lerendezte a teljes mezőnyt.
Erre fel nem tudok a tetőről lemenni, mert nem jön a lift, nem aktív a gomb, semmit nem csinált, 2x rápróbáltam, de ugyanez a hiba, ekkor már egészen magas lehetett a vérnyomásom.
Na jó mondom visszajövök a farmolós karakterrel, letoltam gyorsan 2 Hudsont, bevásároltam a 2 ládát, és adott egy nyomorul CF TaktikustÉn nem gyűjtöttem semmit, maradt talán 600 kreditem, de meglett a 150 láda (1500-asok mind).
Ma este még meglesem, hogy miből mennyit adott, van vagy 20 cuccos még a stashben amit még nem csekkoltam le.Az már most látszik, hogy bejövős lesz a taktikus (3-4 szettre valót hagytam meg), tetszeni fog a Vadász hite is (1-2 szettre valót hagytam meg), Firecrest (2 szettre valót hagytam meg) nem tudom mi lesz, sosem használtam igazából, Alpha (4 szettre valót hagytam meg) ebből biztosan összerakok egyet, de eléggé köpködi mindenki, így lehet nem lesz belőle olyan is amivel játszok is majd.
Arra is jó volt az event, hogy sok felesleges (soha nem használt, csak talán jó lesz valamire elven elrakott) cuccost törtem be, és csináltam helyet.
-
arnikusz
veterán
válasz
xyvalaki #47367 üzenetére
A reclaimer marad PVE-nálam.
Ezzel teszek este egy próbát és elválik, de ott a Firecrest, meg összepakoltam egy 54%chc, 116% chd Strikert House/Lvoa-C párban azt külön Skirmishre a Predator és Nomád mellé. A Lvoa-C 3. talentje Gonosz, így 31%chc és 116%chd.
A House-on a Snipertől kapott kis markolat van köszönet érte.
-
flexomaci
tag
válasz
Én is kaptam egy hasonló lmb-s skint. Igencsak bejövős a sok tiri-tarka festéssel ellentétben.
-
törölt tag
válasz
Nekem pár napja esett egy, bár a nevére nem emlékszem. Ha érdekel este dobhatok be róla képet. Szép neon kékes, lilás.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #47362 üzenetére
Tegnap már nem volt kedvem a Stolenhez, csak pakolgattam, meg összszedtem 10 ezer creditet. Az utolsó alton ahol még nincs meg ez a k7ldtetés odaraktam a nomád, predator, striker, d3, taktikus és firecrestet majd felváltva használom az utolsó kettőt de előbb a taktikussal várok.
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47356 üzenetére
Arnikusz, osszetokoltam 45% gyorsulas mellett barett melleny es lelemenyes taskaval
10034a kepzetseg / 473.000 s kicsi
tettem vettemn es ahogy elnezem a ket nem taktikus item nagyobbat emel rajta mintha a 6 lenneIgy elso kijelzesre
Na a Barret altal adott plus csak az elso skill hasznalatra ervenyes, a masodikra mar vesziti a plusz 10 et
igy sticky meg akna hasznalatnal oda kell figyelni melyiket akarjuk maxon hasznalniNa +30 as Skilllnoveles a lovesek utan mar 600000 folott mutat siman az aknak 490000 ezret sebeznek a 4 sebzesnovelovel a sticy meg sebzesnovelo nelkul 1.6 millliot
lejar ez es akkor nezem meg rendesen mit tudnak, mivel az lesz a hetkoznapi helyzet ez meg a atveres helyzet ami volt a GE alatt, nem tudod felmerni mit tud az uij szett rendesenDe igy egyedul farmolosra tok jo, HVT bossfarm es BArmilyen Kihgivas kuldi soloban
Sikerult meglennia Hibatlan Sarkanyfeszek es a tankos, az Ellopott jelre nicsn mar ido, azt majd valamikor vagy soha
AKi birja marja meg 10 orat
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47345 üzenetére
Reggel 10-ig még lemennek a hősi/legendás küldetések az utolsó karakteren, abból kb. úgy is lesz megint 10k token, félre is teszem, mivel kitudja mit terveznek a következő eventre.
-
válasz
Üdv!
Nálam kényszer helyzet van, mert az istennek se akar összejönni a taktikus kesztyű, így egyelőre kénytelen vagyok, egy kegyetlen kesztyűt használni, +9% képzettség gyorsítással, és +17% krit. sebzéssel.Akkor a keresztkérdés, hogy a rákban van ekkora eltérés a képzettség értékek között, nálam és nálad, mi okoz ekkora eltérést? Nálad ugye 10.143/434.585, míg nálam meg csak 10.135/349.658.
-
sith7
félisten
válasz
köszi
-
Anonymus23
veterán
Összeraktam a taktikus buildet, de a táskát szinte azzal a lendülettel ki is cseréltem Leleményesre:
1 kill után:
A fegyveren Kompetens / Tehetséges / Ragadozó van. Visszahealel rendesen.
A Ragadozót adja Sticky után is, de a Tehetségest csak Seekerre és Turretre adja be, erre érdemes figyelni.Akinek nincs táskája, vagy nem jó, ne foglalkozzon vele. Jó lehet még ide a Rendíthetetlen táska is, ha a visszaheal is fontos.
-
válasz
#92704512 #47335 üzenetére
Szerintem nem érted az intense talentet meg a sorszámokat
Az első golyó ez esetben mindig a teli tárnál a legelső golyót jelenti vagy ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz akkor a legelső amit betöltesz a fegyverbe. Hatékonyan ezt csak úgy tudod kihasználni ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz és minden egyes lövés után csak 1 lőszert töltesz be a fegyverbe majd megszakítod a folyamatot.
-
5150head
senior tag
válasz
#92704512 #47337 üzenetére
Teljes tárra vonatkozik, így érdemes lehet nem a bővített tárat használni pl. A kérdés h a gyújtással mennyi időt és sebzést nyer az ember, PVP-ben megéri-e használni, lehet-e meglepetés erejű.
A Robbanás annyira nem is érdekes, inkább a gyújtás.
Szerintem a gond csak az h ez is RNG mint a Nomád.
Talán ebből a szempontból a legbiztosabb a striker, nem játszik be az RNG.Utálom az RNG-t
Amikor magyar kollégának DZ-ben 5x sült el a Nomád hiába lőttem a feltöltött Strikerrel... -
törölt tag
válasz
arnikusz #47338 üzenetére
Ezért gondolnám PVE-re. De Még egy hete sincs kint a szett, PTS alatt meg gondolom nem sokan tesztelték. Majd kiderül. Viszonylag jó elemeket kaptam, próbálgatom majd. Bár taktikusban utaztam sokat, mivel elektronikás szettekről van szó, gondolom túl nagy különbség nincs egy gear hangolásnál.
(és az avas szalonna skill már nincs meg?
)
-
törölt tag
válasz
5150head #47334 üzenetére
Az a skill a lelőtt ellenfélre szól. Tehát lövöd, fekszik, 10mp, robbanik.
A 25% esély meg az első lőszerre szól a tárból. Tehát MDR esetén mindegyikre, Sniper esetén mindegyikre, vagy shoti esetén is(ha nem Megállítóval mész). Míg egy nagyobb RPM esetén az elsőre igen a többire nem. ha már ég, akkor a nagyobb sebzés miatt az oké, de tartom, hogy PVE szett elsősorban. meg az a +15% sebzés (az égőkre), annyira nem sok. Annyit ad az Alpha, vagy a Ragadozó is...
-
5150head
senior tag
-
törölt tag
válasz
5150head #47332 üzenetére
Elvileg igen. De nagyon gyatrán adja, bár csak mobra próbáltuk, egy komplett Lexi alatt 1x adta be.
#Krissz1983
Elektronika elég a 8000. A Ház helyett egy sniper. Fegyverre: Intense talent / ha nem akarsz tüzes lőszert mindig kiválasztani
Sticky helyett esetleg tüzes seeker. Skill haste, elektro modok. Szerintem főleg PVE...
-
5150head
senior tag
Skacok. Ha már szóbakerült a Tűzvarázsló:
A 6os bónusz (5% esély h kigyújtja az ellent + felrobban) játékosra is él? -
TommyS_27
senior tag
válasz
Krissz1983 #47330 üzenetére
Frgyverre tehetséges mindenképp meg az a talent alulra ami ölésenként 7.5%-al tölti vissza a képzettségeket meg mehet egy kompetens. Sztem 4000 stamina minimum. Skill haste helyett stamina elektro modok vagy elektro élet módok. És másodlagos vagy elsődleges fegyónak egy MDR nem rossz!
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47315 üzenetére
Szia
EN jelentkezem besegitesnek Nekem sincs meg egyik Hosi sem fekves nelkulMa este ha tudnatok segiteni, barmelyikben, Anonymust-t amr nem akarom zaklatni 2 legendasba segitett
Van Reclaimer, Csapasmero, Taktikus , Predator, maxolva, de ha kell D3 micsodat is osszedobok, ott a ladaban a gyujtemeny de nem foglalkoztam 20-30 perc ma delutan osszerakom
Nane_HU a nicknevem most, pottyoske-t levetett a fiam , azt mondta Tul gyerekes apa
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #47322 üzenetére
Éreztem hogy rácuppantok.
De ha már itt tartunk, akkor az milyen sebződés amikor leesek a tetőről? Volt ilyen a heti kiemelten. Mindenki rajtam röhögött.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47322 üzenetére
Amikor kiver a víz a csalóktól
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nightfall75 #47319 üzenetére
Nekem fent vagytok mindketten a listámon, majd összehozzuk
D3 szettem nekem is van, de utálom, nem is tudok vele rendesen játszani, úgyhogy én jönnék inkább strikerben
-
kiezTe90
senior tag
Na meglett az alfa szett, jelenleg egy Navy MP5 és egy Aug társaságában. (Pusztító, halálos, sietős, fogékony) Navy MP5 az elsődleges.
Ez a sietős talent nagyon jó még sose használtam de tetszik.
Egy kérdés. Az egzotikus sebzéstűrés mire szolgál? Mi számír egzotikus sebzésnek? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47314 üzenetére
Én randomokkal próbáltam, de nem jött össze.
-
Anonymus23
veterán
Ha valaki akarja a Stolen Signalt hibátlanul, annak feltétlenül most javasolt.
Tegnap este letoltuk, hogy ismerősök is meglegyen, roppant egyszerű 3 D3 és 1 striker végül is heal láda se nagyon kellett annyira hullanak a mobok. -
용 Bob
senior tag
Még nincs vége GE-nek, de már látszik, hogy mire lehet számítani a következő napokban:
Gondoltam ma beugrok egy kötélvágás erejéig divtechet csenni
. Hát nem sikerült. Leszedem a tagot kimentés közben 1 fő, majd feltettem a kötélre a motyót.Erre jön Ivan72RUS és egy cimborája, ők leszednek engem. Szaladok vissza hozzájuk a CHP pontról, de mire odaérek egy 4-es rouge csapat leszedi Ivánékat. OK, akkor menjünk a rugó csapatra. Elég sok ügynök becsatlakozott, majd szépen elfeküdt mind a négy. Erre felveszem az előző lila ládákat (amivel kezdtem és Ivánék sem tudták kimenteni), amiben már van néhány arany is
. Ok tegyünk kötélre ismét. 20 mp-el a vége előtt újabb 4-es rouge csapat levágja. Itt mentem vissza GE farmolni
-
-=Jam=-
őstag
118 láda kellett, hogy minden kiessen
Asszem egy ideig nem farmolok
Már a bravúrokat sincs kedvem végignyomni, 13 lett kész. -
Elims
veterán
válasz
LucentTwo #47289 üzenetére
Na fasza.. :-/ Akkor másokkal ezért tart annyi ideig.
Viszont a benti 2. ládát tényleg ki lehet hagyni.Legalábbis eszerint.
Megnézve utólag látom,hogy vki már odavitte a 2. ládát is,de nincs berakva.Ez másokkal van amikor oda sem visszük.
Na mindegy. :-) Legalább már sikerült megcsinálni ezt a küldetést. Még hátra van az ellopott jel.. :-/Lenne egy pár kérdésem..
Találtam majdnem két teljesen egyforma kesztyűt,a különbség annyi,hogy az egyiken 8% páncélrombolás van,a másikon 15% kritikus sebzés.
Szerintetek melyik a fontosabb?A nagy ládában a sorrendet hogyan lehet megváltoztatni?Én mindig úgy szoktam,hogy berakok vmi érdemlegeset,majd ha volt már bent olyan tárgy kiszedem a gyengébbet,de az utóbbi frissítéskor jött ez a szint szerinti sorolás.Ezt szeretném megváltoztatni név szerint.
Bravúrok között az általánosban hogyan kell megcsinálni az arany kezű bravúrt?
-
LeonAran
tag
80+ láda és még nincs meg az Alpha. Azt hiszem én ennyit szántam erre.
A Magányos Csillagot is csak két hete sikerült összeraknom.
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #47296 üzenetére
Melyik küldi a legalkalmasabb hogy minél előbb meglegyen ez a maszk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest