- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #26991 üzenetére
Tudom én vagyok a hülye de mi az az outfit rendszer, TTK, TTBK?
-
-
vegitossj7
addikt
Dec 6. A Loadout 1.6-ra lesz. Úgy fog működni, mint az Outfit rendszer, csak elmenthető Stash-ből is.
Persze ez még változhat, mivel még vannak gear settek, amiket ki akarnak próbálni. A Stash növelés a Loadouttal jött volna alapból amúgy, de sokan pampogtak az 1.5 tartalmán és a Survival silányságán, ezért bevetették. Erre jön majd a Dupla Xp hétvége is valamikor. Most a TTK-n és a TTBK-n dolgoznak.
-
RazoR
veterán
1.5 megjelenésrő semmi pletyka sehol? Én nem találok semmit...
Viszont ha valaki még nem tudná megnövelik a stash méretét 150-re és ha nem is az 1.5-el de bekerül a loadout is idővel!!! -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26980 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #26979 üzenetére
Annyi pénzért még a rugókat is...
Arni ezt viszi magával most már manhuntra -
törölt tag
Este összeáll a brigád és lelövünk mindenkit 2x is!
[link]
-
-
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
1.5 PTS Patch Notes 2:
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Este így jövök ( majd puff).
-
TommyS_27
senior tag
Tegnap éjjel egy elég jó szerverre kerültem, közben csatlakoztak rám páran és elég jó kis PvP-ket játszottunk
-
-
sith7
félisten
válasz
arnikusz #26943 üzenetére
Elsőre leszedtük őket, amikor felmásztam hozzájuk, csak kicsit késve követtetek
... lehet meglepődtetek ... mondjuk ők is
, fekdütek is
A 2. alkalommal ott buktuk el, hogy kivártuk, amíg újratöltött a sárga ultijuk, és egyszerre támadtak, ott már hiába nyomtam el én is, végünk lettNe emészd magad , más is megfekszik, én is burultam, ez van
4 alpha, reckless, savage
4500 tűzerő
4200 szívósság,
35,5 % chc , MP5 -
De ,reggel en is, 8ra megyek
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #26945 üzenetére
Délutánig kérem a türelmet, mert lefotóztam, de nem mentettem USB-re.
Az enyém Reckless mellény, Savage kesztyű 4 Banshee volt tegnap tűzfegyver 5600 körül, 3515 életerő, elektronika 70 ezer/2200 körül.
Fegyverek M60, MP5 és rugó lövő srs. Taktikai link nálam.A rugó vadászatot értsd 3 állandó fő a negyedik akit tudunk hívni.
Az elmúlt 3 hétben játszunk együtt, még teljesen nem szoktunk össze, ha megtámadnak visszatámadunk.Tegnap fél tíz után botlottunk bele a 4-es rugó franciákba DZ 5 parkoló tető kimentésnél ásták be magukat a legmagasabb ponton és kimentéskor támadtak.
Párszor visszajöttem (volt min 7-8 fekvés ), de őket se engedtük le fentről és különösen tetszett mikor a teherautó mögött elindítottuk a kimentést takarásba és a megelőzően leszedett kettő cuccait ki sikerült menteni.
-
Bennyboy
őstag
tegnap toltam egy kis solo dz-t de persze 4en lehenteltek amikor kivittem volna a cuccost. Keresek csapatot akikkel lehet tolni. Kb 204 a gs-em. Ts, discord van. Hétköznap kb 7től, 7végén sokat ráérek. Goakulum a nevem.
-
arnikusz
veterán
A tegnap esti 4Banshee-Reckless-Savage mellett van még a következő kettő szett ( tudom mindenki azt használja ami a játékstílusának megfelelő) a hétvégén megnézem mindkét összeállítást és még lehet a 4 Predatorhoz hozzárakom a Reckless-Savage párost. Csak a keménység/életerő 260 ezer/3500 néha kevés és ég a pofámról a bőr, hogy a csapattársaknak élesztgetni kell.
-
-
Már hónapok óta elérhető a report funkció egyszerűen a chat-be be kell írni, hogy /report playernév. Az 1.4-el az került be, hogy most már a UI-en is van report gomb (group management képernyőn csak ki kell választani a játékost illetve talán amikor kilő egy játékos akkor azon a képernyőn is van report gomb)
-
arnikusz
veterán
Gamer egeret szeretnék a Mityulás bácsitól, 10-15 ezer Magyar forint közötti árkategóriába mondanátok csizmácskába valót?
Köszönöm.
-
Anonymus23
veterán
Szerintem ezen már túl vagyunk, van aki fel is jelentette.
De voltak többen is, akik beírtak, hogy bannolták őket.De továbbra sem hiszek abban, hogy nekünk kellene feljelentgetni a másikat, ez nem jó út.
Oldják meg, hogy a játék ismerje fel, hogy valaki hacker programot használ.
Nekem ez olyan furcsa, hogy nem tudja felismerni, hogy van egy program ami fut a háttérben. Pedig biztosan belenyúl valamilyen szinten a Division dolgaiba... -
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #26927 üzenetére
Igen ugye mindnyájan emlékszünk hogy itt is van egy fórumtárs aki "kicsit" megnagyobbította anno az ellenfelek fejét.. De az nem csalás volt..
-
Anonymus23
veterán
Sokra megyünk ezzel. Mit veszünk észre belőle? Kb semmit.
Lesznek akik majd nem játszanak már, max azt mondják, amit én is, hogy meguntam, nem érdekel.
Ha mondjuk kiadnának egy listát, hogy kik lettek kibannolva, na az már olyan lenne, ami talán visszariaszt pár embert, lehet néhány "prőőő" az hirtelen nem is lenne annyira "prőőő" -
RazoR
veterán
Ezzel találkozott már valaki?
Improving the player experience - update on cheating
Player experience is and always will be at the center of everything we do and we are constantly looking at ways to improve it. Cheating has been a source of frustration for our community as some individuals have been gaining an unfair advantage in the game by using third-party software at the expense of our loyal players. In order to address this situation, last month we announced a series of new measures that have since brought significant results but also new learnings.
We recently shed some light on our online architecture in a special Podcast. While some of the game decisions are made client-side, there are constant server checks in place. This ensures that even in the situation where a player would be able to modify his client data, the servers can detect it. The array of these checks has constantly improved since the launch of the game which allowed us to catch a great amount of cheaters. Of course, this doesn’t mean that cheating is a thing of the past and we stand ready to react quickly, should new cheats be developed.
As a direct result of this improved cheat detection, last month we announced “the biggest wave of suspensions and bans to date”. This marked the beginning of an intensive campaign during which actions were taken against a total of over 30,000 accounts, including 3,800 permanent bans. This led to a significantly improved experience, particularly in the Dark Zone.
Following this campaign of suspensions and bans, it also became clear that while huge progress has been made in terms of cheat detection, our 14 days suspension on first offense policy has not been dissuasive enough. Judging from your feedback, and based on what we witnessed when cheaters came back to the game, we have now decided to push our policy one step further: we will now start applying permanent bans on first offense when players are caught using cheat engines and we will communicate clearly when new ban waves are taking place.
We are committed to constantly improve your experience in the game, and this begins with ensuring a positive and fair environment free of noxious players willingly violating the rules. We will take all steps necessary to track down cheaters and make sure they cannot spoil your enjoyment of the game.
See you in game!
The Division Team
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #26921 üzenetére
Nevet változtatunk és beiratkozunk a DZP akadémiára.
De ezek a rugók úgy beásták magukat mint a Predatorba.
Azt köszönöm, hogy a Reckless - Savage párost mondtátok, mert 4 Banshee- vel van keresnivalóm.
És betöltöttem a 61-et, DZ -ben meg lett 2 szint és lassan megtelik a láda, de a sárgákat bontom. -
arnikusz
veterán
-
Gyerekek, olyan cheatet találtunk...
Gyorstüzelő MP5 sorozatlövő üzemmódban, és minden lövés fejre
-
törölt tag
Ha kicsit többet iszom mindenre lövök dz-ben.
-
Megint frissítenek vmit ?
Nincs szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest