Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #38749 üzenetére
Én pl: megemelném a max dz szintet 140-re. 99 szint után minden szintlépés egyre több xp-t igényeljen.
Cserébe legyenek jó cuccok, tervrajzok amiket csak nagyon magas szinten lehetne megvenni dz kereskedőknél mint régen.s4hu|SyD^ arra ott vannak a pve trületen lévő open bossok meg a küldetések. Szerinted miből kellene rájönnie egy játékosnak, hogy aki szembe fut vele az pve-t játszik csak? DZ az egy baromi nagy pvp aréna.
[ Szerkesztve ]
-
simonl
tag
Ezek mind beteg f@szok.
Bár nekem már az is ez a kategória aki egy PC játékhoz excel táblákat / függvényeket gyárt és matekozik, hogyan tud hatékonyabban lelőni vkit.A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
Anonymus23
veterán
válasz #35434496 #38751 üzenetére
Igen, ennek volna értelme, de ismerve az Ubi/Massive-t, ennek nincs sok esélye.
Meg megint nagyobb teret kapna a csítertéma, mivel a jobb cuccok reményében tömkelegével lennének a DZ-ben, így is túl sok az 1 m2-re jutó csíterek aránya
Sajnos ezt a játékot már nem tudja visszahozni az Ubi, reméljük a D2 azzal indít, hogy a létező összes AC program benne van.
;) - The Power of the Light Side
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz s4hu|SyD^ #38750 üzenetére
Nem a pvp-sek sírtak a Last Stand-ért hanem a pve-sek,mivel őket zavarja a DZ-ben a pvp,el kell fogadni a DZ kezdetek óta pvp terület ahova be lehet menni farmolni is de fogadjátok el ha bementek esélyes hogy rátok mennek. Azért is megyek inkább DZ-be mint Last Standre mert a DZ-nek megvan a maga sajátos hangulata,ami máshol nincs meg.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #38753 üzenetére
Ha nem lesz D2-ben BattlEye,Fairfight,PunkBuster én meg se veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz Snip3r_HUN #38754 üzenetére
Helló!
Ez teljesen igaz és érthető. De annak pl mi értelme van, hogy kb 2 hete bemegyünk dz-be 3-an, ebből egyikünk "kezdő" játékos és őt próbáltuk húzni és farmolni neki. Összetalálkozunk egy 4 fős másik magyar csapattal, látszólag békés szándékkal dumálni kezdünk, Mi "megörülünk" nekik, hogy normális Magyarok eztán az egyik mondja a társunknak, hogy állítson a mikrofonján mert nagyon nem jó és zavaró..... eltelik pár másodperc és Ők halomra lőnek minket, próbálunk védekezni elnyomok egy kék ultit, hogy hátha túlélnénk, de persze nem. Oké ez a DZ. benne van így jártunk, hozzá teszem, ha én Magyarral találkozok akkor én barátkoznék és inkább mennénk együtt... igaz ez én vagyok és nem vagyunk egyformák, de ezzel sincs baj, nálam az verte ki a biztosítékot, hogy miközben agyonlőnek túlerőben minket közben megy a dumálás, hogy nézd a gyereket kékbe nyomja, meg mi van tudni kéne set-t összerakni stb.. stb... Erre mi szükség? Nem mindenki játszik a játékkal kezdetek óta és nem ismerhet mindent és ebből kifolyólag nem lehet mindenből fullos vagy jónak mondható cuccai stb.... Na mindegy így jártunk
-
Lifer092
senior tag
válasz Gtaati #38757 üzenetére
Megmondom őszintén így már én is jártam, sajnos, azt kell mondjam (és ez elég szomorú) sokszor! Nem csak az a bizonyos klán, akikre szerintem Razor is gondol. Voltak már más magyarok is, akik manhuntban meg akármiben szétlőttek, holott a nevemben kint volt a HUN. Sőt akkor is belém álltak mikor nem voltak akkor még épp sem rogue sem manhunt...
Ez viszont nekem is nagyon bosszantó, hogy magyar-magyart lő... Nemá'. Legalább ha már barátkozni nem akar a másik magyarral, menjen el mellette és kész... De annál gázabb nincs mikor egymást irtják/irtjuk DZ-ben. Szerintem. De ez is az én véleményem/meglátásom. Na de a legundorítóbb és legaljasabb dolog az volt, amikor kérdeztem van -e valaki a szerveren, mert totál kihalt volt. Írja az egyik hogy itt vagyunk XY helyen. Menjek oda. Odamentem, lerakták a heal ládát, aztán szétlőttek 4 -en mint ahogy azt illik... és az nem a Dokk munkások Betéti társasága volt...
Na az ott és akkor úgy felbasz*tt hogy nickemből levettem a HUN-t, és 1,5 hétig DZ közelébe nem mentem...
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Lifer092 #38759 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le, mert nincs kőbe vésve, hogy magyar magyarra nem lő.
Tegnap pl. találkoztunk egy négyes magyar bandával, heló-szia, kicsit dumáltunk, mindenki ment a dolgára. Aztán megint összetalálkoztunk, rouge-ok voltak, egy orosz alánk dobott egy seekert, én lementem kutyába, ők meg mivel rouge-ok voltak, nem tudtak felszedni, úgyhogy leütöttek, nem haragszom meg ilyenért.Mikor manhuntok lettek, akkor nem mentünk rájuk, hanem elmentünk a másik irányba.
Lehet így is játszani, mert ez csak egy játék.
Meg lehet olyan tapló módon, ahogy a meg nem nevezett brigád. Én csak azt nem értem, hogy ha le akar lőni, akkor miért nem lő le egyből. Hacsak azért nem, hogy így szerezzen előnyt, mert amíg beszélgettek, simán leszedi egyikőtöket, és máris 4v3 a helyzet, azt meg mint tudjuk nagyon szeretik.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Gtaati
őstag
válasz #35434496 #38760 üzenetére
Ez jó volt Viccet félre téve egyszer szintén Dz.-be egyedül megyek összefutok egy angol sráccal, dob egy meghívót és együtt mentünk és játszottunk tovább és egész jól ment. Egy másik alkalommal megint szintén ezzel a sráccal Dz-be csapatunk, összefutunk egy másik angol csapattal megállnak, dumálnak én meg addig mondom kiszaladok a szobából és ahogy felkeltem a kanapéról lelöktem a controllert és pont úgy eset h el kezdtem lőni a másik csapatból valaki és rugók lettünk, és persze halomra aprítottak minket. Tudom ez elég hihetetlen balfa@zság, de így volt, de legalább a szegényes angol tudásommal közöltem, hogy mi történt.... és elnézést kértem, mondjuk azóta nem játszottunk együtt
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
-
arnikusz
veterán
Idézet-forrás Reddit:
Hey guys,
I've seen a lot of comments regarding our lack of acknowledgement of the issues that showed up with Update 1.6.1.
Just wanted to take the time to come here and let you know that you while we are indeed in a bit of a tough spot this week in terms of communication resources available, you are not being ignored and the issues are being forwarded and investigated.
This week is just an unfortunate accumulation that puts stress on the community team: A new update coming out on the very week where we are hosting an ETF and one of our CMs transitions to a new position makes it hard for us to provide clear visibility to you guys. With the limited resources available, at the moment we are prioritizing the gathering of all bugs that are being reported and making sure they are being forwarded to the devs, even if that means we spend a little less time giving feedback to you guys.
Apologies for the lack of reactivity, but be sure that we are fully aware of your feedback on the new issues that came with this update.
YannickRövide tudnak a problémákról és kezdenek majd vele valamit, de hát itt van az ETF is. Magyarul semmi.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
Annyira nehéz lenne megoldani vagy mi a baj vele?
Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni. A játékos választ és mehet is. Szerintem sokan csak a korábban említett emberek miatt ne mennek dz-be.
Miért kell "büntetni" azt a játékost akinek nincs kedve a kötekedőket elviselni? -
VTom
veterán
válasz #75376384 #38766 üzenetére
Szerintem ezt ne így nézzétek. A DZ-ben azért esik jó eséllyel jobb loot, mert ott nagyobb a kockázata annak, hogy végül nem tudod majd kihozni.
És ehhez ez igenis így van rendben, mert különben a PVE DZ-ben farmolnék három napig, és felépítenék 3 fullos szettet, aztán mehetnék a DZ-be vagy last standbe lelövöldözni mindenkit aki nem csal.Csak a PvP DZ-vel van jól kiballanszírozva a játék.
Aki nem akar PvP-zni, annak ott vannak a főküldik, mellékküldik, HVT-k, PvE bossok, UG, Survival, Incursion-ök.
Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És ez miért baj? Akkor pve esetében legyen a ládák és a mobok újratermelődése hosszabb idő. A lehetőség egy pvp only játékosnak is megadatik, hogy az általad említett módon kifarmolja a fullos geart (azt mondjuk lássuk be a jelenlegi drop rate mellett azért nem 3 nap lenne, hanem jóval több).
Nekem a dz hangulata jön be, de nincs szükségem a kötekedőkre/csalókra. -
persil
nagyúr
Hat fura helyzet allt elo, de 100%-ban azokkal kell egyet ertsek, akik a pvp dz mellett allnak. Es ezt ugy mondom, hogy se pro nem vagyok, se fullos szettjeim nincsenek, sem jol felepitett build-em nincs, raadasul kb 2 honapja(!!!) kezdtem a jatekot. DE! Az teny, hogy pve tevekenyseg annyi van, mint a rohadas, ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru.
En is bejarok, naponta. Agyon is lonek sokszor, azok is, akik teljesen tisztak, csak szimplan jobbak. De pont az benne a legjobb, az adja a legnagyobb hangulatot, hogy barmikor, barki lelohet. Ettol lesz "para". Az meg, hogy nehany kreten nekiall buzizni, miutan leolt...? Hah, szarok ra, rohogok egy jot, es csapatom tovabb. 31 evesen sem hisztizni, sem duhongeni nem fogok egy jatek miatt.
A multkor kergettuk egymast egy sraccal, kb 10-1 aranyban o olt meg engem, megis baromi jol szorakoztam, es utana meg el is dumaltunk egy negyed orat.
Ezert megyek be dz-be. 1 baromra jut 10 jofej, akikkel ugy is elmeny a pvp, ha halomra lonek.Ennyi
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz #75376384 #38775 üzenetére
Pont a pvp miatt erzed masnak a hangulatat. Ha pve dz lenne, az pont ugyanolyan lenne, mint kint. (Csak tobbszor rossz az ido )
Dz-ben pont az adja a tension-t, hogy random johnson, akivel fel oraja farmolgatsz, siman hatbalohet kimentes kozben, ha epp olyanja van.Ha meg a mobok kemenysege miatt gondolod jobbnak a dz-t, akkor: incursion.
-
Anonymus23
veterán
Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?
Mert te még soha a büdös életben nem játszottál single játékkal?Na és? Van akit nem az hoz lázba ami téged. Semmi gond azzal, hogy a DZ PvP rész, de azt is fel kellene tudni mérni és megérteni, hogy a külső területen közel sincs ekkora népsűrűség a mobokból és a bossokból.
Mindemellett van egy furcsa keserédes íze a jelen DZ-nek, hogy bármikor bárki lelőhet, és ez jó is
Szerintem az biztos, hogy nem lennének kevesebben a PvP DZ-ben sem, ha lehetne választani.;) - The Power of the Light Side
-
Rossonero89
tag
A dz-t már rég elqrták. Ma már úgy néz ki, mintha egy agyatlan birkacsorda rohangálna egymás körül, várva, hogy valaki rugó legyen. A múltkor megnéztem direkt, kb 15 percig állt vagy 10 birka egymás seggébe és nem történt semmi csak dobálták egymásra a füstöt meg az emp-t. Agyhalott. Aztán mikor véletlen rugó leszel 19 secesként, mennek rád mint légy a szarra, a manhunt meg ott van előttük. A másik pedig, hogy mi sem lövünk magyarokra, de kérdem én, a rainbow-ba vagy a battlefieldbe sem lőttök, ha magyart láttok? Persze itt annyi a különbség, hogy itt van választási lehetőség, hogy lőssz vagy sem. Akik meg sírnak a pvp ellen, azok meg menjenek és nyomják a lexingtont naponta 100-szor, még bele nem zöldűlnek. Semmi gond nem lenne itt, ha tényleg kipicsáznák a sok degenerált csalót, és szépen lehetne játszani. Na de sebaj, lassan itt a Tarkov.
-
HANDO88
senior tag
válasz persil #38774 üzenetére
Én is mostanában kezdtem és bejárogatok én is de az nagyon lelomboz hogy esek-kelek.Esélyem sincs,2 másodperc alatt gyilkolnak le.Jobb fegyókat meg már nem találok hiába ládázok szorgalmasan és megyek helyeket felszabaditani.Sokszor sikerül elcsipni az utánpótlást is de semmit nem dob amivel előrébb lennék.
Csak az alap játék van meg,a dlc-ben vannak erősebb fegyók? Vagy nem jó a cuccom? Szivesen veszek minden tanácsot.[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
persil
nagyúr
válasz HANDO88 #38779 üzenetére
Nezd, en kb ugyanilyen statokkal megyek, kiveve az elektronikat, ami 2* ennyi, mert szeretek a mobok ellen seekkerezni, turrettezni
Dlc-m nekem sincs
Tanacsot itt masok tobbet, jobbat tudnak adni, reszemrol csak annyi, hogy jatekosok ellen, ami hianyzik cuccban, azt probalom eszben potolni, bujkalassal, reflexekkel. Nem rohogni, komolyan mondom
Ha gondolod vegyel fel, noobok is megoszthatjak egymas kozt a tapasztalataikat, meg ketten tobb eselyunk is van
irevered neven futok[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Azért azt itt felfogjátok ugye, hogy sokan szeretnek egyedül is játszani, LZ és DZ mindkettő mehet egyedül is, HVT-k is, némelyik küldetés is. Van, hogy az ember csak szeretne kikapcsolni és nem másokkal mászkálni akkor nagyon jó, hogy van mit egyedül gyakni. Nekem ez, hogy bármikor lelőhetnek DZ-ben ez semmi hangulatot nem ad hozzá, az a dark-os hangulat inkább. Mikor sok szívás után mondjuk leöl az ember egy nehezebb boss-t és akkor egy 4-es társaság mindent elvesz tőled az azért elég bosszantó. Így PVP zóna meg úgy. Pontosan ez az, hogy a PVE DZ semmit sem venne el a játékból, sőt hozzáadna. A játékosok nagyon nagy része PVE-zik inkább csak hogy kicsit lazítson.
Játszottam csak PVP játékkal is pár évig, másik jó pár évig olyan MMO-val ahol a maxos szintű is legyakhatott már az első szinten szinte bárhol, értem én mindkét oldalt. De az nem PVP ahol a 4 only PVP kimaxolt DZ 99 elveszi a DZ 30 cuccát pl, amiért mondjuk 30 percet szívott.
Ha ezt nehéz megérteni, hogy sok embernek tetszik a DZ dizájn miatt mondjuk vagy a dark hangulat miatt akkor ez van. A sok LZ boss, Lexington meg miegymás farm után jó lenne kicsit helyszínt váltani. De a sok PVP huszár elrontja sokszor. Nyilván a csalók meg a PVP-zni akarók játékát.
Ha lenne új dolog a játékban, nyilván örülnének a PVE-sek is, de azért néha sok ugyanazokat a küldetéseket farmolni.
Underground nekem pl. nagyon bejött főleg Taktikussal, egyedül eljátszogat az ember tök nyugiban. Csak ott is lehetne kicsit változatosabb a játéktér.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
VTom
veterán
válasz HANDO88 #38779 üzenetére
Kevesebb stamina, több firearms, és felejtsd el a lila módosítókat. Kezdetnek.
Aztán az M4-en lévő fegyvetralenteket is át kellene pörgetni, igazából ezt a fegyvert lehet kukázni, ha PvP-zni akarsz.
Predatorhoz a kompetens, fogékony, kérlelhetetlen, halálos, ilyesmiket ajánlok.
A Predator egy DPS szett, a sebzés növelésére menj rá.DLC-ből a Surivalt ajánlom, mert annak baromi jó a hangulata. Az UG nekem nem tetszik, de sokan vannak akiknek igen. A last stand meg kötelező, pörgős PvP.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #38777 üzenetére
Természetesen játszottam, de a Division nem ér fel egy nyílt világú RPG-vel, azért azt valljuk be.
Itt a single küldetések kivégzése után a cél a farmolás, minél erősebb szett felépítése. Ha nem PvP-zel, akkor az erősebb szettel semmi mást nem érsz el, csak gyorsabban ölsz mobokat, és könnyebb lesz a farmolás. Aztán ha minden szettet kimaxoltál, akkor kezdheted elölről egy másik karakterrel.
Nálam ez kb. 130 óra alatt fulladt unalomba. Azóta csak PvP-zek, a farmolás a PvE bossokra, néha egy küldetés vagy incursion, és nagyon sok LS és DZ. Nekem ez az igazi end game tartalom, mert van célja, izgalmas, és akkor is tudok játszani ha három órám van, és akkor is ha csak 20 perc.
PvE DZ miattam aztán lehet, mert én nem teszem be oda a lábam, csak értelme nincs, mivel a DZ-nek pont az a lényege, hogy PvP terület. PvE farmra van millióféle lehetőség (mission, HVT, Bossok, Incursion, Survival, UG) PvP-re meg van kettő... És a Division alapetően egy multiplayer játék, aminek van coop és PvP módja, és mindennek megan a maga helye.
-
qukesz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
De azt remélem belátod, hogy ez felfogás és ízlés kérdése. Azért mert az Ubi azt mondta, hogy a PvP Dz az endgame, attól még az egy elcseszett dolog lett, mert *nem sorolom fel megint kezdve a csalókkal*, és az, hogy kinek hol van a határ ami miatt ez már nem igazi endgame, az meg egyéni preferencia.
;) - The Power of the Light Side
-
Lefty
addikt
válasz arnikusz #38765 üzenetére
Nagyon nagy kommentek vannak amugy, szetszedik oket. Akkora inkompetens ez a banda meg mindig, hogy kesz.
"They just have to read the patch notes and they have an almost complete list of the bugs."
Kozben megy a glitch/bug lista osszeszedese, mar 52-nel tartanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rossonero89 #38778 üzenetére
Sajnos míg nem hozzák vissza azt, hogy a nem rogue játékos is bukik xp-t meg kulcsot addig ilyen katasztrofálisan rossz lesz dz. 19sec van rajtad és 15 játékos lő azonnal.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #38786 üzenetére
Persze. De inkább akkor úgy fogalmazok, hogy a PvE DZ helyett a PvP DZ-t csinálják meg normálisan, anticheat, hozzák vissza a korábbi rendszert, hogy mindenki bukjon XP-t, kulcsot, stb.
Szerintem már pusztán az anticheattel teljesen más lenne a DZ.De mondom, miattam lehet PvE és PvP DZ is, mert nekem jó az ami most van. Kivéve persze a superhero-kat.
-
s4hu|SyD^
addikt
Értem én, hogy egy éles szerver nem ugyanaz, mint egy PTS, de több bug meg glitch lett, mint előtte volt azért az elég hihetetlen.
Amit viszont nem értek, hogy ott a tonna MMO pl. Miért nem tanulnak azokból, hogy mi kell a népnek? Értem én, hogy valami egyedi koncepcióval akartal előállni, ami többé kevésbé sikerült is, de ha mondjuk valami nagy boss-ok lennének DZ-ben valami szuper egyedi loot-al, biztos tömve lenne a DZ és több is lenne a PvP. Lehetnének Guild-ek, klánokm befoglalni területeket. Na mindegy, ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
HANDO88
senior tag
-
qukesz
senior tag
válasz HANDO88 #38797 üzenetére
Én velem is megesett et hogy halomra lőttek. Szerintem itt a player-ket többsége átesett ezen. De én nem adtam fel.
Nyilván 1 vs 3 vagy 4 nem fair dolog, de ez része ajátéknak.
Te se add fel.
Sok csaló és minden más ellenére én is ugyanúgy bejárok a DZ-BE mert tényleg hangulatos.
Én már senkibe se bízok.
Sokáig én is csak a DZ -n kívül farmolgattam.
Itt tényleg megesik hogy elviszik a cuccodat.
Nekem is sokat segítettek itt a fórumon a srácok hogy és miképp lehet Pvp-re alkalmas build-et építeni.Vegyél fel barátnak ha gondolod!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest