- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadEcho_
csendes tag
Egy kis help a max páncélhoz:
Body Armor
Max alap páncél érték = 1613
Max páncél érték amit be lehet kalibrálni = 1210Hátizsák
Max alap páncél érték = 1075
Max páncél érték amit be lehet kalibrálni = 919Térdvédő
Max alap páncél érték = 1343
Max páncél érték amit be lehet kalibrálni = 1210Pisztolytáska
Max alap páncél érték = 806
Max páncél érték amit be lehet kalibrálni = 645Ezen kívül módosítókból ki lehet még hozni plusz 1340 páncél értéket. Egy módosító max értéke 268, 5 hely van. Illetve nem tudom, hogy teljesítmény módosítókból van-e olyan amiben páncél van.
Ez összesen 10,161 páncél érték ami nyilván nem elég.
Szóval amiket lehet használni a páncél érték emelésére: (bocs, a magyar nevüket nem tudom)
- Forceful (15% páncél amíg bármelyik ulti aktív)
- Robust (10% páncél amíg fedezékben vagy)
- Sturdy (15% páncél ha több, mint 4 másodpercet vagy ugyanabban a fedezékben) -
Halal-kerlelhetetlen-kepzett. Ha sok a mob, 2 percenkent van ultim.
De van halal-brutal-fogekony m60 is, picit kisebb sebzessel. Tetszik. Na meg vegre az assault riflek erosek...229es mp7 12.5k sebzes, 204es BoO-s aug ( 23.5% critesely ) 15k. Az a fegyo meg op most is.
Ma osszeallitom a sticky karit, kivancsi vagyok, mit sikerul.
-
válasz
DeadEcho_ #25594 üzenetére
Ossze igen, csak eppen nem tudom, mennyire van ertelme..
Vicces volt tegnap a prok ellen, igy ma inkabb UG-t tervezunk Tomyval. Persze lehet csak viccelt...
Meg annyi : m60 kegyetlen eros lett.
Reckless melleny es savage kesztyuvel, minden a criteselyre allitva, 19e-t lovok playerre fejre. Mp5 12-13e. Tul eros lett a kereplo... -
törölt tag
Hát akkor ki szeretne ma témázni?
-
Ó, ne aggódj, sokan vagyunk még így. Én tegnap 41%-kal kezdtem, nap végére 1 térdvédőt tudtam cserélni, amin az előző 1100 armor helyett már 2364, így lett 49%, de mivel nem lineárisan növekszik, ezért elég nehéz lesz elérni a max. 70-et. A lényeg, hogy nézd meg a mostani cuccokon mekkora az érték és mennyi lehet a max és olyat próbálj túrni a lootból/kalibrálni illetve a ruha modokon is armor legyen ezentúl az egyik tulajdonság.
Tegnap 2 supply dropból 0-t sikerült elhozni, az elsőnél lenyúlták az épp leesőt előlünk, a másodiknál meg jött az N1 gank squad DZ5/6-ban és miközben lőttük az NPC-ket hárman, hátulról bedaráltak
Innen látszik, mennyire gyenge az a 40% körüli armor még... De majd alakul, meg mindenkinek alakítanie kell a geart, mert még nem igazán haszánlható. De legalább van mit tenni!
A heti HVT-k viszont rengeteg zöldet és sárgát dobnak, igaz meg is kell küzdeni értük, hárman elég nehéz volt, buktunk is többször a legnehezebbekből.
Sima mobok PvE és PvP területen is ontják magukból a zöld cuccokat, nagyon gyorsan tele van minden tárolóeszköz
Challenge, Incursiont majd négyesben kipróbáljuk, holnap talán.
-
.LnB
titán
Na látom szépen mindenki megnyugodott. Tegnap patcheltem én is a játékot. Lehet este PVE-zek kicsit én is.
-
FaTHI
őstag
Ezt a páncél értéket nem értem, akármit rakok be csak 45% körüli a páncélom, pedig ez a cucc volt a régi karimon akkor ugye 75%-al. A régi karimat nem változtattam, ott a predatorral 70%- ugye ennyi is kell. Mi lehet a baj?
-
Tomi82p
újonc
válasz
Soloen_One #25578 üzenetére
Hello! Discordon és PH játékos listán is találsz magyarokat,ha fent lenyitod a téma összefoglalót,mindkettőt megtalálod.
-
-
VTom
veterán
Van itt valaki, aki GTX1070-nel tolja 1440p-n? dobjon rám egy PÜ-t legyen oly kedves.
Köszi -
arnikusz
veterán
A % és páncél majd holnap, mert ez csak telóról van.
A 3 Predator ad 8-8 % géppisztoly és smg sebzést.
Már csak egy jó mp5 kell DZ 6 Q épületnél van is, csak elvertem 50- et egy ládára ami adott egy 4es sorozatú mp5 öt.(297 ezer credit)
PVE területre jó ez a 3-3, végre használhattam az AUG-ot, az MP7, pedig megpihent.DZ továbbra is csapat kell, de próbának jó volt.
-
flash-
veterán
most mit érdemes farmolni a divisionban? mit érdemes csinálni?
(sárkányfészek ahogy nézem már felejtős)
-
Soloen_One
újonc
Sziasztok,
visszatero casualok vagyunk ketten. Van barmi felulet ahol magyar jatekosokat el lehet erni ?
Vannak mar guildek esetleg ? Nem gond a nem magyar playerbase sem, de azert a honfitarsakkal szetloni mindenkit jobb
Elore is koszi ! -
freddirty
senior tag
Cirka 2 hete megvettem a játékot, hétvégére értem el a 30. szintet. Végefelé elég unalmas volt, gondoltam talán lesz vmi ha kimaxolom. Megrögzött single player vagyok, nem igazán volt már értelme tovább játszani, search and destroynál levertek mint vak a poharat. Ma gondoltam benézek még 1x mielőtt törlöm és látom van patch és igazán jó irányt vettek a dolgok. Van még némi értelme folytatni, pveben is. Azért néha vannak jó húzásai is az ubinak
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!!
Valaki a frissítés óta találkozott olyan hibával hogy egyszerűen kilép a játék mindenféle hibaüzenet nélkül?
Esetleg tudni valaki valami ötlettel szolgálni??
PM-ben is jöhet!!!Köszi srácok
-
PETEE78
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #25567 üzenetére
-
vvillie
tag
Eddig alphaval az mp5 a nyero nalam. Mar meg is volt az elso sikeres manhunt
.
-
ceripapa
aktív tag
Nekem nem tölt be
-
törölt tag
-
bombibmw
veterán
Srácok!
Nem kell abbahagyni.
Egy új játék kezdődik most és bizony újra kell gearelődnünk.
A kezdeti hullás után volt már sikerélmény egy faxa Manhunt formájában és megjött a kedv is.
Este találkozunk.players:
hüle!szerk:
Hol a kép? -
törölt tag
Mindenki írogat 3+3 pedig olyan nincs csak 3+2
-
TommyS_27
senior tag
Na kidühöngtem magam! Hiszti off!
Az elkövetkező napokban csak arra fogok menni, hogy a legdurvább pvp szettet rakjam össze!!!
Ha ez megvan akkor beöltözöm rendőr ruhába és megalapítom a DZP-t! Dark Zone Police865 óra ebből ~700 óra Dz, 1200 feletti megölt rugó, számtalan megölt játékos után nem tűnök el!
Ami ez után jönni fog az legendás lesz!
Ez fog szólni amikor rugót vadászok! [link]
-
arnikusz
veterán
Hudson menedékházban van egy első hullám Vector 45- ős 850 rpm, megvettem, este meglesem.
Gamercy mk46 lmg. -
RichieTri
senior tag
csak szólok, hogy a "községházán" a hátsó rácsos fegyverkereskedőnél (ahol a Pakhan is van/volt) van egy igen fincsi LVOA-C...
-
FaTHI
őstag
A "kis" karimra 4-alphát + 2 Sentryt raktam, illetve M60-al próbálkozom. UG-ban mint a vaj úgy visz a fegyó, illetve 2x2-fázis alatt esett kb 20db cuccos!
-
Rayner
őstag
Hi, valaki tudna abban segíteni hogy az mitől van hogy pl mp5-el csak rövid 3as sorozatokat tudok lőni?
baromi idegesítő -
RoMix85
aktív tag
Srácok nektek mennyire folyamatos a játék? Nálam konkrétan játszhatatlan ha közösen próbálunk küldit nyomni...
-
PETEE78
senior tag
Oszt DÉZÉBE van-e csaló?
-
válasz
Snip3r_HUN #25529 üzenetére
PTS-nél is láttuk, hogy így lesz.
Az érdekelne, hogy a Tomit agyonlövő szuperman miben volt, mert sebezni sem tudta... De Ő 2 lövéssel kivégezte...
Este megnézem, mikor hazaérek, de ha mindenki itthagyja, akkor törlöm én is.
-
pzstm
titán
290/390/32 voltam, 259/245/92 lettem....
PTS szakertoktol kerdeznem, az uj verzioban melyik a legjobb szett?? Banshee eleg DZ gyanus mindenkepp...
Most meg 3 Firecrest 3 striker van
-
Rixilend
tag
válasz
Snip3r_HUN #25529 üzenetére
Es meg egy kis fonix is van benne
.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Rixilend
tag
Akiknek fullos gearjuk volt azok kezdhetik majdnem elolrol a gyujtogetest
. De ezt mar tudtuk a pts-bol
.
Akiknek meg nem azok folytatjak.
-
arnikusz
veterán
Siessen haza, mert az Alpha hullik mint a hó.
Egy kihívás UG küldin 3 db esett, a 10 db elrakott ládában pedig 4db volt.
3alpha 3 predator randomokkal a khívás simán ment UG-ban.
Most felmegyek, átkalibráltam 3000 felé az elektronikát és most már használhatom a megállítót.
A G36 még jobb mint az M4, SCAR-L stb.
Mondjuk 750 lett az rpm az M4-é 850, de jobb a G36 még így is.
MP7 950, AUG 725, vagy 750 rpm.
Megyek vissza. -
TommyS_27
senior tag
Ebből Uninstall lesz...
-
-
Local
csendes tag
Basszameg nem bírom nem birok itt maradni a meló helyen, kész ennyi megyek be a főnökömhöz és mondom nekem azonnal mennem kel mert nagyon fontos dolgom van. Mire ő és mi az ami ilyen fontos ?
A válaszom felé csak ennyi volt Divisíon és azzal a lendülettel ott hagytam. -
RazoR
veterán
Pörög a topik rendesen, ezt már szeretem!!!
-
Kispajtások, hajrá, 1.4-re fel!
-
válasz
Snip3r_HUN #25511 üzenetére
Csak a melleny panceljat noveli, en meg nem coverbol lovok, hanem kozelrol, arcra a shotival
de kiderul este.
-
törölt tag
M1A -35% Mehet a kukába.
-
törölt tag
Megjelent a látóhatár!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Háztartási gépek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest