- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találkozott már vki olyannal,hogy "A megállító" "The Showstopper "?
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #26295 üzenetére
Ez mellett a loot mennyiség mellett ami van volt bárki össze rakhatott már olyan geart ami 17k alapsebzést ad gépkarabélyra. Nem nagy kunszt. Én a predatorom csak 1.4 megjelenése után keztem el összerakni és már szinte fullos. És az 1.4 megjelenése óta nem nem tettem a játékba napi 2ó nál többet. Ha meg akkora a sebzés külömbség akkor a recles édes mind1 rajra e vam vagy sem.
Recska: bansheben a második bónuszt bukod 8% sebzés növelésért. Ami ha megmarad magasabb a szívóságod.
Nekem nem túl meggyőző a reklesz. -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #26293 üzenetére
Ahogy én látom Dediék sebzéseit, nekik többet dob a sajátjukon a sebzés növelés, mint a legtöbb ellenfélnél a +10%, szóval nem a delta 2% eltérést tapasztalod, mert ha pl Dedi a 17-18k-ra kap 8%-ot, az még mindig több mint a legtöbb ellenfél 13-14-15k-ra kap 10%-ot....
Eleve magasabb páncéllal ez kompenzálható.
Persze egy nagyon erős ellenféllel szemben ez öngól, de nem ez a jellemző, ahogy itt olvasom, persze előbb utóbb mindenki gearelődik, de addig ezzel előrébb vagy. -
Garsza
veterán
Amúgy a recles mellény mért olyan elengedhetetlen egy DPS karakternél? Gyakorlatilag az ellenfélnek +2%sebzést ad a viselőjével szemben. Egyedül addig van értelme amíg az ellenfél nem lő vissza.
-
arnikusz
veterán
Nem baj, sikerélmény így rugó téren és jó társaság ez a lényeg.
Holnap új nap virrad a vadászat folytatódhat.
De a nest bizgerál lehet meg kéne lesni hétvégén.
Eszembe jutott, hogy az altoknál van Alpha tok és jöhet a Savage kesztyű, meg kellene egy kis keménység, ami a tűzerőt lejebb vinné, de ez így nem okés az összedobott karakteren. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26262 üzenetére
De azért a Division ikonja csak ott van még
-
DokiBaxxi
őstag
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy hol dobhat a játék jó eséllyel Predator knee padet? Mióta kijött az 1.4 azóta semmi normális
-
Ventur@
senior tag
Ez mennyire igaz? Mert ha igen, akkor fel kell szabadítanom megint 40+ Gbyte-ot, mert nekem tetszett a PTS
.
-
törölt tag
Ma tényleg jó leszek dz-ben.
-
törölt tag
Én ma ezt hozom dz-be. Dúrvább mint az auto aim.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #26272 üzenetére
Na elmész most már egy picikét jó!?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #26268 üzenetére
Az kifogyott...
Csokoládé nem is volt
-
pzstm
titán
válasz
RECSKA #26260 üzenetére
ott gondolom csökken DPS és inkább health-en hagyjak amit lehet, ugye? bár van egy szimpi hátizsák, ami skilles sebzésnél életet tölt vissza, BoO Gear vendornál kapható, ahogy bemegyünk, balra....reckless chest helyett most azt nézegetem, és jófajta savage glovest keresek, az még nem az igazi...s akkor 4 Firecrest lenne mellette.....távolság és sebzés is elég komoly
-
törölt tag
Sniper&Razor! Azanyátokúristenitnincsmégkarácsony!!
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #26262 üzenetére
Csak? Azért ez nem csak egy "sima monitor"! Grat hozzá!
-
pzstm
titán
nos urak miután a legtöbb nagy youtuber meg szagértő utolsó előtti helyekre sorolta Firecrest gear setet hasznosság szempontjából, így ma leteszteltem DZ-ben is, csapatban. Tökéletes nincs még meg, három firecresttel próbáltam, 140ezer az elektronikám jelenleg, elég kellemetlen voltam mobokra és meglepően kellemetlen volt playerekre is. Még nagyobb elektronikával tutinak tűnik.
Csapatban mindenképp nagyon hasznosnak tűnik PVE és PVP területen is. 4. setbónusz meg ugyebár 15% extra sebzést ad minden meggyulladtra...Wildfire talent kötelező mindenképp, aki ilyennel rohangál. Én csak ajánlani tudom eddigiek alapján
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26256 üzenetére
Oh, az nem jó. Sajnálom.
-
arnikusz
veterán
Malacka vadász bajtársak figyelmébe - újabb eső hely parking garázs kimentési pont böhöm dagi lángszorósok.
Az egyik szerencsésnél 5 perc alatt 2 is esett.
Újratöltő részen bejáratnál kezdek akkor is.Anonymus csicsókát fogyasztasz? Nem poénkodás hasznos, most viszek haza egy főzetrevalót a kolléganő hozta, tegnap finom pogácsát ettem ilyen növényből.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26254 üzenetére
Lejárt volna a sör szavatossága nálad? Én meg még azt hittem, hogy ebbe a topikba tényleg jó társaság jár..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hegyirabló #26251 üzenetére
Itt sokunknak már 1000 óra feletti idő van benne, vagy sok-sok száz óra.
Ha ennek csak a fele volt jó móka, akkor is az árához képest tényleg elég sokat adott.
Nemrég megvettem az FC Primalt, ugyancsak 5 eFt volt, na az nem érte meg, a közelében sincs ennek.(#26250) RECSKA
Milyen 5 e Ft feletti sörözés? Tegnap azért ittam már meg a hűtőből egy sört, mert lassan lejárt volna a szavatossága -
arnikusz
veterán
válasz
Hegyirabló #26249 üzenetére
Nézz meg pár videot a youtubon, de csak okt. 25-utánit, mert az ad neked friss képet.
Nem pénztárcádban turkálás, de ennyiért tényleg jó vétel+ mint látod jó kis társaság van itt.
Szívesen segítek karakterhúzásban, de szerintem a többi fórumtársunk is ilyen hozzáállással van.
Ha munka + család mellett van napi 1.5 órát jól el tudod tölteni. -
válasz
Hegyirabló #26249 üzenetére
5eFt. Egy tisztes sörözés nem jön ki ennyiből... legalább 30 óra a single... Ne teketóriázz, vedd nyugodtan.
-
Hegyirabló
veterán
Elolvastam egy csomó tesztet a játékról, és nagyon bizonytalan lettem.
Általában azt szoktam csinálni, hogy [*Cenzúrázva*], és ha tetszik, akkor megveszem és úgy folytatom. De ennél még ezt sem lehet. Demót sem találtam a neten, vagy csak nem jó helyen kerestem?
-
Én ilyet szeretnék loot-olni dz-ben.
100000 Fire crackers -
arnikusz
veterán
Csak jóslás és semmi pontos info.
1.5 ez évben még várható ami biztosnak tűnik, akkor legkésőbb december 20.
A 25.-e is favorit egyesek szerint, de az vasárnap. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #26238 üzenetére
Köszönjük a hasznos infókat.
Kesztyűm van három, mellény kettő, este próba Malacvadászatra.Még a SOTG-hoz a Survivor link bugját vizsgálják, de még nem orvosolták.
A Clear Sky Tier 2- beli PxC farmot észlelték, de ok most, majd 1.5. ( 1 óra alatt raktak fel videót 1000 PxC farmról).
-
válasz
Anonymus23 #26236 üzenetére
Nekem 3 ilyen van dpsre :
- 989, 998, 1005 stamina
- lmg, ar, smg sebzes
- mindegyik 6.5critesely es 16 critsebzes2 pedig a supportokon van :
- 997 es 1002 elektro
- lmg sebzes
- 6% es 15%Ezek miatt sebez a diszno 22k-t a lvoac meg 17.7et, mp5 17et...
-
arnikusz
veterán
Ennyi ami elsőre érdekelődésre tarthat igényt a SOTG-ból:
Heroic Story Mission
They don’t plan to bring them back at the momentAnti-Cheat
They are constantly working on that system
The reason they don’t talk about this topic is, they don’t want to help the cheaters with additional information
Silence about that topic is not because they don’t care - they take it very seriously – but they want to release as few information as possibleUpdate 1.5 / Survival teaser
Will be released in 2016
Enemy Armor damage will be tested in PVP on the Update 1.5 PTS
So Assault Rifles and the Destructive Weapon Talent could become important with 1.5
Enemy Armor Damage will scale differently in PVP than in PVE and they will test it out to find the sweet spot. -
válasz
Garsza #26220 üzenetére
Ha sebzesnoveles, akkor banshee. Az 10%.
Amugy ha dps vagy, akkor fix : reckless melleny es savage kesztyu.
Ezek mindig adottak. Ennelkul nincs sebzes... Melle rakhatsz amit akarsz, sebezni fog. Meg a nomad is... De ilyen 3+3, meg 4+2...Csak 1 szam : lvoac alapsebzes 5450 tuzfegyver mellett 17.7k. Nem 3+3-ban... XD
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hegyirabló #26230 üzenetére
Hát ezt ugyan ki tudja megmondani helyetted?
Ha szereted az ilyen jellegű játékot, akkor igen, ha nem, akkor nem.
Meg még van egy csomó kérdés amit mi nem tudunk megválaszolni helyetted.Ha nincs sok időd játszani (akár több száz óra) akkor semmiképpen sem.
Ami fix, hogy viszonylag sok idő kell hozzá, hogy (igazi) sikerélményeket érjen el az ember. -
arnikusz
veterán
A fedezékes módszerrel?
Azért látok én szaladgálós youtube videokat.
Nem tudom én az UG-vel szimpatizálok továbbra is.
A HVT-k nem kápráztattak el, a DZ-szintúgy ( míg Malacot nem dob).
Tegnap fent DZ6 Pit és Q épület is szánalmas loot.Most írogatják itt a SOTG twitchen a PVP arénát, először a csalókat rendezzék már.
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26219 üzenetére
Ott, ahol a kurta farkú malac túr ... illetve lő
Neked mindegy mit mondok ... vártam tegnap este 9 - kor is a predator bemutatót, de nem volt ott senki
Mondjuk reggel megkaptamarnikusz
Még a patch után próbáltam 3 randommal, úgy elégtünk, mint a Reichstagszerk.:
Okay -
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #26220 üzenetére
Én múlt héten kedden és szerdán használtam, de nem adott annyit és bejött az LMG őrület.
Azóta hanyagolom. PVE területre elment, UG-ba viszont a randomok miatt a 4Alpha/2Sentry ment.
DZ-ben nem próbáltam.
4-es csapatban ahol kiegészítitek egymást lehet jó?
Ha jól emlékszem Tommy-ék is írták, vagy Razor, hogy miért, mert akkor a 4-es bónusz bukta ahogy írtad. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26213 üzenetére
Én hétvégén gondoltam az Incursionokat, ha mennek és beférek szívesen csatlakoznék.
Nestnél láttam másik fedezékből 4 boss gyilkolást, meg láttam szaladgálást a 4 boss körül és egyszerre legyilkolást.
Sith- Ezek a böhömök már nem olyan erősek, az RC kisautókon is gyengítettek, a baltásokkal amikor hullámba jönnek pl. egy ch Hudsonon a végén vigyázni kell.
Még vadászz olyan cuccot amin van pl. + 30% tűzellenállás 3. vagy 4. tulajdonságként és nem lassulsz le, mint 1.4 előtt mikor szembekapott egy böhöm.
A DZ-ben a sima tankját kilőtt lángszorosok milyen Kamikazek .
-
Garsza
veterán
3+3 Predator+Alphat próbált már valaki? Ér annyit a két sebzésnövelő bónusz, hogy beáldozza az ember a 4. bónuszt?
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Nekem még így is maradtak elszórva cuccok, és a játékból is 8/9-es táskával léptem ki
-
sith7
félisten
válasz
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
jó még az az okosfedezék oda ?
Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek
gondolom nem 3 lila volt náluk ... azért nem rizikóztak
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #26209 üzenetére
Nem tettem le.
Van egy SCAR H és egy MK SSR vagy mi.
Tegnap előtt összetörtem vagy 150 fegyvermódosítót, és sajnos rosszul taktikáztam ezeknél a fegyvereknél.
Ezeknél tényleg a DPS számít. Ennek előtte volt 480-510 e DPS a snipereknél, csináltam rájuk stabilitást, és lett olyan 380-430 k DPS, de látványosan gyengébb lett így, eddig egy mob 1 lövés volt (sima 33-as piros) most néha kell bele 2 lövés is.A 4 alpha + 2 sentry-t ki fogom próbálni, tegnap esett egy halom banshee és kaptam Jocóéktól is vagy 2-3 cuccost, ami használhatónak tűnik (Alpha + Banshee + Sentry), szóval van miből fejlődni.
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
Tegnap este még érdekes volt, na mondom befejeztem, mert menni kéne aludni, de mondom szedjük már össze a cuccot, amit 2 supply-nál is otthagytam.
Lett belőle +45 perc, mert még lett 3 kimentés, mire végigértünk, meg közben a mezei mobokból is hullattak a zöldek is.
Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek -
bombibmw
veterán
Szerintem CMR-ék ezután kapcsolták be.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26200 üzenetére
Alakulgat szépen.
Sniperről letett, vagy csak az újakat próbálgatja?
4Alpha/2Sentry PVE/UG nálam favorit.SOTG 11.30 CET. lesz, meglessük mondanak-e valamit, vagy csak tömjénezni fogják magukat.
-
törölt tag
És ilyen amikor egyedül jövök valakiért.
[link]
-
törölt tag
Ilyen az amikor csapatban játszom.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest