- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi mindenki. most még kicsit kalandozok, aztán legközelebb már csak karácsony körül leszek
-
törölt tag
van egy épület, azt írja egy ikon hogy fertőzött zóna, meg zárt ajtó. bejutni nem tudok körbe sehol. most mit kéne csinálnom ?
-
törölt tag
Lelövöm ma este az összes csalót. -
törölt tag
Azért a konkurenciánál is van baj!
[link]
AUTO AIM powa!!! -
bombibmw
veterán
válasz
#35434496 #25383 üzenetére
A lányom feliratkozott a csatornádra.
Már őt is elba..tad.
Este azért mehetünk egyet a csalókra.
Most délután nem találtunk egy olyan szervert, ahol ne lettek volna.
Volt egy olyan szerver, ahol egyszerre 4 csapat volt egy helyen.
Mondanom se kell, hogy nem termett babér számunkra. -
törölt tag
Csaló kis HOUDINI vs a jó kis Predator pvp karakterem.
[link] 0.34-től.
Utána megcsaptam még 1x manhunt volt.
Ekkor megunta és bekapcsolt mindent. Sajna a manhuntról nincs videó pedig amit össze anyázott az megért volna mindent. -
TommyS_27
senior tag
válasz
ceripapa #25377 üzenetére
Az, hogy minden lövés crit! 30-50 ezret lőhet rád egy lövéssel. Bárhova! Ha a lábujjad lövi meg akkor is. Átlag játékos 3-5 lövés.
Ez ilyen nooboknak való build akik máshogy nem tudnak játszani. Így egyszerűbb mert nem kell fejest lőni az eredményességhez.
Rohangálnak vele csípőből lövöldöznek stb. De 1.4-ben szerencsére eltűnik az okos is meg ez a fos deadeye is.
A sentrym M1A-val meg shotival is 1 lövés, de az fejre kell menjen. És lehet nem is kritel be... Ha bekritel akkor 100-120k fejre.
Ezen a videón pulseal jól kriteltem. Hullottak is szépen. Első játékos fejére 138.000-et lőttem. Sentry+M1A
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #25378 üzenetére
Hát a balance kérdése a fejlesztők feladata, kb mint diablo3 alatt amik voltak. Az biztos itt a pvp miatt ez fontosabb :]. Viszont aki specializálodik és számolgat, hogy mire éri meg pakolni és ugy építi fel a kariját, azt nem lehetne megszolni érte
.
Én még csak 10 óra körül vagyok
,de már pulse-t viszek rejtözéssel
+ medpack-t
(alap).
-
válasz
Volt fullos deadeye szettem.
50e-t lottem jatekosra. De ezek futkosva csattogtatjak az m1a-t, holott a 2. Golyo mar barhova mehet, nem lehet iranyitani. Ebbol latszik, ki aimol. Mikor 4et csattan az m1a, te meg ugralva korbe korbe beszivod mind a 4 golyot, az cheat...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Egy erős okos fedezék mögül alig lehet kilőni őket,de onnan ők már jó eséllyel 1hit-elnek. Ha meg van köztük csaló akkor meg végképp mindegy...
Múlt héten vasárnap hagytam abba,880 óra után kicsit sok volt a hétvégi cheater. Teleport/aimbot/rpm hack és semmi nem akadályozza őket meg ebben mivel nincs anticheat a játékban. -
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #25376 üzenetére
de az nem cheat , azzal mi a baj akkor ?:], bisztos nem m44-l mennek hanem a gyorsabb reaload-s és magasbb táras sniperekkel
.
-
jó volt a reggel :
- 1. szerver : teleportos lőszeres ládát pakoló csiter banda dz6
- 2. szerver : ultiból 600 szívósságot 5 golyóval lelövő szuper mp7
- 3. szerver : 7-8 deadeye játékos, összedolgozva
- 4. szerver : lelőhetetlen youteber
- 5. szerver : division klán, deadeyey, sátor mögül szedték le G-t...Keddig hanyagoljuk. Aztán legalább az okos és deadeye eltűnik...
-
pzstm
titán
Kedden a patch valami 9-12ig tartó maintenance keretein belül jön vagy máskor várható? vagy csak anynit tudunk kedd?
-
törölt tag
Egyedül vagyok dz6-ban. I NEED HELP!!!!
-
válasz
#81556480 #25359 üzenetére
Visszajutni sehogy és nem is kell. Amúgy az 1.4 érkezéséig egyedül max hard mode küldetéseket fogsz tudni tolni, a jó hír, hogy az kedden érkezik és utána már csak az incursion-ökhöz kell csapat meg persze a DZ-hez ha érvényesülni akarsz (lehet egyedül is rohangálni odabent, de sokkal nagyobb az esélye, hogy lelő egy játékos vagy a mobok).
-
Tomi82p
újonc
válasz
#81556480 #25359 üzenetére
El fogod érni azt a szintet,ami után egyedül már csak keservesen tudnál fejlődni.
Nem nézted el,a játék Manhattenben játszódik,Brooklyn-t amolyan prológusként fogd fel,nem kell visszajutnod.
Alapvetően csapatban lehet hatékonyan, élvezetesen játszani a Divisiont-t.
Több lehetőséged is van,hogy másokkal játssz: barátlistára felvenni olyanokat,akik szintén nemrég kezdték a játékot,párosítás térképen,safe house-ban,vagy küldetések megkezdésekor.
Írtad,hogy nem találkoztál más játékosokkal: A fekete zónán kívül egy csapatban kell lenned más játékosokkal,hogy lásd őket(leszámítva a safe house-okat,terminált) -
törölt tag
állítgattam a grafot, mindent kipróbáltam amit mondtatok, hát sokkal szebb nem lett, FPS-csökkent csak, belőttem úgy hogy szép is meg jó is
Viszont full kezdő vagyok. Még csak hasonló stílusú játékkal sem játszottam.
Jelenleg az "orvos " achievementet kaptam meg, kb ott járok. Eddig nem találkoztam senkivel, mármint más playerrel. Lehet ezt egyedül is játszani, vagy mindenképpen lesz az a szint ahol egyedül már nem boldogulok? Ahogy megyek előre egyre bonyolultabbá válik. Még kb semmit nem értek, de majd belejövök. szerencsére magyar a felirat. Mivel átjutottam Manhattanbe, Brooklynt nem is látom a térképen ( vagy nagyon elnéztem) hogy tudok visszajutni? vagy vissza kell egyáltalán? Azt írta amikor ott jártam hogy felfedezetlen . -
nubyy
aktív tag
válasz
#81556480 #25354 üzenetére
Sharpen resz talan, v. ReShade/SweetFX. [Nekem spec ez van berakva.]
Darth_Revan: 1070-el en tapasztaltam semmi FPS droppot, de en be sem kapcsoltam az NVIDIA specifikus dolgokat, siman lehet amiatt is.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan #25348 üzenetére
Meg mindig beakad a játék ? Amúgy filoztam rajta h lehet a vramban van egy lassú rész az új geforcekon , más oka nincs h lángol jon mert dx11 -s a motor
-
venomka1
aktív tag
nektek is csinal olyat a jatek hogy be akad a kep par sec re utana ujra megy, majd megint akadozik? feltettem uj drivert azota. de lehet veletlen egybe eses.
-
törölt tag
Elég jó a játék! Grafika kicsit másabb mint elképzeltem.
Azt mondjátok meg auto aim van e benne ? Kontrollerrel játszok, eddigi játékoknál mindbe volt, csak akkor ugye olyan szerverre is tett.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #25335 üzenetére
Találok egy snipert nem örülök neki mint majom
azt árjövök szart se ér
-
törölt tag
Figyi a dobost! Besírtam!
[link]
-
törölt tag
Aki ma velem tart így fog énekelni.
[link]
-
ceripapa
aktív tag
remélem ma sikerül kijuttani a cucaimet dz-ből
csupa kék xD ugy is csak nekem kell
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #25331 üzenetére
Az valami bug lehet.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #25327 üzenetére
Elnézést! nagy izgalmamban pont a leglényegesebb hsz-t ugrottam át. Most már látom mit kell tölteni.
Köszöntem és bocsesz
Este jövök
-
törölt tag
Üdv!
Ez most csak a PTS változat ? Lehet ezzel játszani? próbáltam visszaolvasni de nem értem.
ilyen a kód -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
UG lenti boltban 40 szinttel rendelkezőknek 708 PxC ért 268 as Blind térdvédő tervrajz ajánlott vétel.
Már az első készítéssel adott egy jó szett itemet.Van még itt 163 PP19 Brutál, Halál, Sietős talentekkel- Alpha szett kettes fegyvernek szintén ajánlott.
-
törölt tag
Köszi srácok, már látom
Most kezdem letölteni
Akkor a PTS 40 GB-ja mehet a levesbe?
-
törölt tag
https://cdgalaxis.hu/PC/22901/division.html
Ezt vettem. 5 DVD lemez van benne, és azt jelenti, hogy kidobtam feleslegesen a pénzt?
-
törölt tag
Dz kihalt! Csalók nincsenek. Hullottak a játékosok pedig ketten voltunk Tommy-val.
Elment mindenki BF1-et játszani. -
-
Garsza
veterán
szallasi007 tőle kérdezd meg. Azok alapján amit írt ő közvetlen az Ubitól kapta. Ezért 3 embert meg kéne tudnia hívni.
-
RazoR
veterán
Bekaphatja az Ubi, hogy nem kaptam wildlands meghívót!!!
Nem tud valaki meghíni'?
-
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest