Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sracok! Tudtok ajanlani aktiv, magyar Twitch csatornat, ami jo hangulatu, csapatban PvP-s, DZ-ben rógozós?

Regebben (egy eve is mar) Cucu csatornajan jokat szorakoztam, de mara nagyon sokatn otthagytak a jatekot es nemigazan talalok vidam hangulatu streamet.Koszi elore is a tippeket!

-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jabazz, tenyleg, ingyenes hetvege... el is felejtettem! (ahhoz kepest egesz kevesen voltak ma LS-en...).
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
"4-es rugó banda csak egy lőtt folyton" Ebben ugye van valami modszer(?), ami alapjan hatekony lesz a csapat (1 lo folyamatosan, a tobbi hatterben valamilyen supportot ad) es mintha olvastam is volna rola korabban, csak mar nem emlekszem (mar ha egyaltalan nem csalokrol beszelunk - ugy egyszeru a keplet).
-
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igen, mobokra (is). Igazából, ez a szám még a földalatti lőtérről van, amikor teszteltem, hogy mit tud.
... de PvP-re is kevés így (szerintem). -
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hat ez az! Nekem is osszejott egy DE szett ... es bevallom, mar nem is tudom mivel lottem, talan first wave M1A, critelt is szepen (pulse nelkul megvolt a 128ezer/loves), de nem talaltam eleg hatekonynak (vagy csak en benaztam). Parszor nekimentem direkt egy csoportnak, de volt, hogy 1vs1 is kiprobaltam ... tobb loves is kellett vagy eleg sem volt es en fekudtem.
Szoval, ezert kerdeztem, hogy vajon tenyleg ossze lehet-e rakni egy izmos, hatekony PvP szettet ebbol a DedEye-bol... -
axlfsi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hm, csak kivancsisagbol: melyik fegyoval, mennyit kritel a 4 deadeye-jal a karaktered? Probalkoztam vele, de elso blikkre, nekem nem jott igazan be...
-
axlfsi
veterán
Ahogy mondod, az csak egy ajanlas
Felsobb szinteken mar sokkal tobb mindentol fugg a jatek kimenetele. Nezd csak meg pl. mint ajanl UG heoric mode-ban; ha nincs osszhangban a csapat es/vagy a szettjeim, kenhetem a hajamra, az amugy 300 dps-t, 400 szivossagot es a 255GS-t, esek zsinorban, mint a napos csibe 
Szoval, eleinte meg talan erdemes figyelni az ajanlast, de kesobb mar sokkal tobb minden szamit
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(szoktatok streamelni? Esti popkorn melle jol jonne