- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #26490 üzenetére
Vagy lehet, hogy olyan build-je olt, amit az előbb linkeltem. A srác mindent mesterlövész puskára, krit esélyre, krit sebzésre, és fejlövésre tett, utolsó lőszer +60% sebzés talenttel egy lövés egy játékos. Persze utána sz*rrá lőtték a csapattársak, de addig kemény volt
-
törölt tag
Dz1 kijáratnál rálőttem egy játékosra. Majdnem meghalt ment tovább a pvp erre egyszer csak rámfordul és pillanatok alatt összeestem pedig nem nyomott ultit. Nagyon fura volt olyan mint ha egyszer csak minden lövés fejen talált volna. De lehet, hogy szerver lag.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Haverommal szerettünk volna játszani és állandóan ezt írja ki neki Delta C-1-191 volt már valakinek ilyen?
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26476 üzenetére
Ez DZ06 Church Predator mellény?
-
VTom
veterán
Érdekes build.
-
TommyS_27
senior tag
-
törölt tag
Ma nem lövök le senkit.
-
Madoc
veterán
Tegnap este dz 3 kimentésnél Ragadozó-stabil-aprólékos Éhes disznót kaptam!
-
arnikusz
veterán
Jó, köszönjük.
A kedvencem DZ06 Church nem volt.A Malac érzi a vesztét és még mindig rejtözködik.
Tegnap dobálta a Predatorokat, meg lett egy Navy MP5 a másik 3-at el is adtam.
Meg találkoztunk orosz csaló lelöhetetlenekkel, akik minket 1-2 lövéssel szedtek.
Valaki használ rendörségi M4-et ch napin esett és felöltöztetem.
UG 2 fázis kihívás 5 direktívával azért még okozhat meglepetést és kellő odafigyelést igényel.
Eredményes vadászatot mindenkinek.
-
Google Earth túra a valódi DZ-ről.
-
ceripapa
aktív tag
Nem találom sehol , h a turret damage hogy scalel a Skill powerbol. Esetleg valaki fel tudna okositani
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #26460 üzenetére
Rocket league
-
Igen, komoly, de ebben semmi meglepő nincs mivel nincs olyan multiplatform (azaz amit kiadtak konzolra/konzolokra és PC-re is) játék ahol konzolosok és PC-sek együtt játszhatnának. Gondolj csak bele jobban, mennyi esélye lenne egy kontrolleres játékosnak olyannal szemben aki egeret és billentyűzetet használ?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26455 üzenetére
Meg is lepődtem mikor láttalak juhplayen! Welcome back!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #26453 üzenetére
Welcome back!
-
Daert
őstag
Hali.
Valaki tudna technikai segítséget nyújtani?
Én Pc-n játszom,a tarsam meg konzolon a szomszédban,de sajnos nem látjuk egymást.Hogy tudnánk egymásra keresni?
Bejelöltem barátnak,de nem tud visszaigazolni,ezt hol lehet konzolon? -
DeadEcho_
csendes tag
Hali, nem tudom volt-e már, a főbázison, a rácsos boltban, fekete piaci rpk, halálos, brutális + 1 szar talentekkel 854k-ért kötelező darab
-
DZ-re rakj össze egy firecrestet. Sok embernek itt nem a 300eDPS kellene, hanem egy jó kis balanced taktikus.
Főleg csapatba kell jól összehozni.Én is mehetnék fullos, 326eDPS-es alpha-val, meg 312eDPS-es Banshee karival, a csapat supportot kíván, így azzal megyek.
Ha meg magányos harcos vagy, egyértelműen Firecrest kell...
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #26437 üzenetére
Ne bánkódj, nem jó már sajna.
Viszont a Predator mellényt megveszem biztos és csinálok egy 4 bónuszos szetett DZ-re.
DZ- ben meg a sárga ládákat érdemes kimenteni napi min. 4 kimentés x9 láda az jó pénzt hozhat.Jó a PVP-s kollégák mondják rögtön rugó többet ad és ez igaz a tegnapi is dobott 5000-et.
-
D4ni
őstag
válasz
#35434496 #26408 üzenetére
Én voltam
elég mellbevágó volt, amit hardkernel csinált . Gabo és én csoportba verődve mászkálnánk dz-be. Kernel egyszer csak ránkcsatlakozik (megjegyzem semmi köszönés ) látom már hogy valahol mögöttem kószál , elölről elkezdtem szedni a mobokat , erre kernel lecsatlakozik es elkezd rám lőni . Milyen lovagias ugye?
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #26428 üzenetére
igen, csak megfelelő gear seteket kell találnom, illetve nincs még craftolható 33-as elctronic modom....egy turret heal és egy turret damage performance módosítóm van. Vigorous mellény kraftolható esetleg vagy csak eshet?
Félek annyi Firearmst fogok bukni, hogy a deadly, brutal dolgok nem igazán fognak menni
De valamit valamiért, viszont csapattársaim iszonyat hálásak...Lerakom turretet, jönnek mobok, ők meg lelövik úgy, hogy házzájuk sem nyúlnak a mobok
(pont tegnap láttam youtube-on, hogy charmander buildnek is hívják, az meg a kedvenc kis pokémonom volt kiskoromban
)
Iszonyat élvezem ezt a firecrest dolgot amúgy
(sajnos elég sok meló lesz és viszonylag kevés game mostanában, de jövő hétvége hátha szabad lesz
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #26405 üzenetére
Szeretném tisztázni, Hardal már rég kibékültem! Megbeszéltük, hogy lőjjük egymást de nincs harag! Ő normálisan állt hozzánk.
De Mengikére ráfért már ez az alapos verés. Fortyogott a dühtől amikor lelőttem harmadjára és megkérdeztem hogy: "Jajjjj Mengi magyar vagy??? Bocs nem vettem észre!" Ahogy ő csinálta már sok itteni játékossal.
Nekünk ez elég is volt. Elmentünk inkább szervert váltani.
@bombi mit vársz egy olyantól aki megkérdezi, hogy az ülj pontos J-e? Így írta nekem: üly bele
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #26415 üzenetére
Megnéztem nagyjából a videót én is.
Azért Hardon látszik a változás, de Mengelke hozza a formát.
Ami meglepett, az igazából nem is ez a videó volt, hanem egy másik , amiben sokszor én voltam szapulva, szeretett honfitársunk, justmee és mengelke által, hogy a csalókra panaszkodok, miközben 190k szívósságom van és mit csodálkozok, mert ilyen gearrel ez nem csoda.
Innen üzenem a két fantasztikus intelligenciával rendelkező úriembernek, hogy majdnem maxos gearrel rendelkezik nálunk mindenki és én csalók alatt nem az olyan játékosokat értem, akik rendes harcban ölnek meg, hanem azokat, akik falon át, teleportálva lőnek le minket.
Kicsit rendbe kéne rakni a dolgokat a fejekben srácok és magatokkal foglalkozni, mert szégyen, amit csináltok.
Ja és matek, matek, mert hasznos tud lenni néha, bár tudom, hogy nektek ezt nehéz felfogni.
Szép napot! -
arnikusz
veterán
Ez használható a héten.
-
ceripapa
aktív tag
-
törölt tag
Ez az utolsó előtti haláluk itt már Dedi is védekezett mert Manhunt volt a csapat.[link]
-
arnikusz
veterán
Köszi.
Hát kint tényleg ez a kettő érdemel szót.
DZ 6 Church jó Predator melleny 2735 páncél alapból, de van még 1207 páncél és 1000 feletti életerő rajta. 196 ezer DZ credit.Sith- van MP7 és egy viszonylag jó Vent brake.
Később felrakom pontosan és videot is, csak ez mobilnet.Szép napot mindenkinek.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap 3-an játszottunk (Dedi, Tommy és én) amikor ránkcsatlakozott egy srác. (Nem tudom ki volt elnézést érte.) Azzal a kéréssel jött, hogy segítsünk nekik mert belépett hozzàjuk Mengele és Hard majd kiléptek a csoportból és halomra lőtték őket. Mondtuk rendben segítünk.
Átmentünk arra a szerverre 3-an meg is találtuk őket. Ekkor Dedit megkértük álljon egy kicsit távolabb, hogy 2 vs 2 legyen a derbi. Dz2 ben találkoztunk először itt kb 4-5x csaptuk meg őket. Manhunt lettünk sok játékos volt ezért futottunk 6-ba. Ott később ismét lelőttük őket kb 4x és megint manhunt. Utána futás 5 tetőre ahol még 1x feküdtek. És onnan futottunk kis dz-be. Útközben még 1x lelőttük őket.
Azt gondolom Mengelére már nagyon ráfért. Felvettem mindent de úgy döntöttem egy nagyon rövid videót fogok feltenni mert az alpári stílusuk írkálásuk az üzenőfalra nem szalonképes. Kicsit nálunk is elszakadt a cérna és mi is odamondtunk mindent. (Az indulatok ugye.)További szép napot Team DzP
-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest