- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Meg szeretném venni a játékot, viszont előtte érdeklődnék, hogy egy i5-2500, GTX 960, 8 Gb rammal ki lehet sajtolni a játékból stabil 60 FPS-t? Lehetőleg azért nem lowon szeretnék játszani.
-
arnikusz
veterán
Szép estét mindenkinek.
Be se menten a DZ-be.
Lexington heroicon összefutottam egy 50 körüli 3-as csapattal és csináltunk 2 db 2 fázis 3 direktívás heroicot ami legalább élvezetes volt.
Lett könnyű M4 meg még 6 jó fegyver 1.4-re, így DZ pá pá.
Holnap érdeklődve várom a statet.
Jó éjt mindenkinek. -
ceripapa
aktív tag
Mai tapasztalat
mire rájöttem a dolgokra a DZ-be
addigra kicsit elfáradtam ,de chaterrel nem találkoztam, az emberek meg elég segítőkészek voltak
-
ceripapa
aktív tag
Arra nem jöttem rá hogy lehet partyba írni ,se a /p,/g,/group nem akart menni
-
TommyS_27
senior tag
Lehet itt mindent álítani
Ami a legszebb
clean screenshots, clean videos, anticheat undetected....
-
törölt tag
Ruszki gyerekbe belelőttünk kb 6x setry m1a-val (brutal, halal, páncélrobolás) és még volt élete. LoooooL!
-
ceripapa
aktív tag
Akkor megyek a DZ-be
lvl 8-n
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #25174 üzenetére
A titanfallban volt ilyen, hogy volt egy külön szerver a csicskáknak. A crack érzékelős cucc meg a Serious Sam legutóbbi részében a crackelt verzióban megölhetetlen skorpiószörnyizé. Egyébként ezt kéne tényleg!
-
törölt tag
Olyan csaló van dz-ben, hogy Toomy az 1 hit-es shotival fejbelőtte 5x ès nem megy le az élete. A tag neve PLEASEREPORTME!
-
Snip3r_HUN
addikt
Holnap még meló,pénteken délelött még mehet egy kis division,de amint megjött a futár a Bf1-gyel már dobom is fel a gépre,4 napot itthon vagyok szóval lesz időm kipróbálni. Na meg október 26-tól november 6-ig kiveszem a fennmaradó szabimat (a többi kell a téli leállásra
),ha addig nem jön ki az 1.4 szerintem letörlöm a játékot. Egyszerre max egyet szoktam tolni és már a bétában is eléggé bejött az első világháború...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25176 üzenetére
Akikkel eddig találkoztam a hangja alapján 90%-ban igen.
Európai régióban van őszi szünet ( Anglia, Dánia, Északi államok stb.) Amerikában jön a halloween, hálaadás, Oroszoknál az éghajlat miatt bármikor. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #25175 üzenetére
Miből gondoljátok, hogy a csíterek "többsége" iskolás korosztály?
Érzésre én is ezt mondanám, hogy egy ilyen tini (inkább csicska) morális érzéke messze nem annyira kiforrott mint egy felnőtt embernek, de ez sem igaz feltétlenül.Külföldön is van őszi szünet a "mieinkkel" egy időben?
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Nem lesz szignifikánsan kevesebb szerintem.
Anticheat:
Amit én ezekkel megcsinálnék, az az, hogy ha detektálja őket a szerver hogy kis hamis, akkor nem bannolnám őket, hanem direkt külön szerverre rakná őket (meg akik egy csoportban vannak ilyen "jelölt" egyénekkel, és azokra a szerverekre csak és kizárólag ilyen szerver által, vagy az anticheat által megjelölt emberkék kerülnének, aztán kövérre híznám magamat a sok röhögéstől, nézve a sok YT videót amit ezek egymással művelnének
Előbb utóbb megunnák ezt. Ha kibannolod, akkor kezdi elölről, menjenek csak szivatópályára.
Az ilyenekkel szemben minden küldetésre beraknék egy überbrutál lvl 1500 shotist, aki minden egyes alkalommal lelőné őket.
Ötletem még lenne, de abban biztos vagyok, hogy az ilyeneknek, akik ebben lelik kedvüket, hogy a másikat szívatják, azoknak elvenné a kedvét, egy picit a másik végén lennének a dolognakValamikor régen volt az, egy játékban (lehet csak urban legend), hogy a crackelt verzió nem abban jelent meg, hogy nem tudtál játszani, hanem ha érzékelte a játék a cracket, akkor lehetetlenre/rohadt nehézre nehezített 1-1 részt a játékból, azaz az élvezetet vette el.
-
RazoR
veterán
Jhaaaajj gyerekek, nehéz ez a TG élet....
Ki mit tippel, Bf1 és Cod miatt mennyire csökken kedvenceink létszáma a szeretett kis játékunkban? -
válasz
TommyS_27 #25167 üzenetére
Elfogadva. Bár azt hiszem Razor is jön egyel a +1 miatt...
Bízom benne, hogy a jövőben kicsit figyelmesebben olvassátok el mások posztjait is és nem zsigerből osztjátok ki az illetőt mert nem kedveli a játék egyes aspektusait.
p.s.: A kis karaktert pont a pvp miatt csinálom, hogy ne a fő karakter bukjon mindent és ne kelljen mindig átöltözni
-
válasz
TommyS_27 #25162 üzenetére
@arnikusz: Én se tudtam pár héttel ezelőttig, hogy van ilyen glitch, csak aztán elkezdtem húzni kis karaktert és belefutottam a DZ-ben ilyen supermanekbe akik nem teleportáltak, nem lőttek hihetetlen tempóban egyszerűen alig sebződtek és pillanatok alatt kivégeztek és felhívták a figyelmem erre.
@TommyS: Látom viszont továbbra sem olvasod át rendesen amit írok. Itt közel sem arról van szó, hogy valaki pvp-re optimalizálja a gear-jét vagy sem tehát nem olyan hardcore PVP-sekről van szó mint ti, hanem olyanokról akik egy glitchet kihasználva "optimalizálták" a felszerelésüket ami nem kevés előnyt nyújt nekik. Majnem ugyan ez a kategória amikor alacsonyabb bracketben veszel fel olyan és annyi felszerelést amivel elvileg magasabb bracketbe kerülhetnél (ezt ugye úgy lehet(ett) elérni, hogy levetkőzöl a megfelelő brackethez és úgy nyitod a sealed cache-t) mert a rendszer nem fog átrakni addig amíg sessiont nem váltasz.
Mielőtt nagyon belelendülnétek a write only rutinba megint:
[link]
A hiba forrása az, hogy az UG-n nincs szint minimum így level 30 előtt bemehetsz és ugye a csomag tartalma mindig garantált HE vagy gear set lesz, a különbség annyi lesz, hogy a HE viszont a te szinteden lesz. Márpedig HE>lilaVagy elmagyaráznád légy szíves, hogy hogyan tudsz olyan buildet építeni aminek über tankja van mellette über dps-e, mindezt level 30 alatt?
Razor csak ne radírozzon, ellenben jössz egy bocsánatkéréssel azt hiszem.
-
arnikusz
veterán
Ezt nem tudtam, most is okosodtam köszönöm.
Hogy egyeseknek erre van gyógyijuk az meg külön kategória ilyen "öreg" fejjel eszembe se jutott volna.Egy kis köz véleménykutatás 1.4:
1. Indítasz új karaktert ( ha még van lehetőséged, vagy törölsz egyet- ennek nem látom értelmét)?
2. Milyen Tierben indulsz?
3. Melyik területen PVE/PVP kezdesz?
4. A bevált szettben/fegyverekkel, vagy kipróbálod azokat amik PTS-en sztároltak?
Nálam a válaszok:
1. Nem a mostani 3. alt kezd.
2. Tier 4.
3. PVE terület Megállító vadászat és az összes nevesített boss, napi küldetések, UG és végül DZ.
4.Igen 4Alpha/2Végső G36/AK, MP7/AUG.
-
válasz
arnikusz #25158 üzenetére
Igazából a 30 alatti DZ-ben nem a csalók jelentik a problémát hanem a glitcherek akik az UG-ból szereznek 30 alatti HE felszerelést és azzal rohangálnak. Mondjuk rpm/aimbot/teleport hack nincs náluk, csak éppen legitim (tehát legfeljebb gs nélküli lila) felszereléssel meg sem tudod karcolni őket. Ezekből viszont rengeteg van (sokkal több mint csalóból 231+-ban), aki pvp-zik (bár nehéz pvp-nek nevezni azt amikor olyan OP felszereléssel mész, hogy tisztességes játékos meg sem tud karcolni, mert ehhez képest a 1 shot sentry build a fasorba sincs) 30 alatt azoknál szinte kizárólag ilyet használnak.
-
arnikusz
veterán
Yannick gyerek kiskaraktert húz épp és záporoznak a kérdések 1.4-el kapcsolatban, de no comment.
Most 25 szinten jár.
A twitchelők azt találgatják, ha eléri a 30. szintet akkor indul az 1.4.
Természetesen nem csak megmutatták magukat és ennyi. -
arnikusz
veterán
A jelenlegi állapotokat nézve a Survival lehetne olyan mint az Underground azzal szimpatizálnék.
Holnapi SOTG-ra kíváncsi leszek.Azonban nehogy azt gondolják, hogy megcsináljuk az 1.4-et és potyog az áldás befogtuk a játékosok száját, majd jön egy hónap múlva a Survival DZ-alapon és a csalókkal nem foglalkozunk.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Én tegnap játékostárs nélkül be se mentem.
Viszont ment 6-7 Lexington heroic randomokkal az egyik csóka pedig kapott Megállítót, lépett is rögtön a csoportból, nehogymán megossza
Nálam meg peregtek a 204GS MP 5-ök vagy kettőt el is raktam a jobb talentesek közül. -
törölt tag
Én a tegnapi nap után nyelek egy nagyot és ma újult erővel megyek dz-be. A társaság jó a csalókra meg sz@rok!
-
Ventur@
senior tag
válasz
#35434496 #25147 üzenetére
Ezen mi a meglepő
?
MOH 2010 Beta-hoz másnap már megjelent a cheat, BF3-nál 3 óra kellett ehhez. Azóta az összes Frostbite Engine-s játékhoz már megjelenéskor van cheat pack.
Ennek ellenére mindenki oda meg vissza van a BF1-től. Kipróbáltam, de nem jött át. Nekem egy BF4-be oltott SW: BF volt és semmi több. Sőt inkább BF4, csak a motort kicserélték lovakra, a tankok és a repülők meg lassabbak. Az egész BF1-ről nekem csak egy DLC jut az eszembe. Sok sok sok pénzért
.
Viszont legyek ON is:
Vége a PTS-nek, de lesz még ilyen? Érdemes a gépen tartani továbbra is, vagy most csak a hamarosan megjelenő 1.4 miatt volt ilyen lehetőség?
-
ma este is jót játszottunk. Szopóroller forever+!
-
nyamsas
aktív tag
Uplay behalt, de ahogy olvasom, az egész bolygón....
Ez van, marad a Cossacks 3..
-
arnikusz
veterán
válasz
Yodamest #25136 üzenetére
Igen a PVP csak DZ.
Nekem élvezetes a PVE is, mert a Season Passt megvette öcsém és az Underground DLC-t egyszer 40 szint, 2-szer 25 és egyszer 5 szinten állok.Ott van még a HVT is ami PVE területen napi és heti kiemelt célpontok levadászása, de előtte célpontinfót kell gyűjteni.
DZ-be csak 4-es csapat (231+), de a csalók lelőnek egyként is.
Jó cuccok eshetnek a mostani 3 Incursion challenge és Heroicon is, meg ott van az Season Pass supply most hónap első és 15. napján, ha van 4 karaktered 4x3=12 cucc.
Az UG-ba szintenként egy láda felváltva fegyver/felszerelés.
1.4 után, ha tartják a PTS-t Tier4-ben 229-es fegyverek és cuccok esnek.
Ez csak egy kis szelet, ha megveszed szólj és segítünk karakter felhúzásban és utána kitárul a világ.
-
Yodamest
veterán
válasz
arnikusz #25135 üzenetére
Magyarán csak a dark zonet érinti ez? Máshol semmi lehetőség pvp-re? Mint pl. a wowban ahol egyszercsak jön valaki és legyap hátulról questelés közben. Itt ilyen nincs? Illetve engem személy szerint a játék pvp része nem is vonz, anélkül is élvezetes? Persze gondolom a legjobb cuccok onnan esnek...
-
arnikusz
veterán
válasz
Yodamest #25133 üzenetére
Ha van felesleges 5000 Ft-od (PC változat most ennyi pár helyen) akkor egy próbát megér.
Látod nemsokára jön ez az 1.4 és PVE területen is el lehet bibelödni, de a DZ-t is meg lehet próbálni.
Ha többet áldozol akkor a Season Passt érdemes, de nem turkálok a pénztárcádban.
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Megvenném a játékot, de olvastam hogy nagyon sok a csaló PC-n és ezért játszhatatlan. Ez változott valamit, netán tettek ellene valamit azóta? -
arnikusz
veterán
Van egy kérdőív ha valakit érdekel.
-
arnikusz
veterán
PTS összefoglaló infók mit hol miért? (forrás reddit)
-
törölt tag
Du 3-tól Clear Sky
Estefelé meg mindenkit 2x is! -
válasz
#35434496 #25118 üzenetére
Deadeye szettem volt igy.
Reckless melleny, ez a maszk es 4 deadeye. 50k skill, 2000 firearms. Pulse es okos. Gyogyitas nem kellett. 50k-t lottem igy playerre. Bekapcsoltam a fedezekbol fedezekbe rohangalos adottsagot. Kineztem a legmesszebbi meg odafuthato fedezeket, ralottem az okost, odaszaladtam, elnyomtam kozben a pulse-t, es 1 lovessel szedegettem a jatekosokat ... Gusztustalan.... -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #25118 üzenetére
Tenacious talent ( állhatatos).
Növeli a dameget 10%-al 10 sec, ha használod a medikitet.
4%CHC és 16% desorient resistance van még a videon lévőn +Prototype firearms mod-205 firearms és 247 armor.
1206 tűzfegyver, 148 életerő,148elektronika a felső sor.Egyébként csak ennél a csókánál láttam ilyet a többieknél ha sárga volt a mellény és kesztyű, de lehet voltak többen is.
-
arnikusz
veterán
Még visszakanyarodva SMG-PTS-1.4-re egy video:
-
arnikusz
veterán
Csak löknek valami infómorzsát csütörtökön, mert Hammis azt mondta twitchen, hogy a survivalról nem lesz szó.
Értékelés az lesz dögivel, erre a konzolos engedélyeztetésre azt írták a neten 2-4 nap, hogy így van-e azt nem tudom.
Szimpatizálnék a szombati vendor váltásnál megjelenő 1.4-el is.Azt mondjátok érdemes a zöld ládákat betárolni, csak ha esik és sikerül ki is menteni, a hátralévő időben akkor nem bontok.
Köszönöm. -
törölt tag
Fullos predator cuccban így áll előtted a játékos.
-
válasz
TommyS_27 #25110 üzenetére
4 óránként, már csökkentették, mert nagy volt a zúgolódás.
Amúgy, ha ma zárták a PTS-t, akkor még a héten tuti elemzik kicsit és talán beadják a Sony/Microsoftnak valamikor a véglegest, abból legkorábban (tippre) jövő hét kedden lehet élő patch. De legkésőbb jövő hét csütörtökön már biztosan kihozzák, "vége" októbernek azon a héten, 31-én elég nagy pofátlanság lenne kiadni
Amúgy előbb is lehetne belőle valami, ha mondjuk ma kész van nekik, 1-2 nap alatt ellenőrzi a Sony/MS, és akkor mondjuk péntektől beélesítik, de ez tényleg csak a legelső időpont, ami lehetséges és nagyon kicsi a valószínűsége (hacsak nem titkolóztak és hagyták tovább futni a PTS-t).
-
arnikusz
veterán
Ha a bőség elönt 1.4 után az lesz a baj, hogy nem fogunk tudni majd választani, arról nem is beszélek mi lesz, ha mind a 4 karaktert is foglalkoztatja az emberfia.
Szombaton 2 órát szórakoztam a szettekkel, de végül hagytam.Jönnek a hosszú sötét téli esték nálam ez a játék marad tavaszig, tegnap este még a kutyusom is leskelődött vacsi után mit csinál a gazdi.
-
törölt tag
Te Tommy! Most olvasom, hogy recska milyen sok lezárt zöld meg sárga csomagot mentett ki és rakott félre. Miért nem lőttük le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest