- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
axlfsi #23238 üzenetére
Igazából a mostani dz módi a következő:
Deadeye fullos smart coverben és fullos pulse-al. Esélye sincs az embernek. Ha kimozdulnak smartból akkor van sansz leszedni őket. A probléma ott kezdődik ha okosságot is használnak. Nem sebződnek de iszonyat a dps. Sajnos egyre több ilyen banda van. Megy a zene a háttérben meg a cyka blyat.
Egy normális csapathoz egy taktikus reclaimer pulseal meg smartal nagyon jó. A többi lehet úgy dps karakter.
-
Paradroid87
újonc
válasz
axlfsi #22727 üzenetére
(bocs, nem válasz akart lenni)
A tegnap esti játék eredménye: katt
Ez volt a legsimább, többet pedig nem akartam az idegrendszeremet csesztetni (egyelőre), így is nagyon felhúztam magamat. Az se jó, ha én szúrom el, de még okés. Az AI néha(?) minősíthetetlen (tényleg az ember azt érzi, hogy semmi célja nincs a gépnek, csak hogy az agyadra menjen), még ezt is lenyelem. Viszont legalább az alap funkciók működhetnének a játékban. Nem tudom ki mihez szokott, de engem kicsinál, hogy lenyomok egy gombot és ilyen másodperces késés van, nem tudok két órát játszani anélkül, hogy ne menne el a hang (ilyenkor ugye teljesen ki kell lépni a cuccból), a lag miatt döglött ellenfelek nyírnak ki, nem jelzi a gránátot a játék, stb. És nem akadok bele ilyenekbe minden percben, de egyedül az emberfia egy-egy ilyen miatt kezdheti elölről. Konkrétan ilyenkor jön ki csapat nélkül, hogy technikai szempontból mennyire gyenge állapotban van a játék. Ami azért is kár, mert amúgy veszett szórakoztató tud még mindig lenni (és emiatt sokszor el lehet nézni ezeket a dolgokat, de azért időnként betelik a pohár).
-
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #22646 üzenetére
Írták, más fórumokon még, hogy DZ lezárt láda, vagy Boss.
Undergroundban biztos nem, mert egy karaktert megcsináltam és most meg a másik van soron és egyszer sem, max. MP5.
Még season pass supply ládából láttam, hogy mutogatta egy szerencsés.
Vagy, ha egyszer DZ fegyverboltban beteszik, de majd rossz talentekkel, blueprintre ne is számítsunk, tekintve, hogy az elmúlt hónapban csak MP7-et láttam youtbe videokon DZ -ben MA1mellett, meg Alphabridge 4-es bónusza miatt is sokan használják egyik SMG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged