Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24393 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Smg-t még nem próbáltam tegnap 4 óra volt az ismerkedésre.
Inkább biztosra mentem és a G36/MA1 volt használatba.
A 2. óra végén esett egy új G36 ( a képen) azt cseréltem és a nap végén a Scar H azt is csere.
Tier 4. -el kezdtem. Mindent cserélek (szett, fegyver, kiegészítő) mert jobbak és úgyse maradnak a jelenlegi állás szerint, akkor már készüljünk, hátha ilyen lesz tényleg az 1.4.Scar H akkor most ennyi a DPS, de ha jól emlékszem a hangtompító és a tár 33-as a többi 32-es lehet még tornászni, ahogy Recska képén látjuk.
G36 Military változat 313 ezer DPS, 16.2 K, mivel most hanyagolom a 4 Alphát a Black market AK (19.3K) ment a bracketbe. G36-nál is csak a tár és a csőtorkolat 33-as, így még emelhető. Ha nem vették volna vissza a G36 RPM-jét az aratott volna.
Az elektronika felment 75 ezerre, a tűzfegyver 5000 felett, viszont az életerő 4119, ami kevés azon alakítani kell.
-
válasz
#35434496 #24355 üzenetére
Ezt már olvastam discordon is csak nem értem
Janesz kérdezte, hogy lemegyünk-e a metróba, mi (Szatyor is) meg mondtuk, hogy maradunk ott, mert könnyebb leszedni 2-3 embert folyamatosan. Erre szatyor kirohant (előtte 1 óráig hallgattuk - mert már régóta ment az a 10-16 fős háború -, hogy nincs ennek a PvP-nek így semmi értelme
) és nyilván meghalt. Hiába mondta, hogy 2-t leszedett így, csak azt nem nézte, hogy közben mi is lőttük bentről azt a kettőt. Amikor meg vissza kellett volna jönnie közénk, akkor meg kint lövöldözött... Szóval az az otthagytátok nem teljesen fedi a valóságot, a kert sokkal jobban védhető, mint a kimentés nyíl terepe, ahogy kimentünk onnan, bejött 3-4 játékos és simán leszedtek. Nem vagyunk egymás hátára tapadva általában
Az amit ti csináltok, tőlünk távol áll, csak már sajnos elrontottátok szatyrot is
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24388 üzenetére
Ezért nem megyek DZ be mikor ebéd után megcsináltam az első PTS napit behívtak az elején okés, de fent DZ6 supply szedése közben hátulról leszedett egy 4 es rugó csapat kb. egy lövéssel ki is jöttem.
Kint az Orosz követségen az egyik random megy úgy csúszkált mint a csalók a DZben, de pl. a géppuskás dagitól feküdt az vajon bug lehetett?
Élvezetes a PVE, még az Incursionokra leszek kíváncsi, ha nem lesz ismerős megyek randomokkal. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #24387 üzenetére
Én most 3 Predator 3 Hunter's-ben vagyok, elég jó, de DZ-ben folyamat ilyen 1 mp alatt ölnek meg
Nem értem milyen gearben vannak. Annyit tudok, hogy LMG-vel nyomják de érdekesek minden esetre (1 orosz és egy másik csapattal sikerült összefutni, lelőhetetlenek persze nem tudom hogy jó a szett vagy csak simán orosz "módszer")
5% Weapon Dmg illetve 10% to targets out of cover felülmúlná a 8% Assault dmg-t és 20% HS dmg-t? Kicsit érdekes (azon gondolkozok épp miben lehettek ezek a rambok)
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #24386 üzenetére
3 Blind 3Alpha, de most esett egy veszett Blind kesztyű, amivel 6000 fölé megy a tűzfegyver. Reggel rakok fel képet. És még UG ba le se értem.
Viszont PVE területen 3 Végső 3 Alpha tesztelve, első osztályú a 33 as sárgák ellen.
Holnap 3Predator 3Alpha jön próbára.
Több idő elmegy ezzel mint a játékkal.
Egyébként van ennél magasabb is szerintem. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24380 üzenetére
Komoly volt!!
-
törölt tag
válasz
Tényleg. Ha jól számoltam 5 játékost lőttünk le és még maradt 2 Szóval összesen 7-en jöttek kettőnkre.
Ja! És fúúújjjj menhánt!
-
sith7
félisten
válasz
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
#35434496 #24374 üzenetére
Fúúújjjjj menhánt, amúgy nem is volt ott sok játékos
~7:40-nél jön Bombi, érdemes hallgatni.
-
kiezTe90
senior tag
Ma beléptem nagyon sok hónap után, és mi történik?
Bemegyek darkzone-ba Sniper_HUN és a többiek rugók!!
Majdnem leszedtetek hírtelen mikrofonom se volt, de szerintem rájötettek hogy magyar vagyok, mert ott hagytatok.
Amúgy 20 perc játékkal kb. 4 egylövéses emberrel találkoztam! Szóval pihentetem tovább a dolgot. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #24368 üzenetére
Nagyon csúnya munkát végeztünk.
De majd a videoban látja mindenki.
-
ScomComputer
veterán
válasz
szocprobléma #24369 üzenetére
Én így nyolcvan felett elmondhatom,hogy megvolt minden amit írsz,de majd megtudod milyen jó ilyenkor játszani,mikor már a kezedbe van építve a makro és a burst.....
-
arnikusz
veterán
Szép PTS t mindenkinek.
Na 2 óra szórakozás, 1 napi küldetés 3 LMG, ami semmire sem jó.
Scar H felejtős, MA1 420 ezer dps.
33 dagi fent DZ 6 szépen fekszik tőle.
Banshee Alpha házasítása folyamatban.
PVE területen 3Végső 3 Alpha kell, ha egyedül bóklászik az ember.
Black market AK 19.3K felhúzza a G36 ot is.
Aug esett még 15K majd megnézem.
Meg kell szokni a loot esőt, este folytatás.
1.4 ig maradok, köszönet a korábbi infókért. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szocprobléma #24369 üzenetére
Elég sokszor
,én általában csak reggelente tolom,hétvégén vegyesen.
-
szocprobléma
újonc
válasz
Snip3r_HUN #24368 üzenetére
Ti mikor vagytok a csaladdal bnővel gyerekkel ha 7vegen is ezt toljatok?
-
válasz
johndoo1000 #24365 üzenetére
A fegyverek az alpha moatt van. Hasznalj mast.
-
szocprobléma
újonc
válasz
johndoo1000 #24365 üzenetére
Erre nincs megoldás.ij.
-
johndoo1000
tag
Hi,
most kapok agyfaszt.
Miért vna az hogy mindig a pálya végén dob ki DELTA hibával ??? Miért nem mindjárt az elején???
Most meg nem látom a fegyvereimet ??? Valaki tud megoldást ???? -
RazoR
veterán
válasz
ScomComputer #24341 üzenetére
1. Ha a hétfői induláskor kapott karakterre gondolsz, az mindenkinek törlésre került és berakták a sima játékban használt karaktereket.
2. Megvan a DLC? -
ScomComputer
veterán
Ebben,nem segít senki?
-
RazoR
veterán
A Mesterek közül lesz ma valaki?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24356 üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
Zöld ládából kaptam ma egy fullos alphabridge térvédőt, szinte pont olyan mint a múltkori annyi különbséggel hogy azon a firearms volt fullos, ezen pedig a stamina:
Össze is raktam még egy alpha szettet abból ami stashben volt:
Továbbá utolsó kalibrálásra beadott végre a G36-ra is egy normális talentet:
-
válasz
#35434496 #24342 üzenetére
Ilyen háborúk mennek PTS-en (még több nevetéssel és sajnos akadással):
Persze előtte még volt egy-két cheater is, akikkel próbálkoztunk DZ5-6-ban, na őket nem lehetett leszedni, viszont nekik oldalról futva sikerült egymás után hármunkat is 2-3 lövéssel AR-ből... Remélem, 1.4 után ráfekszenek a cheater kérdésre, mert úgy megint nem sok értelme lesz a PvP-nek (részemről most sincs, de hát ez magánvélemény, szórakozni el lehet vele
)
-
sagem
addikt
bocs, rossz topik
-
-
Bandi821
tag
sziasztok!
állandóan leszakadom a szerverről, kidob a játék és utána néha az internetkapcsolatom is megszűnik. Egy új routerem van, amire wifin kapcsolódom. Mi lehet a baj?
-
törölt tag
Sniper sem maradhatott ki a mai napból.
Érdekes nézzétek meg 0.32-től egy játékos már térdelve mint ha teleportált volna olyan gyorsan csúszkált a földön.[link]
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #24344 üzenetére
A kép alján látszik hogy ott a brutal is. A másik fegyóm meg az Ádáz
-
törölt tag
Egy kis pvp Manhunt meg nevetés.
[link]
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,lenne 2 kérdésem:
1.Ma indítom a PTS-t és eltűnt a karakterem....miért?
2.Hol találom a "Karantén központ biztositása" küldetést,mert a térkép nem mutatja,eddig játszottam az Undergroundal, de most már azt sem tudom....miért?
Köszi!bombibmw:ment PÜ!!
-
törölt tag
Milyen sok padawan volt tegnap este.
-
törölt tag
Tulajdonképpen tegnap lőttünk le valakit
-
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #24330 üzenetére
Köszi Snip3r, de elég gyenge 15K az elektronikám. Talán az 1-es verzió marad de Du. kipróbálom.
-
FaTHI
őstag
Szerintetek melyik lenne hatásosabb Krit esély 40% Kirt találat 168%, Vagy Krit esély 32.5% ,Krit találat 207%
-
törölt tag
Ma du 2-től lesz valaki?
-
Igazan nincs mit.
Azt lattad volna, mikor megjott Tommy
Jo volt. Bombi felvette a cuccom q-nal. Kileptem a csapatbol, mondom agyonlovom... Aha. Szetkaptak. G odajott, mondja Tommy : szep volt fiuk, most hogy szedjuk fel? Erre G puskatussal segitett kenyelembe helyezni magam a fagyos betonon...
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #24315 üzenetére
Bíró Úr kérem, én csak futottam
-
sith7
félisten
Itt is köszönöm a terminátor csapatnak a tegnap esti játékot, és az átadott cuccokat
Kicsit más szemszögből láttam a dz - t ... érdekes volt
-
Snip3r_HUN
addikt
Elseje van, a Supply Drop-ok elérhetőek.
-
RazoR
veterán
Lesznek új fegyver talent-ek is....
-
Madoc
veterán
Ez az uj Banshee szett egész igéretesnek tűnik,most néztem pár videót.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #24303 üzenetére
Azért az tetszett amikor ellenőrzőpont előtt megcsaptuk őket.
Tommy tettestáram így küzdöttem.De a ruszkik bekapcsoltak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest