Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Én is bejelöltem mindenkit a táblázatban Goakulum néven. Az lenne a kérdésem, h csak akkor tudom előtölteni ha aktiválom kóddal? Merd dobozos goldot vettem és nincs a gépembe dvd rom szóval akkor megszívtam?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én is nagyon várom már de azért kicsit zavar, h aki digitálisan vette meg az nyer egy napot. Mondjuk itt nincs ladder meg ilyenek de akkor is zavar. Egyébként azt tudja vki, h lehet-e több karit csinálni? Bétában elfelejtettem kipróbálni pedig volt benne vagy 15 órám :-D
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Csak az extra cuccok miatt rendeltem az 576-tól és akkor még szó sem volt róla, h nem fog jutni szóval bekaphatják. Veszek inkább digitális goldot és tolom már hétfőn, nem kedden várom a futárt meg a fos szilikon karkötőt....
Ez elég noob megoldás, h hasraütök és akkor írom ki az oldalra, h elfogyott. Nem is értem, h ezt hogy gondolták. Még nem is hívtak telón csak nekem is jött az email, szóval gondolom nekem már semmi sem fog jutni. Sebaj tőlük sem rendelek többet.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
írtam mailt az 576-nak , h mi a répa van. Válaszoltak, h nem kapok semmit. Az emailben rohadtul nem ezt írták szóval akkor derült volna ki ha itt a futár. Ilyen láma bandát még nem láttam de szerencsére soha többé nem próbálkozom velük. Ezt a szánalmas dolgot, h beigérnek előrendelői ajándékokat, többet is és egy sem jut amikor megrendelésnél semmi infó nem volt róla, h nem fog jutni. Szóval ezek után senkinek sem ajánlom őket én is este veszem a digitális goldot az ajánlott oldalakról és már töltöm is elő.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
én házhoz rendeltem és így sem kaptam volna semmi ajándékot szóval teljesen mind1. Hamar szétszórták haverok között a loot-ot aztán meg küldik a fos karkötőt. Sajnos teljesen komolytalan bolt az 576 ez most már teljesen nyilvánvalóvá vált számomra.
uplayben nekem sem jelzi külön a goldot és havernak sem pedig azt vettük de nem hiszem, h gond lesz. Nem akartam de még is csak kiveszek keddre egy szabit.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
már ki jött első napos javítás leírás Rajtam kívűl elolvasta vki? A uplay divison infonál van.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
sztem már semmi értelme dobozos goldot venni. Főleg nem 576-tól. Veszel kulcsot már most előtöltöd nem kell futárra várni vagy azzal is időt pazarolni, h bemész a boltba. Kedden 7től már lehet is tolni és nem is drágább mint a dobozos. Az meg epic fail, h a ubifos nem gondolt arra, h bárki előtölthesse csak ha van aktivált kódod.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
éppen az a lényege, h már nem kell a letöltéssel bajlódnod meg ott van a gépeden és csak aktiválni kell. Akinek meg nincs kulcsa az úgy sem megy semmire az adatokkal. Az meg, h ki mit vesz leszarom, csak leírtam a véleményemet amire az okos rögtön beoltott.
inkább hagyjuk sztemELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
-
Bennyboy
őstag
azt tudja vki, h aláda közös lesz-e, tehát a többi karimmal fogom látni amit berakok? köszi
Egyébként hh már van live stream? Nem csak holnap reggel lövik fel a servereket?ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
pedig ipon-t eddig megbízhatónak ismertem meg. Úgy tűnik ez a demizson jól kifogott a boltokon.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
úgy tudom a dlc-s cuccokat a főbázison a vendornál lehet aktiválni ami a bétában is benne volt. Elötte meg kell csinálni pár tutorial missiont.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
játék közben kiírta, h megkaptam a vendorhoz a cuccokat, sztem folyamatosan küldik akinek nem jelent meg.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
van pár cuccom amit tárgyakra lehet rakni ha van rajta "socket" de egyik cuccomra sem tudtam rárakni pedig kis szintűek. Ilyeneke kaptam alpból is meg lehet találni is. Hogyan tudom rárakni a cuccokra ezeket? Érdemes lvl 10-15 körül is benézni dz kis szintjére is? Vannak ott nagyobb playerek is akik kicsikre vadásznak vagy kb hasonló szintűekre lehet számítani?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Snip3r_HUN #7891 üzenetére
bugos a quest az ubi azt tanácsolja, h kezd új karaktert Haver pont tegnap jutott oda és rákeresett neten.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Snip3r_HUN #7906 üzenetére
én is csak abban reménykedek, h fixed lesz amikre eljutok odáig ami mondjuk a kövi 4 napban be fog következni :-D
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
1-2 embert keresünk dz farmra. Most lvl 38 vagyok. Ts van. Goakulum néven megtaláltok a táblázatban.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Liberator-on kívül milyen endgame fegyvereket ajánlotok? Ma tervezem lecraftolni.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
ti töritek a cuccokat vagy vendorozzátok? dz-be nyilván csak lilát meg sárgát szedek.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
nektek működik a party? Nekünk állandóan hibát dob amikor belépnénk a másikhoz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
szánalmas a ubifos. Dz-be egyhitel a csaló szar amikor fal mögött van és nem is lát. gratulálok, soha többé ubifos játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Mik most a használható fegyverek? Én most Liberatort meg vectort használok de valahogy nem érzem az erőt. A vector közelre azért szépen sebez de hard-on felül már nagyon elgyengül. Tudom, h a liberator nem menő de mik a favorit fegyverek? A gear score-om 200 de sokkal gyengébnek érzem magamat mint pl a 180-asok. Talantek aktívak még ha nem is a legjobbak. Fegyver planre nincs pénzem hiába farmolgatom a küldetéseket. Majd dobok be képet a karimról és szeretnék majd segítséget kérni, h merre tovább. Teljesen sárgába vagyok, set-em még nincs.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
csapatot keresek a lost falconhoz Uplayben Goakulum néven megtaláltok, vagy a táblázatban
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
a baj az, h az ubinak rohadtul nem érdeke, h bármit is tegyen. Max annyi telik tőlük, h ígérnek vmit aztán majd jön vmi infó, h bannoltak pár cheatert de minden megy tovább. Aki akarta már megvette a játékot, sokan season pass-al mint én is. Sokkal több bevételük már nem lesz és többe kerülne kijavítani ezt a mérhetetlenül sok bugot meg megoldani a cheater kérdést mint szarni az egészre és gyártani tovább a dlc-t ebbe a bugtengerbe. Egyébként nem vagyok benne biztos, h kifejezetten a fejlesztők hibája az egész mivel ha a kiadó állít elérhetetlen elvárásokat akkor ez a végeredménye. Nyilván ők is tisztában vannak vele, h amit csináltak az finoman szólva sem minőségi munka akármennyire is jók az alapok és ötletek. Csak azért sajnálom igazán mert ha elcsúsztatják mondjuk egy fél évvel, kaptunk volna egy remek játékot amiben nagy elehetőségek lettek volna. Pont tegnap kérdezte haver, h melyik az a kiadó akitől bátran lehet játékot venni. Blizzard és rockstar-on kívül nem nagyon jutott más az eszünkbe. Szégyen.
Más: vki segítene megcsinálni a lost falcont akár hard-ba? Goakulum néven megtaláltok
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Puffysite kérdi, h megéri-e visszamenni játszani. Van-e még bug meg csalók stb.
ő nem merte megkérdezni hihi[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
üdv
rég nem követem a híreket. 2 kérdésem lenne:
1. még mindig dugig van csalóval?
2. ha igen várható, h lépnek végre vmit a fejlesztők a közeljövőben?
kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
köszi a válaszokat akkor jól sejtettem. Csak azt nem értem akkor mi a játék értelme dz nélkül. Már sima questekben is eshet olyan jó drop mint dz-ben? 1.4-et tuti megvárom amíg adok neki egy új esélyt. A játékosok nem b*sztatják a készítőket a szaros csalók miatt?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
válasz Snip3r_HUN #25002 üzenetére
ez az amiért sokan nem játszanak a játékkal, köztük én sem. Sajnos a fejlesztők vagy ennyire lámák, h nem veszik észre ez mekkora probléma vagy szarnak rá és csak a contentet tolják. Az a baj, h ez 1.4-el sem fog változni. Remélem bf1 nem lesz tele ezekkel a szar emberekkel.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
tegnap toltam egy kis solo dz-t de persze 4en lehenteltek amikor kivittem volna a cuccost. Keresek csapatot akikkel lehet tolni. Kb 204 a gs-em. Ts, discord van. Hétköznap kb 7től, 7végén sokat ráérek. Goakulum a nevem.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
most tudok vkihez csatlakozni?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
vhol van hely dz-re?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
üdv!
hol tudok ilyen kiegészítőt craftolni ami ennyi statot ad? Nekem nem ennyi a max mint amit ti linkeltek. kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Üdv. Nálam olyan hiba jelentkezett, h néha beakad a játék. Nem az fps esik le és a net-el sincs baj, hanem amit csinálok az beakad kb 5-10 secre ami nagyon idegesítő, főleg survivor-ben. Ha futok akkor abba az irányba fut tovább és nem reagál semmire. Amikor ez előjön akkor néha ki is fagy hibaüzenet nélkül. Másnál is volt ilyen para? Gépemnek bírnia kell: ssd, i5, 1070 és ahogy írtam nem is az fps drop a gond. Legfrissebb nvdia driver. (régebbi driverrel is ez volt) kb2 hete jöhetett elő és azóta tart. Bf1 pl hibátlanul fut ultrán.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
ez most komoly, h csütörtök délelőtt nem enged be a játék delta c-1-198 hibaüzenettel? És még ezek akarnak ingyenes napokat..
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
köszi a válaszokat csak azt nem értem, h ezt honnan álmodja meg a játékos a hibakódból. Miért nem egy értelmes kiírás van? Ez csak költői kérdés volt.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok