- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na kérem szépen kicsit játszottam egyedül dz-ben. Az elején jó volt azután viszont megjöttek az 1 személyes rambók.
Volt olyan, hogy 6 vs1 mentünk a srácra akinek az élete lelőhetetlen volt de cserébe akkorát lőtt, hogy 2 lövésből feküdt mindenki. Valami zene szólt körülötte 0-24
-
RazoR
veterán
Lesz valaki ma fél 5 körül?
-
törölt tag
Ma este dz-ben Guitar Hero leszek!
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #24888 üzenetére
-
törölt tag
Bombi lőtt mindenre Recskával együtt.
Elhatárolódom tőlük teljesen. Undorító meg pfujjj IS!
Na de hol van Tommy -
Snip3r_HUN
addikt
Maintenance - October 13th
Greetings Agents,The servers will shut down for maintenance on Thursday, October 13th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 1 hour.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Maintenance - October 13th (PTS)
Greetings Agents,The Public Test Servers will shut down for maintenance on Thursday, October 13th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.
-
törölt tag
Nem bántottam senkit dz-ben!
-
Lefty
addikt
Ne haragudjatok, de egy ideje nem kovetem a division hireket, van mar esetleg megjelenesi datuma az 1.4-nek? Koszi.
-
törölt tag
Le kell lőnöm pàr játékost!! Nem bííírom!!!
-
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Pedig sikerült a Robust mellényeket is előhalászni a ládafiából és tessék.
Ja az xboxot elfelejtettem, csak a a segítő szándék dominált.
Nem baj kipróbálom kalibrálás után a tegnap esett Végső tokot és megnézem a nagybetűs DZ-t, csak öcsémet ki tudjam robbantani a Mafia III-ból. -
-
Anonymus23
veterán
Hátha valakit érdekel:
Division 4990 Ft -
RazoR
veterán
Kicsit radíroztam és mindenkit arra kérnék hogy ignorálja a tudjuk kit! Köszönöm!
-
Naspetro
csendes újonc
-
arnikusz
veterán
válasz
Naspetro #24855 üzenetére
268-as cuccod nem esett semmi, vagy 229-es fegyver.
Milyen GS-ben bontod a ládát, ha van mindenféle 268 szett, vagy 229 -es fegyver a nyitás előtt öltözz be 225 GS felé és ekkor eshet 268, 229.
Az Alpha cuccomból 4 db UG és az MP7 pedig heroic bosson esett, itteni játékostársakkal.
Az jelenleg igaz, hogy DZ-ben hamarabb juthatsz jó dolgokhoz, de nem egyedül.DZ1-3-ban is lehet ládából 268 szett, vagy 229fegyver (AUG két hete pl.)
Játékost nem írok, csak arra lövök aki megtámad, de a múltkor is két kimentés közben mobok által leszedett játékost felélesztettem. ( semmi nagyképűség). -
Anonymus23
veterán
válasz
Naspetro #24851 üzenetére
Sehol. Legalábbis egyelőre.
Aztán, hogy mi lesz 1.4 után az majd kiderül.Jelenleg csak csapatban van esélyed bármilyen igazi fejlődésre.
DZ-n kívül csak a heroic-oc adnak normális lootot (pl sárkányfarm), csapat nélkül lehetetlen megcsinálni bármelyiket is.
DZ-n belül meg lehetnél egyedül is, de ott meg nincs törvény, egyedül nulla, csapatban is kevés esélyed van. -
arnikusz
veterán
válasz
Naspetro #24851 üzenetére
Underground DLC 40 szint érhető el.
Szintenként 1 láda váltakozva fegyver, vagy szett.
Most szett Blind/Firecrest, a 99%, fegyver minden lehet, de véletlenül se az amit szeretnél.Ide érdemes 225 feletti GS-ben menni akkor kapsz 268 szett, vagy 229 fegyver.
Ez ideiglenes állapot 1.4 után kint PVE területen is hullani fog az áldás. A napi küldetésekből és ha marad ott is ahogy szerzed majd az XP lesz bizonyos mennyiség után láda.
Most amit csinálhatsz a credit és PxC gyűjtése, hogy rögtön a Csomópontboltból fegyvert/szettet, szintén itt lévő tervrajzos boltból pedig tervrajzot vehess, ha így marad mint a PTS 3. hetében most volt.
Ilyenek lehetnek. -
arnikusz
veterán
Nehéz meló ez a topik gazdaság.-RESPECT-
Este jöjjön DZ-be egy kis jó felüdüléséért.
Témába vágó:
Elméletileg jelen állás szerint holnap nincs State of the game, de ez nem került megerősítésre.
Megy a találgatás, hogy akkor holnap 1.4.
Voltak olyanok is aki november közepére datálják 1.4-et
Viszont a népharag biztos előtörne, ha Black Friday-ig húznák. -
törölt tag
Ez meg a mengele.
[link]
-
törölt tag
Nálam ma ez fog menni dz-ben 0.43-tól "egyszer megjavulok én"
[link]
"És visszatérek hozzád újra" -
PETEE78
senior tag
Ok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24821 üzenetére
Vannak még ennél veszettebb zenéi is.
The a Lamboból hogy kiszállt pedig nem alacsony ember. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #24816 üzenetére
Találtam még egy jó rugózós zenét.
A videó elején Hasselhoff ililillii stílusban tolja.
-
PETEE78
senior tag
Reggel Dz6 verem tisztogatás.... 2 random gyerekkel. 2-en megfeküdtünk,(fel nem segített volna) a srác meg felvette a gold ládákat,cuccainkat és lelépett
Legalább nem magyar volt
Következő körben Orionék lekaptak kimentés közben, de legalább a szintlépés megvolt. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #24815 üzenetére
-
dtakacs89
csendes tag
Sziasztok.
HELP! Discrodba írtam egy adminnak (norti), de két nap után sem történt meg a felvétel.
Én rontottam el valamit?
Uplay nevem: droppinpanties
Szívesen társulok bárminemű kontentbe. -
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #24801 üzenetére
De jo neked
en tegnap ejjel 2 ig fenn voltam 1.3 asba, uj karakterrel, de dz1-2 ig 3-4 es csapatok (egyik orosz) mindenkit leszedtek 19 es szintu karakterrel
felmentem 3-4 esbe 18 as karakterem van oda mar nem mertek feljonni. igazkinlodtam is egyedul 2 oramba telt mig 3 kimentest tudtam csinalni. marha erossek a mobok es ahogy kinyirtam tette ujra oket, lementem alagutba ahogy feljovok megint tele van, leegyek megint tele...
ezzel volt szerencsem, nem zaklattak a csalok fent
regi karakterrel nem jatszom nem eri meg, mergelodes 38 szintrol 35 re estel 20 prc alatt. hiaba mentem be mashova egyfoltaba ott voltak alig leptem be szedtek le. igy nem erdemes jatszaniaz 1.4 est kiprobaltam en is de nagy a felfordulas osszevissza szettek folyamat, helyem sincs ahova tegyem
kiszallatam vegleges verzioig onnanSOK SIKERT NEKTEK vadaszashoz DZ ben
-
törölt tag
Lelőttem egy játékost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged