- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
n3m3r3
tag
Sziasztok! Az eszköztárban a fogaskerék ikonban található módosításokat hogy a viharba lehet felhasználni?
-
Magyarázd már el légy szíves, hogy pontosan mi nevetni van a szituáción? Illetve ha a szituáción nevetsz akkor hogyan is nem a lelőtt játékosokon nevetsz?
Ez a viselkedés akkor is elítélendő a szememben ha csak egy rövid videóról akár 1 órásról és akár az első alkalomról akár az ezredikről van szó. Elmagyarázom másképp egy példával: mész az utcán én jövök veled szemben, elgáncsollak és elterülsz mint a gyalogbéka és magaddal rántasz 2 embert miközben kalimpálsz esés közben. Ezután elkezdek úgy röhögni mint gplayers a videóban majd amikor mérgesen kérdőre vontok akkor azt mondom, hogy igazából nem rajtatok nevetek hanem a szituáción. Mit fogtok ti gondolni és mit fognak a környéken lévők gondolni amikor ezt látják/hallják?
Nagyjából bruttó 17 mp alatt (rohangálás/bujkálás nélkül ~10) ledaráltak 5 játékost, ami az eddigi teljesítményüket figyelembe véve nem számít különösebben különlegesnek hiszen hardcore pvp-sek OP felszereléssel.
-
Mi sokat jatszottunk!
Tudod mi a gusztustalan?
Szedjuk a droppot, befutnak, elkezdik nyitni, mobok bennunket lonek, mi a sracokat, meghaltunk. Visszafutok, 3v1-be ramtamadnak. Lelonek. Ezutan elszaladnak...
Teren mentunk ki, ugyanaz az a banda, megvarja, mig a mobok lesebeznek, ok meg beviszik az utolso lovest. Ezutan vegigfutjak a dz-t. Megkerestuk oket. Elszaladtak. Vegigkergettuk a dz-n, mert pofaztak a csicskak ( 12-14evesek max ), beagrozzak a mobokat, azok lesebezbek bennunket, majd ok beviszik az utolsot, es szaladnak... Sniper es Bombi is velem volt, kirobbantam az idegtol. Ha kemenykedik valaki, aljon szembe. Ne hatba, csicska modjara, 3v1-be...Mi manhuntnal sem futunk sokszor. Ez a kulonbseg. Nem orvul, lesbol, hanem pofan, kemenyen. Ez a dz, sajnos. Ha pve kell, akkor van incursion.
Tommy es G a szituaciot nevette ki. 3vs5 volt. Mikor futas kozbe belebotlunk valakibe, nem ugranak ra. Szolo jatekost 1v1-be lonek le. Nem 3v1 v. 4v1...
-
bombibmw
veterán
Igazából itt nincs kiröhögve senki.
Ahogy Razor is is írta, a szituáció van kiröhögve, vagy inkább magunkon szoktunk jókat röhögni.
Itt egy 3Vs4 szituáció volt, ami könnyen végződhetett volna vereséggel is akár.
Nincs tapsolás, nincs ugrálás.
Talán akkor van, ha minket támadnak meg, aztán felsülés a vége, de még akkor sem jellemző. -
RazoR
veterán
Ez király volt!
Nem is fejest kapott...
(Hozzáteszem a rosszallóknak, hogy megvolt az oka a történteknek...)
-
RazoR
veterán
Szerintem nem ismered őket, nem játszottál még velük, így egy rövid videó alapján nem kéne elítélni őket! Pont hogy Ők nem azok az alázós, hulla felett tapsolós, ugrálós hülyegyerekek mint sajnos nagyon sokan mások! Nem a lelőtt játékos lett kiröhögve, hanem a szituáció!
-
válasz
TommyS_27 #24588 üzenetére
Nem igazán érted ahogy látom. Az egy dolog, hogy lelőttetek néhány játékost mert az tiszta sor (ezzel nincs bajom). Azonban amit nem igazán sikerült felfognod, hogy azt tartom visszataszítónak, hogy amikor így átgázoltok valakiken és elengedsz egy "pffft" majd a másik ordenáré módon kiröhögi (ráadásul mindezt ingame voice-ot használva még jobban megalázva az ellenfelet) majd az erről készült videót még ki is rakod a netre mintha valami óriási hőstettet hajtottatok volna végre, na az gáz és ez az a viselkedés amit nem tudsz védeni.
Elmagyarázom másképp: a reakcióitok, az a "pfffft" és a röhögés azt mutatja, hogy az ellenfeleiteket (bár ez esetben az áldozat helytállóbb lenne) semmibe veszitek és megalázzátok őket ha úgy szottyan kedvetek. Ezzel pedig nagyot zuhant a megítélésetek az én szememben.Persze tudom, hogy a véleményem nem számít hiszen ki vagyok én, de ettől függetlenül jól esett leírni.
-
TommyS_27
senior tag
Jogod van a véleményedhez.
Csak elejtettem egy Pfffffff-t. G pedig hangot adott az örömének egy hangos nevetéssel. Ami utána jött az pedig köztünk lévő poénkodás, de ezt csak az értheti aki velünk játszik és ismer minket.
Egy valamiről viszont megfeledkezel: SENKIRE sincs ráírva Dz-ben, hogy balfasz-e vagy épp jó játékos. Az harc közben derül ki. Mi lövünk mindenkire, aztán vagy hopp vagy kopp. Ilyen egyszerű.
Ha neked ez nem fér bele az értékrendedbe akkor sajnálom. Ignorálj minket és meg van oldva! Prémium vagy megteheted!
-
TommyS_27
senior tag
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #24577 üzenetére
Mengele és hard akikkel nem játszunk. NLT vel nem volt gond. Régebben volt egy félreértés én nem tudtam, hogy magyarok és lelőttem az egyik játèkosukat de megbeszéltük és elnézéstkértem.
-
sith7
félisten
Ez a szörnyű balszerencse, ami titeket üldöz, hogy állandóan ilyen helyzetbe kerültök
Gulya - t puszilom még 1x is
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #24573 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24569 üzenetére
Na eddig mind eladtam a Robust páncélokat.
Viszont PTS-en szépen esett akkor megnézzük majd.A Liberator szépen bontotta a lebutított páncélt tegnap PVE területen nevesített ellenfeleknél.
A 229-es Valkyria esetleg használható lesz valamire?
-
válasz
Snip3r_HUN #24566 üzenetére
A reckless mellenyt nagyon elrontottak 1.4-ben
-
törölt tag
Ma jihhad division lesz.
Mindenkit 2x IS!!!
-
törölt tag
Up&go! Csak felkapjuk és irány a DarkZone
Ma kipróbálom Glenfiddich-el a DZ-t.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24558 üzenetére
Hétvégén belevágok, de előtte a meglévő 3 karaktert felöltöztetem-1. Blind/Banshee, 2.Predator, 3.Alpha/Végső.
Öcsém úgyis lecsap a MafiaIII-ra ami most a 30fps-el nem hoz lázba PC-n
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Meg rövid munkaidőt.Azon gondolkoztam, hogy 15-éig megcsinálom a 4. karaktert 30. szintre az SP supply, meg az érkező 1.4 tesztelésére.
Szerintetek jó ötlet?
Köszönöm. -
nubyy
aktív tag
válasz
arnikusz #24554 üzenetére
Itemeket tesztelgetni siman jo ha csinalsz egy uj karaktert. Tele van pakolva itemekkel meg lehet a Gear ladakat nyitogatni, v.mi 35-36db van alapbol minden uj karakteren. Attol gyorsabban nem lehet most mindent osszeszedni, gyorsan vegig lehet probalgatni, h ebben a buildben milyen kombinaciok mukodnek legjobban.
-
arnikusz
veterán
PTS 3. hét.
Bázisbolt fent a kalibráló mellett megszünt.
10 challenge Lexington randomokkal, Megállító nincs. Dobál mindent 3 Alpha is volt mindegyik jobb mint a mostaniak. Viszont bugos, csak 3 szor volt, hogy a fönök asszonyt nem engedte ki és vissza kellett menni a liftig. Csomopont bolt készlet a képeken. -
Ja, a kezdő részeken is vannak. Kis karival (l21) mentem DZ1 középső bejárathoz. Amint közeledtem már láttam, hogy van 3 manhuntos és jó eséllyel a bejáratot campelik. Amint kiléptem repült a sticky és feküdtem (a csóka l24 volt de a DZ rangja már 72 volt ami sokat elárul). Mondom jó ilyet én is tudok játszani és beraktam én is (24k volt damage amivel úgy saccoltam ha túl is éli sok HP-ja nem maradhat). Beosontam a baloldali bejárattól de a végén lehet észrevettek mert az egyik elkezdett felém rohanni, alávágtam, robbantottam és talán jó ha 10%-át kaptam le az életének, a fegyverem meg szinte meg se karcolta, de mielőtt leszedte volna az utolsó szegmenst volna a haverja lőtt ki vagy 40 méterről a kocsin keresztül...
-
Local
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #24543 üzenetére
Snip3r kössz az együttérzést, de akkor is egy abszolút nem feri a többi játékosokkal szemben akiknek már meg van. A fer az lenne, ha már megvan neki, akkor maradjon is meg, de azokkal a talenttekkel.
Ha szerez egy ujjat akkor az már a módosítót talenttekkel legyen és akkor nem lenne felháborodás. Lehet, hogy, régimódú a felfogásom, de nem kéne kib@....ni a játékosokkal ilyen egyoldalú asztalnál ülő görény akinek ez eszébe jutott. -
arnikusz
veterán
PTS- 4,93 G-át tölt, de látom van akinek már megy.
Csak lesz egy óra móka?Razor az alaplapon van hozzá külön cooler, csak azért kérdem, nehogy túlmelegedjen.
-
Local
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #24539 üzenetére
Sziasztok !
Tehát, ha jól értelmezem akkor amikor ma este haza érek új karakter fog várni rám ? Az a karakter amit az 1.3 ból át lehetett hozni az kuka ?
Nem normálisak az egyszer biztos, hogy elb@...ák a nemesített fegyverek talentjait és a fegyver értékeit is és azzal oldják meg a dolgot, hogy gyakrabban fog esni a játékosok.
Nagyon rossz úton járnak, mert vannak akiknek nagyon, de nagyon nehezen jött össze nekik és vannak akiknek gyorsan egyből, de valjuk be őszintén azért nagyon ritkán dobálja a nemesített fegyvereket és pont ez a lényeg ebben.
Különleges és egyedi olyan talent van rajta ami a saját fegyver csoportjában csak neki van gondolok itt coolhead és magára a fegyverre.
Nem mindenkinek van, de akinek van az büszke lehet rá és most ezzel a javítással sok sok ember szenvedését míg megszerezte azt a bizonyos fegyvert lehúzhatja wc.Bravó !
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24539 üzenetére
Hozzányúlsz valamelyik talenthez?
-
arnikusz
veterán
Tehát Caduceus: Talented-Competent-Determined lesz.
Apropó átkalibrálni nem lehet biztos nagy lesz a felzúdulás?
-
arnikusz
veterán
-
Caduceust betörhetitek, kicserélik rajta a Coolheadedet és nem lesz többé azon.
-
arnikusz
veterán
Nem mert így írják:
Named Weapons
They can now drop with all Gear Scores
There are some changes to where they drop
Showstopper still drops in challenge mode Story Missions
Liberator Valkyrie can be bought from Vendors
Damascus is still locked to the level of the blueprint you get when you have finished the storyMég egy MG5 huss:
MG5 Weapon
Was removed from PTS
It was still balanced for 1.3, it was never meant to have the stats it did have on PTS
It should be added in the next update, but that was not confirmed.
A Survivalra gondolnék itt.Este viszont a Showstoppert megpróbálom beszerezni, hátha valamelyik challenge- nél esik, természetesen Lexingtonnal kezdek.
Aki gondolja csatlakozhat- csapatban jobb a móka, beszélni nem tudok, mert elkapott a nyavaja.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24530 üzenetére
Következő héten pedig törlik a sima játék karaktereket és kezdődik minden elölről.
Viccen kívül kipróbáljuk ezt is és várunk tovább.
A nevesített fegyverek loot és vendor előfordulása nagyon érdekel.
A Damascuson kívül akkor mindegyikből lesz az adott Tiernek megfelelő GS -ű. -
DokiBaxxi
őstag
Törlik a PTS adatbázist, újra a live game-es karaktereddel kezdesz, minden változás ami a PTS-en történt: GONE
-
sith7
félisten
Fegyvereken nem változtattak semmit, akkor az lmg marad így
-
nubyy
aktív tag
[PTS Week 3 Patch notes], sztem eleg jo lett - bar en PVE reszrol nezem a cuccot.
-
FaTHI
őstag
Én most reggel pakoltam át az Alphát Recire. Mondjuk nem vagyok egy nagy pvp -s játékos, de azért jól jött volna. Volt egy fazon valami Nomad...valami nevű, aki Stricky-vel ölte az embereket, manhuntként rohangált egyedül most hogy csaló volt nem tudom, de szerintem ha hajtanak valakit 10-percen keresztül minimum 2 csapattal kis helyen körbe körbe és még van életet pótolni nem semmi ha nem csaló.
-
arnikusz
veterán
Gratula.
Milyen jó érzés így játszani+ még ha jó cuccok is voltak.Tegnap este hasonló, de csak 3 kimentés+ 1 szint, míg az ágy győzött.
Behívott egy friss ismerős pont kimentés és két játékos feküdt a kötél körül felélesztettük őket és csatlakoztunk. Volt kulcsom és az egyik ládából lett egy jó talentes 229-es AUG- el is raktam azonnal.
Rugók csak fent voltak és volt egy nyugodt farmolos órácska.
Redditen is nagy a csend Massive részéről.
Viszont meg az ötletelés, a legújabb PVP dlc undercover - COD és BF mintájára.
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Ma reggel a DZ6 nagyon élvezetes volt !
Kb.12 kimentés, de sajnos munka van
Nem volt hero játékos egy sem, vagy csak szerencsém volt, de nagyon élveztük.
Random csapattal voltam.
Üdv.
-
válasz
TommyS_27 #24512 üzenetére
Bumm xD
Viszont amikor megjottek nomadek... No az azert megerne egy miset. 540 szivossagom 1 sec lelottek. No meg a tegnapi manhunt, akit G videojan megcsaptunk, majd kijottek, es mindenkit szenne lottek 3 sec alatt...
Nomadek ilyen csicska 10 evesek. Youtube sztarok...
-
TommyS_27
senior tag
Az ígért videó: Dedike Sticky
És a mai Manhunt Az eleje nincs meg sajnos
És "esett" egy jó kis vector!
-
Snip3r_HUN
addikt
Maintenance - October 6th (PTS)
Greetings Agents,The Public Test Servers will shut down for maintenance on Thursday, October 6 at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 4 hours.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Maintenance - October 6th
Greetings Agents,The servers will shut down for maintenance on Thursday, October 06 at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 1 hour.
-
apollo12
veterán
hali szerintetek az normális, hogy egy húzott 4670k 4.5ghz kevés legyen a gémhez, elég sokszor 100% fut játéka alatt a cpu, egy gtx 970 1500mhz en ?
-
demmer123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged