Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm, nincs is most ennyi creditem a második karakternél, viszont a tegnap esett deadey toknál az első 700 alatti a másik kettő pedig 739-739, ott azért este mivel az lesz az első pörgetés megnézem ad-e az elsőre 700 felettit.
Abban igazad van, hogy 740 felett, ha elsőre nem ad 750 feletti értéket én sem gyilkolom vele magam, talán a kesztyű esetén sikerült elsőre 759-et pörgetni 747 ről.
Recska köszönöm, savage kesztyűm még eddig nem volt
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Az bug

280e a dps vele, 6 talent mellett 370...
Nagyon jo az mp7, de en csak pvpre ajanlom. Pve-re sokminden jobb, oda smgt nem szabad hasznalni.
Tegnap dzben 1 srac 1 hitelt majdnem mindenkit. Kerdeztem, milyen buildben van. Alpha+savage kesztyu + reckless melleny. Pont mint en. 4000 tuzertek, 3000 eletero. A sracnal az m870 az en 380e szivossagom 1 lovessel lelotte. Kerdeztem, hogy tud ekkorat loni. Bevallotta, hogy autoaimot hasznal. No recoil ( minden soret ugyan oda megy, es automatan fejre ). Ment is a jelentes. xD
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7
üzenetére
így viszont szinte biztosra vehető, hogy beigazolódik a gyanúm, miszerint szeptemberig semmilyen DLC nem fog kijönni....
ami különösen veszélyes lesz azért, mert szeptemberben már Recore, Destiny új DLC és Forza Horizon 3 is lesz...csak ami így hirtelen eszembe jut

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem szabad, fog majd esni jobb. Max ha tényleg annyi a zséd, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Pl amikor összeraktam a Reclaimert, akkor kb. elpörgettem 6 millát, ebből 4,5 egy maszk volt, amit már idegből pörgettem, mert ugyan másodjára beadott egy közepes SP plusz értéket, de mondom van ettől feljebb is. Nem volt
Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.Az van, hogy ha nem azonnal kezd az ember építgetni, hanem gyűjtöget, akkor sokkal kevesebből megúszod az egészet, mert azokat amelyeket amúgy pörgetnél próbálkoznál vele, de nem az igazi, így ha többől kell választani, akkor hamarabb kiszórod. Én 20+ cuccosból kezdtem kiválogatni a reclaimereket, és ha nem mászik fel a hangya az agyamba a maszknál, akkor max 2 millából az egész szettet megúsztam volna

(#22591) RazoR8402
Nem, van olyan fegyvertek, ahol a 3. értéket kalibráltam mert a fő értékek kifejezetten jók voltak (750/758/678+majdnem maxos páncél), és ott lett még egy kis pulse rápörgetve.
Mindig az adott helyzet alapján pörget az ember.
740 feletti értékeknél viszonylag kevés az esélyed, hogy még magasabb fog kijönni, de lehet, hogy egy magasabb, vagy pl kesztyűnél pl pisztoly sebzés helyett egy 41% CHD jobban üt, mint +20 tűzfegyver érték
-
arnikusz
veterán
Tegnap este láttam egy érdekes videot a youtube-on, de csak spekuláció és szerkesztett montázs lehetett, 3 fegyvert mutogatott benne UMP45, P90 és PPS.
MP7-et használó játékostársakat kérdezném, valaki Undergroundon használja elsődleges fegyvernek, mert bár még nincs egy jó talentes, de a második karaktrernél próbálok elszakadni a G36-tól- helyette Scar-t használok, pontosabb és nálam jobban bejött mint a Lova-C.
Régi SMG-et nem, a PP19 csak közel jó, viszont volt még 1.2 után egy gyorstűzelő MP5-öm ami DZ-ben jó volt el is értem vele 77. szintig, de azóta nem nagyon használtam MP fegyveret és tegnap Recska MP7-ese elültette a bugos bogarat.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
De! Hamish elmeséli, milyet nyaraltak

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm akkor gyűjtőm tovább a végsőket és a reclaimereket.
Tegnap12 UG-nál dobott egy újabb tokot, így lett belőle kettő meg egy zsák, a zsáknál a következő pörgetés már 2 millió felett lesz, de megpróbálom kihozni a legjobbat. -
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Már hiányoltalak...

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
A végső megoldás kettes bónusza miatt használom én is (50!% egzotikus sebzéstűrés), ez van a 4 taktikus mellett is, és ez van a 4 reclaimer mellett is, mármint 2-2 végső megoldás cucc. Ebből pont az egyik egy elég jó rollos mellény, így amit kaptam, jónak ugyan jó, de nem közelíti meg a jelenlegit

-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
4 supplyból 4 ment a szemétbe, mindenestől...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RazoR
veterán
Kezd mérhetetlenül teli lenni a tököm ezzel a bughalmazzal...

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A Striker zsákhoz hasonlót én is kaptam a múltkor.
A végső mellényt meg mintha egy videóban láttam volna alphabridge 4 és 2 végső párosításban.
Ott a 4-es alpha bridge smg bónusszal szórakozott a játékos, de ha jól emlékszem te nem preferálod az smg-t.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hajrá, a második karakternél megnézem mire jó, hátha a 12 UG szint ad valamit hozzá, csak az a baj 268-as Sentry cuccom nincs,de próba cseresznye.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
duvi
nagyúr
válasz
Raidon
üzenetére
Szia!
Gyere fel Discordra! Ott mindig találsz társaságot és segítséget.
Idézet a fenti Téma összefoglalóból:"Discord reg menete, linkek:
Regisztrálsz ezzel a meghívóval: Link
Letöltöd a klienst és feltelepíted, megadod benne a fenti linket: Link
Keresel egy lila admint, akinek írsz privátban, hogy a pH-ról jöttél és állandóvá (zöld) tesz. Utána tudod használni rendesen, megjegyez a szerver." -
Raidon
őstag
Valakinek nem lenne kedve egy kis csapatashoz? ramferne egy kis upgrade
sajnos nincs allando csapa akivel tudnam tolni... 212-es GS korul jarok.Ha esetleg valakinek lenne kedve segiteni Ichy88 neven megtalal

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ez kb mint a rulett, dob amit dob.
Minél több szettet belevisznek annál kevesebb eséllyel fog esni az, ami neked kellene.Tegnap toltuk UG heroicot,volt olyan kör, ahol 3-4 Firecrest + 2 BLIND, ezek azok, amiket azonnal eladok most már
A kesztyűt még megnézem, hátha jobb mint amit most használok a sentry-k mellé, de szinte semmi. -
Paradroid87
újonc
Hosszú idő után végre minőségi előrelépés történt az Underground szóló karakteremnél.
Lehetne több élet, de így sokkal izgibb, meg ha a játék meg akar fingatni, akkor úgy is tökmindegy. Ma csapatban is volt néhány érdekes halál (főleg a lag miatt), de azért minden küldetés lement még három fővel is, mondjuk az is igaz, hogy ilyenkor másik karaktert használok, reclaimer és combos smart cover meg pulse, hidegfejű talent az M1A-n, szóval így még egy gyengébb triót is el lehet rángatni a végéig (ha meg jó a társaság, akkor sima úgy).
Az eredmény pedig (saját pulse és fedezék volt, szóval dettó ugyanaz, mint mikor magam vagyok).
-
arnikusz
veterán
A Blind ruhaszett a másik karakternél is elérhető- be is öltözött- a fegyverfestést már nem néztem, de az is biztos, így elég egyszer megcsinálni a 40. szintet, de a dobott cuccok még mindig jobbak mint egy HVT-nél.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Meglesz hamar neked is.
Egyébként 37. szint után a játék mintha mocskosabban adta volna a dolgokat, lásd a te példádat ez nálam is előjött és néha egyszerűen csak feküdtem, de nem tudom, hogy miért, mert ennyi küldetés után lent mert gondolom te is kivülről fújod a csapdák helyét. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amíg nem esnek jobb set itemek marad így, kénytelen voltam hagyni rajta a több páncélt mivel vagy a staminára vagy az elektronikára kellett többet kalibrálnom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igen, tegnap futottunk pár kör dragont, és meglehetősen jól adta a robbanós lőszerrel, persze, amikor nem felejtettem el lerakni a smart covert. Ezzel az értékkel majdnem fullosak. Viszont a kisebb tálentek nem túl jók, ezért nincs rajta ami plusz időt adna ha jól rémlik, és pl a taktikushoz viszonyítva kb 5-10 másodperccel hamarabb vége a smart covernek, ami nem gond, mert visszatöltött már, csak nem vagyok hozzászokva, és elfelejtem lerakni, mert későn eszmélek..
Meg ha robbanóst használ az ember, akkor érdemes bekapcsolni a Robbantási szakértő és a Láncreakció képességet is.Néztem a tiedet, 5805 a páncél értéked, ami 451-el több mint ami kellene, ha esetleg az egyiknél ennél kevesebb lenne a rollolt, akkor azt még át lehet tenni valami hasznosabb dologra.
A 229-es fegyvereknél a páncéltöréshez 2260 tűzfegyver kell, az éppen megvan. Ha a magasabb tűzfegyver érték tálent kellene akkor van egy másik maszk.
Ha nagyon kellene a magasabb SP (50k), akkor viszont bukom a 229-es fegyverek ilyen tálentjeit, de 204-es fegyvereken viszont minden él, azaz ha van egy jó 204-es fegyver, halál-brutál-páncélrombolás, az mind élni fog rajta, azaz előrébb vagy vele, mint egy 229-es fegyverrel, amin nincs élő tálent.50k feletti SP, de csak 204-es fegyverekkel lesz igazán jó:

Vagy a másik maszkkal feltolom a tűzfegyver értéket, és akkor mennek a nagyobb 229-es tálentek is, kevesebb SP-vel:

Szerintem ez használhatóbbnak tűnik, mert így még lőni is tudok többet. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jó lesz ez,~2300 firearms körül már aktív a destructive talent,így ~60% páncélrombolás + a smart cover miatt már elég jól fekszenek a mobok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nem kell visszaadni semmit.
Máris kaptam pár jó ötletet, és főleg egy kis indíttatást, hogy végre elővegyem a másik karakteren eltárolt Reclaimer cuccokat, a lenti lett belőle.
A legtöbb az 1-2 rollolás után lett, de volt amire azutolsó már millió felett volt, de azt mérgemben betörtem, mert bár 2-ra adta (SP érték) de keveseltem, majd 10-re sem adott egyáltalán, a másik hasonló megint csak másodikra adott, na ahhoz már nem nyúltam tovább. Így kb 6 milla bánta a mai napi rollolásokat

-
TommyS_27
senior tag
válasz
Paradroid87
üzenetére
Nem hinném, hogy a mobok élete akkora gond lenne, persze ez mindig egy vitatható design döntés. Pláne, hogy a 35-ös mobokat is lehet azért kaszálni szépen. Csak ehhez jön a sebzésük
Nincs baj a mobokkal csak konkrétan ellehetetlenítik A PvP-t. Szaladunk manhuntként és nem a playereket kerülgetjük hanem a mobokat. Legyenek erősek, de jelen pillanatban mindegy mennyi a szívósságod mert oneshotolnak. Ha ezt tudnák balanceolni az nagyon jó lenne. Sok manhunt ment már el a csillagos mob pályaátlövései miatt.

-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ja
Egy értelmes dolog nem volt benne. Örülök, hogy segíthetem 
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
PVE-re nagyon jó így, én is átöltözöm olyankor 2300 körüli firearms-ra, és úgy 450e szívósság mellett van 40e skill. PVE-re elég.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Kösz,majd valahogy visszaadom.
Azért te sem jártál rosszul,2 kör alatt 12 db föld alatti lerakat. 
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tök jó lett, különösen a hátizsák
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Akinek még nincs a metro lejáratnál PEQ 32-es lézeres irányzék tervrajz 296 PXC. -
drk88
senior tag
Hali,
Dz-re mennék vagy weekly HVT-re ha valakinek van kedve vegyen fel PS4: Nivenzor
De akár bármelyik incurson is belefér

Köszi

-
Paradroid87
újonc
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nem hinném, hogy a mobok élete akkora gond lenne, persze ez mindig egy vitatható design döntés. Pláne, hogy a 35-ös mobokat is lehet azért kaszálni szépen. Csak ehhez jön a sebzésük, a kiszámíthatatlanság (ami részben a sík hülye AI-ból fakad), a távolság ahonnan le tudnak szedni, a játék hülyeségei, meg a technikai hibák. Így együtt azért ez egy combosabb adag. A PvP viszont simán csak nem működik (néha azért van varázsa ezt el kell ismerni). Én nem támogatom a PvE Dark Zone ötletét, de nagyon le kellene mászni az alapokig, hogy ebből valami jó dolog legyen. Az nem móka, ha leölnek, mert jobb a másiknak a motyója, vagy simán többen vannak. És a mobok is többen vannak, több élettel, nagyobb sebzéssel, de ez már csak ilyen a játékokban, ezért is fixebb és kötöttebb egy sztori küldetés, hogy ezt ellensúlyozzák.
PL a mai Underground nálam így nézett ki (heroic, egyedül):
első próbálkozás: küldetés vége, utánpótlást kell elpusztítani, ami egy barom nagy szobában van, fent a második emeleten, 5 mob között, plusz mögöttük volt a zavaró cucc eldugva, egyből ahogy bementem kiszúrtak, teljesen esélytelen, felesleges is mérgelődni az ilyenen, ez van.
második próbálkozás: azért én mérgelődtem, szóval úgy voltam vele, hogy jöhet egy kis xp gyűjtés, 5 direktívás hard. Mivel pulse plusz okos fedezék párossal nyomom 230 ezer szívóssággal, így azért ez nem akkora poén, konkrétan olyan pályát adott be, hogy két "öld meg az ellenfeleket" rész között kettő medkitet kellett elnyomnom futás közben, szoba szoba után a végtelenségig. Így se lett volna gond vele, de a végén belaggolt az okos fedezék, persze a legrosszabbkor, kiszedtek.
harmadik próbálkozás: (innentől már visszamentem heroicra): kirobbantott a gránát vetős, igazából az én hibám volt, mert nem kaptam ki elég hamar, ettől még nem lenne rossz, ha ki lehetne térni előle, mert mikor egyedül tolom a játékot, akkor olyan késés van, hogy ez szinte mindig fizikailag lehetetlen.
negyedik próbálkozás: ismét okos fedezék lag, újabb halál.
ötödik nekifutásra, bár az elején döcögött a szekér és később a hang bug is előjött (nem működött a pulse, falon át meglőttek, ilyesmik), de végül nagyobb gond nélkül lement, kaptam is egy rakat pisztolyt meg sárga térdvédőt.
A lényeg, hogy a nehézség behatárolható, a kudarcok kivizsgálhatók, lehet tenni ellene legközelebb (már legalábbis, ha nem a játék trollkodik). Míg a DZ maga a káosz (amivel szintén átestek a ló túloldalára), összeszokott csapat nélkül olyan, mint a Bloodborne-ban a parry pecázgatása, mikor valaki mint az állat lövöldözik, aztán majd előbb-utóbb csak összejön, mert én lőttem hátba a másikat, a fél csapat budin volt, belaggoltak, nem figyeltek a mobok miatt, stb.
És ez fordítva is igaz: nem poén, hogy leöljük a gyengébbet (legalábbis sokaknak, főleg hosszabb távon). Egy bizonyos szintig még belefér azzal takarózni, hogy rpg meg minden, így lehetnek különbségek a játékosok között, de az egészséges szintet a Division már régen maga mögött hagyta. Az a gond, hogy önmagában 1 vs 1-ben is förtelmes difik lehetnek builedek között, amit a túlerő még a négyzetre emel, de erre rájön, hogy néhány képzettség meg bónusz eszetlen pluszt ad, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ott vannak a bugok, meg a játék megtévesztései. És hát a gusztustalan blind fire meta, konkrétan egy kívülálló játékos azt hinné, hogy nincs a játékban célzás gomb. Sokan odavannak érte, szerintem simán csak kabaré, előbb pacsiznék le egy tapadós használóval, mint azzal aki kétezer töltény kifüstöl egy mp7-esből anélkül, hogy egyetlen egynél is célzott volna. Egy normális rendszerben a blind fire ilyen utolsó esély, valami ami éppen el tudja dönteni egy-egy harc sorsát, ha csak egy hajszál hiányzik, nem pedig alap, ami minden mást a háttérbe szorít. Persze ez csak saját vélemény az eddigiek alapján (változatlanul nagyon tetszik a játék, szóval adok még majd esélyt a PvP-nek is), de azért a zúgolódás már tényleg általános lett, remélhetőleg inkább előbb, mint soha elindulnak a fejlesztők a helyes irányba.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Gratula,azért egy muskátlira való credit maradt.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Megkerdezhetem, sentry buildban miert nem hasznalsz shotit vagy tavcsovest?
-
RazoR
veterán
8 körül jövök, ha valakinek van kedve kicsit segíteni a havernak azt megköszönném.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap meglepően jókat dobott,sentry térdvédő,striker zsák,meg egy reclaimer és dead eye fegyvertok.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A srácnak nincs meg a dlc...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Tegnap mentünk Demmerékkel 3db 3 küldetéses falcon heroicot, 2 reclaimeren kívül csak és kizárólag Firecrest és Blind esett nekem. Semmi más, ja, Demmernek egy törnivaló csapásmérő. Semmi értelmes loot.
De legalább ma meglesz a 40-es szint, 2 vagy 3 küldetés kell még hozzá.Mondjuk ha csak a GS számít, akkor UG tényleg alternatíva, egyébként semmi, legalábbis jelenleg.
Mondjuk esett egy nagy sebzésű, 170%-os HS M1A, de gagyi tálentekkel
-
Anonymus23
veterán
Viszitek magatokkal FL Hard/Challenge küldetésekre, odadobjátok neki mindazt amit ti is kaptok, Esetleg ugyanezen szinten a Dragon farmolása a 4 lovasig.
Szerk:
Inkább Dragon, mert ott egységnyi idő alatt 10x annyi loot fog neki esni, ha mindet megkapja tőletek is.
Szerintem 5 hard, majd 5 challange után már akár ott lesz, hogy lehet a Heroicot is simán farmolni, és akkor már mindenkinek 268 / 229-es cuccok esnek. -
RazoR
veterán
Egy 188 GS-es karit hol lehetne gyorsan fehozni 230 fölé ahova tud együtt menni 240+-osokkal?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én mindig olyat használtam, aminél mindhárom élt, max rollolni kellett a harmadikat. Ha nem volt jó, akkor eladás/törés volt mindig.
Nekem a taktikus karakteren van 26,5k képzettség, jó, az ha feltölt, akkor 53k, és elég jól tartja magát, nem nehéz 10 másodperc alatt 6 millát sebezni a csapatnak. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Persze,de régebben ritkább is volt az olyan fegyvertok amin mindhárom érték közel fullos volt (sőt sokszor csak 2 érték volt rajta,firearms+stamina vagy stamina+elektronika ).
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én pont fordítva gondoltam
, régebben sok DPS buildnál ilyen 15k volt az általános SP, de mostanság látom a 20k környékét. Akkor értem.(#22527) Raulblanco07
Jogos, de azért az csak mond valamit, hogy a gyereknél volt az első bomba, és 5x kellett neki szólni, hogy nálad van, menni kéne lerakni, errefel elindul a bejárat felé, majd visszajön a smar coverbe és ott ült. Lövése nem volt, hogy mit is kellene csinálni a bombával. Úgy vezette oda az egyik srác, a 3. meg nézte őket, hogy mit is csinálnak, persze hogy feküdt mind a 3 már az első bombánál. -
Ha valakit esetleg érdekel TS szoba ide jöhet.
ts1.clans.hu:9997
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
PL Vasárnap volt egy pug csapat, kiderült, hogy pl az egyiknek ez volt az első FL-ja, de azonnal heroicon
Nem tudsz incursionben chellanget vagy heroicot menni amíg elsőre meg nem csináltad hardon, de oké, értem, béna volt.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Többőtöknél látom, hogy az SP 20 körül van, ez most direkt (trend) vagy ennél a buildnál ez így jött össze?
Tudnál screent berakni, hogy milyen build ez? -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
De nem érted a kiszámíthatóságot.
Pl Falcon, vagy Dragon, 2 szóból lejön, hogy akikkel összedobott a gép, azok tudják-e, hogy mit kell csinálni.
PL Vasárnap volt egy pug csapat, kiderült, hogy pl az egyiknek ez volt az első FL-ja, de azonnal heroicon, gondolom Lexingtonon edződött vagy nem tom mi, de olyannyira vakon volt, hogy wipe lett a vége, de szerintem beírtam Vasárnap a sztorit.
De volt olyan is, hogy FL challenge, 2-en mondták, hogy most csinálják először chellengen, ok, mondtuk semmi gond, kértük mit csináljanak, azt csinálták, simán lement, nem a jelenlegi gear volt még. Itt is van pozitív tapasztalat, de ha valaki mondjuk hardon edződve nekiront egy heroicnak, akkor jön a pofáraesés.Ugyanez a DZ-ben lutri, és ott még csak nem is az időmet bukom, nekem össz vissz van a fő karakteren 270k dz credit, ha lenne valami értelmes tervrajz, még azt is bukjam el? Hiányzik nekem, hogy sokat kelljen farmolni DZ-ben

Nem, nem vagyok már jó PvP játékos (szerintem, legalábbis többet halok playerektől mintsem én lőjem le őket), szerettem korábban játszott multis játékokat (MOHAA, SWAT4, COD2, COD4) de ott legalább ha csapatalapú volt, akkor tudtam, hogy mire számíthatok, pl swat4-ben is volt pár skin ami meghatározta, hogy mit tud, és mi jó ellene, de itt és most, akkora különbségek vannak, hogy csak na.
Egy idő után belassul az ember, messze nem a 20-as/30 eleji éveimben járok már, a reflexek is kopnak, szóval nem akkora élvezet. A mobok ellen még ezzel a megkopott reflexekkel is van bőven esély, hiába messze erősebbek mint egy player.Nem, nem vagyok a DZ királya (sosem mondtam, vagy gondoltam magamról), sokkal jobban szeretem a csapat és küldetés alapú coop jellegű játékokat (mint régen a Tom Clancy's Vegas meg a többiek), ahol a skill, csapatmunka és a taktika is számított.
Csalók: Nem misztifikálom el, de még mindig van egy jó pár videó, amit meghagytam, pedig a múltkor vagy 100GB nyit töröltem, amiken sok egyértelműen csíterek lőttek le (one-hit az egész csapatnak, hit-over-wall, etc), szóval nem bízok bennük, elég ha valakinek egy rohadt jó gearje van, és még azon is tuningol, csak egy kicsit, hogy éppen ne haljon, de annyit azért lőjön, amivel téged gyorsabban helyre tesz.
Innentől kezdve, mivel benne van a játékban, hogy nem csak laggok miatt vannak érdekes dolgok, miért ne gondolhatná az ember, amikor furcsaságok történnek, hogy valami nem kerek.
De én nem gondolok semmit se már, nézd meg a daily extracted items vonalat, látszik, mióta nem járok már oda, érdekel engem, ha valaki csítel?
Te gondolod azt, hogy ha valaki panaszkodik vagy rossz szót mond a DZ-ről, akkor az már mind a DZ királya akar lenni, és mind azt hiszi magáról, hogy lelőhetetlen, hiszen a 30-as piros mob sem tud megkarcolni sem... Biztos vannak ilyenek, de nem általánosítunk akkor itt sem, mint a csalóknál, OK?
Az egész a játék hibája, mert a gearek közötti különbség arra jó, hogy vannak a játékosok, akik ellen GOD MODE ON a geared, de a másik ellen meg lepkefing.
Kíváncsi lennék akár ilyen aréna jellegű részre, ahol mindenki választhatna X előre meghatározott gear és fegyver közül, és ott menne a gyilok (CTF, S&D, team, vagy akár egyéni alapon). Az már inkább érdekelne, de így nem. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Erről olvastam, hogy változtatni fognak rajta, mert szerintük sem jó a jelenlegi erőviszony bent.
Azt akarják hogy a DZ legveszélyesebb ellenfelei a játékosok legyenek, ne a mobok.
Mondjuk a régi rendszer sem volt túl jó, még az 1.2 előtti, amikor egyedül bementél egy landmarkra, és belefért egy cigiszünet is 2 mob lelövése között, illetve egy egész landmarkot kiürítettél egyedül 1 tárral.
Az sokkal rosszabb volt, vicc kategória, nagyon gyenge volt minden mob.Jelenlegi egy fokkal jobb, de átestek a túloldalra, kicsit túl erős minden, kicsit gyengíteni kellene rajtuk, hogy többen legyenek fent DZ 3-4-5-6-ba, ne csak 1-2-ben járkáljon a többség, emiatt a rugók is mehetnének az egész pályán mint régen, nem kellene visszamenniük DZ1-2-be ha játékost akarnak látni, így az 1-2 is kicsit nyugisabb hely lehetne. Persze ez csak az én véleményem, aztán a valóságban lehet nem ezt eredményezné a könnyítés.
-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Gplayerssel es itomival sokat toltam. Azonnal lonek mindenre dzben, meg a varjakra is... XD
Hetvegen leszel?
-
flash-
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
oké van ilyen is, meg olyan is hogy egyik állandoan előre megy aztán a többi 3 meg szenved, mert nem tudják éleszteni a 4iket(érthető okokból), vagy mondjuk olyan láma hogy nem megy fedezékbe csak beleáll a mobokba aztán másodperc alatt fekszik is, szóval publicban mindenkinek 250GS aztán meg ilyen "játékstílussal" tolják
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A pvp is kiszámítható. Jön szembe játékos, ha többen vannak, jó eséllyel megtámadnak, ha kevesebben vannak, jó eséllyel nem.
A csaló dolog messze messze túl van lihegve, a lecsalózott játékosok 90%-a inkább a lelőtt így csak csaló lehet kategória, nem pedig valódi csaló, lásd múltkori irományomat az instant halálra ítélt 4-es csaló csapatról akik utána 5mp alatt halottak voltak. Oké, Tomi mutatott egyet videóban tegnap, kivételek és valódi csalók vannak, de inkább az van hogy én vagyok a király és aki lelő az csak csaló lehet.mert egyedül vagy ketten
Próbáld ki a Heroic UG-t vagy Heroic clear sky-t egyedül vagy ketten, lehet kevesebb sikerélményed lesz mint PVP-ben egyedül vagy ketten
Szemben a pvp-ben az ellenfél is 4-en lesz, nagy ritkán 8-an, de az még mindig kevesebb mint egy hullám Heroic UG-ben vagy Falconban vagy Clear sky-on
Csak az egyikre 4-en mentek, mert kerestek csapatot, a másikra meg egyedül akarod hogy működjön.
Az egyikben ha meghalsz, akkor csaló, meg kilépek, meg nem megyek, ha UG vagy incursion wipe akkor mész másikat.
A pvp is ugyan ez. Tegnap is 4 manhunt smart coverrel és 1-2 dead eye-al a bejárat előtt, én és egy másik 4-es csapat bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, meghalunk, bemegyünk, megölünk 1-et, meghalunk, bemegyünk, megöljük a másik 3-at, királyság, sokkal többet kaptunk kreditben és xp-ben mint amennyit előtte az 5-6 halállal buktunk. Utána fordult a kocka, kijöttek, meghaltak, kijöttek, meghaltak, kijöttek megölték a 4-est.Trashtalk, persze, van, jó poén. Tegnap is jókat röhögtem, a 3 x 4-es szerveren ment ezerrel, ugye előbb még egymást ölték, most a harmadik csapat a rugó így együtt futunk utánuk, de azért még ment a másik oltása, tudni kell kezelni, nyilván embere vérmérséklete válogatja, hogy ki hogy reagál, én amikor rugózok és lelövünk 2 játékost, azért írok kettőt mert soló játékost ritka hogy megtámadok olyankor, akkor nem kezdek el ugrálni meg tapsolni, azt azokra tartogatom akiknek nagy volt a szája, vagy pl tegnap amikor a 4 vs 2-ben megöltük a ránk támadó rugókat, na azoknak persze hogy tapsolok én is, hatalmas teljesítmény 4 vs 2-ben alulmaradni, még 2x visszamentem hozzájuk, nem is harcolni, hanem elkezdtem nekik írni hogy mekkora balfaszok már, 4 vs 2-ben kikapni smart covert meg robbanó lövedéket használva, közben lelőttek, de kb tudod mennyire érdekelt, csak írtam, nem foglalkoztam velük már.
Itommyval szeretek játszani, hasonló stílusban játszik mint Én, a többiek akiket írtál más banda, játszottam együtt mindenkivel, jó játékosok, de más banda, nem igazán velem / velük szoktam menni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem egy bajom van jelenleg a DZ-vel,nincs meg az a lehetőség mint az elején hogy bementem egy balanced karakterrel ami pve-re és pvp-re is mondhatni jó volt. A mobok olyan erősek lettek (mi meg annyira le lettünk nerfelve) hogy egyedül már nem az igazi.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Tegnap a tizensok, talán 20+ halál ellenére is baromira élveztem, és hatalmas plusszal zártam, mert rengeteg manhuntost öltünk meg.
Volt olyan amikor a 2 x 4-es csapat ölte egymást az ajtóban plusz én és még valaki soló, hogy a nem rugók a solót fektették meg, a rugók leütötték ha már feküdt, szóval ők is 90 secesek lettek, első pár mp-ben még próbáltam pár méterre mögöttük a smart + deadeye-al a 4 manhuntost célozni, de totál 1 kupacban volt mind a 8, úgyhogy mondom le van szarva, bele a tömegbe a 20-as tárat, aztán fekszik akinek peche volt
végülis fair voltam, 1 innen 1 onnan aztán valakinek feltűntem és lelőtt.Korábban meg a 3 x 4-es bandás szerver, az egyik bandában benne voltam egy kis ideig, 3-an voltak, lövöldöztünk együtt rugókra, beinveltek, csak aztán elmentünk fel dz6-ba és ott baromkodtak, meg teszteltek, sticky-t lőttek rám, hogy mennyit sebez, persze ehhez ki kellett rúgniuk, az egyik ilyen után meguntam és villámgyorsan deadeye-al mindhármat leküldtem
az első ugye gyors volt, a haverja ment kelteni azt is könnyű volt, a harmadik eszmélt hogy hoppá, most már nem tesztelünk és lőtt de esélye sem volt, leütöttem mindhármat aztán visszamentem le alsó DZ-be ahol a buli ment.Később találkoztam még velük, 5x megöltek mert "áruló" vagyok, hiába mondtam nekik hogy ők szórakoztak velem, manhuntban már menekülőre fogták, de az egyiket sikerült kinyírnom, én megelégedtem ezzel mint egál, ők nem. Volt még egy ilyen hogy épp 8 vs 4 manhuntosokat kergettünk, elkaptuk őket, de ugye ott vagyunk ők 3-an, másik 4-es, meg én, megint mondják a fuckyouraul, áruló, stb, én mondom hogy lőjjél te arab kutya, mert valami arobok lehettek a nyelvezetből ítélve, aztán a másik 4-es megunta és támadott, ott poén volt hogy mondja a srác, ok Raul, we will fight later

nagyon tetszett az a szerver, az egyik 4-es banda felváltva mindig rugó lett, ment szépen körbe hogy mikor ki és ment az üldözésük. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Pedig egyszerű, kiszámítható és nem csalik

A nem csal alatt azt értem, hogy bár messze fölötte van a gear szettje az enyémhez képest (főleg a shotisok alap fegyversebzését és pontosságát irigylem
) de legalább nem teleportálnak ide-oda, és tudom mire számítsak.DZ-ben meg teszem összeszedsz pár jó cuccot, ki kellene menteni, és jön egy ilyen, mivel az Ubi még mindig szinte semmit sem csinált a csalók ellen, most jelentgessem én, ahelyett, hogy jól érzem magam, még bosszankodjak is. Ha meg csak PvP-zni megy be az ember, akkor ahhoz is jó csapat kell, mert egyedül vagy ketten egy komolyabb rugózásnál rászáll a 2/3-ad DZ a rugókra. Nekem nem PvP-re van kihegyezve a gear.
Amúgy meg egyszerűen nem érdekel, nem akarok már jobb lenni a másiknál, csak jól akarom magam érezni. Ennyi.
A legtöbb PvP meg arról szól, hogy "hö lelőttelek láma nooooooob", mert ha nem erről szólna, akkor amikor 4-en letámadnak, akkor nem állna meg utána tapsolni meg nem jönnének a beszólások, mint asszem a rediten olvastam vagy hol, hogy egy szó jobban fáj mint egy golyó. Ez ilyen emberi tulajdonság, hogy szeret több/szebb/gazdagabb/erősebb/okosabb/ügyesebb/skillesebb lenni mint a másik, és szereti ha ezt éreztetni is tudja. Én próbálom magam ebben visszafogni, hogy normális legyek, ne szippantson be ez a feeling.Meg a másik: Az egész fórumon max 2 embert olvasok áradozni a DZ-ről (téged, ha a másik regedről is írsz
), minden más szóló player csak negatívan beszél róla. Na jó a megrögzött összeszokott csapatok mint Sniper/gplayers/itommy/CybR azok elvannak, de oda meg nem férsz be, játszottam már velük, nem néztek ki, de lehetett érezni, hogy nem én vagyok az a 4. 
PvE farm vagy küldetés közben vannak kommunikatívabb playerek, azokkal el szoktunk dumálni, hogy mizújs az életben, meg a Divisionben. 95%-k abszolút negatívan nyilvánul meg. Szívesen megnéznék egy közvélemény kutatást, hogy a DZ a jelenlegi és tervezett formájában mennyire jön be a playereknek. Nem csak az aktív playereknek, mert sokan a DZ (és csalók) miatt hagyták abba.Szerk:
Ja meg az,hogy egy régebbi itemet használni, azt csaló itemnek nevezni egy kicsit furcsa, de hát régen tudom már, hogy messze nem egy az észjárásunk
No offense.
Egyébként meg nem használom mert így nagyobb a GS-em

-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Jo a pvp. De ra kell gearelni a karaktert. Nekem most 2 pve ( striker + tanctician ) es 2 pvp ( dps support reclaimer stickyvel es boost overheallel + alpha v. Deadeye ) kari van. Hetvegen osszerakom a 3 alpha + 2 vegso + savage kesztyu tankot, remelhetoleg 700 koruli szivossaggal, 30 koruli skillel. Megnezzuk az mennyire eletkepes.

-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
flash-
üzenetére
Ezen a nem én halok először dolgon jót mosolyogtam. Bemegyek 0 GS-el, és ott sem Én halok majd először, csak annyit kell tennem hogy leghátul maradok és csak azt a mobot lövöm amit a többiek már lőnek, akkor úgysem én leszek a célpont

Anonymus, valóban, a 2 slotos maszkom és az 1 slotos holsteremet sajnáltam betörni a dps karinál, de úgy voltam vele hogy ez jelenleg csaló item mert nem eshet már változtatható slotos cucc, inkább menjen, legyünk olyanban ami az aktuális viszonyoknak megfelel, hiába lennénk kicsit erősebb azokban, így töröltem őket
Persze a különbség elég minimális volt, és ami dps-t vesztettem vele azt máshol visszahozta.Egyébként gondolkodtam tegnap miért nem szeretitek a pvp-t, amikor heroic pve-re meg jártok, eléggé hasonló a kettő, szinte ugyan az, neked egy mob 1-több tár, neki te pár lövés, ugyan az mint a pvp, szóval nem értem az egyiket miért szeretitek, amikor a másikat pedig nem

-
flash-
veterán
értem és köszi..
van itt 1-2 játékos aki pedig underground Heroic-on játszana esténként?
2 játékost keresünk.egyszerűen lehetetlen találni normális jatekosokat public-ban..
231-es szintű vagyok, de nem én halok előszörDPS:215 ezer
sziívósság:350 ezer
fegyversebzés:13.800 -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem m4 van brutal-fogekony-pusztito talentekkel. De az acrem nagyobbat ut, viszont picit lassabb. Ami nagyon nagyot ut, az a scarom, de az meg lmg sebessegu

-
Anonymus23
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Falcon Loston bármi eshet, 268-as Hősin, 240-es Kihíváson, 214-es Hardon.
De nekem már esett (ha jól rémlik) Dragon farmolás közben is, ott szinte már mindenféle esett...
DZ meg szerintem bármi.(#22508) Raulblanco07
Kivéve a 2 slotos 240-es taktikus maszkom
-
flash-
veterán
most akkor ez azt jelenti hogy a csapásmérő hátizsák csak falcon lost hard-on esik?
tehát akkor hősin nem esik, így nem is lehet farmolni belőle 268-ast?
-
Anonymus23
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Demmer,
Mennyit lősz te ezzel a fegyverrel fejre a lőtéren? Mennyi tűzfegyver értékkel 11,5k az alapsebzése?
Tegnap kipróbáltam a LVOAC-ot ami esett, de olyan kicsi az alapsebzése, 3800-3900 tűzfegyver érték mellett, hogy 75k körül volt a max crit, míg a G36-al meg 114k körül van jelenleg.
Kétségtelen, hogy pontosabb, de nálam (jelenleg) olyan nagy az eltérés a sebzésben, hogy nem jöhet szóba.
Hiába esett 1 percen belül 2 is, közel hasonló értékekkel, de nem túl jó tálentekkel. -
McTomi87
csendes újonc
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Most már értem!

Köszi! -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
McTomi87
üzenetére
Számol a jelenlegi fegyverre feltett módosítókkal, ezt a tárkapacitásból látni lehetett annó egyértelműen, mert tudtad hogy adott fegyvernek mennyi kellene legyen, de beleszámolta az extra ammot a jelenlegi fegyvereden lévő tárból. Ha változik, és nem változtattál felszerelést, akkor esetleg másodlagos vagy pisztoly volt nálad elsődleges fegyver helyett, és akkor talán azoknak a módosítóival számolt, passz.
DPS-t ne nézz fegyver vásárláskor, az alapsebzését kell nézni, azt látod mennyi módosítók nékül, és a talenteket, a kiírt dps mutató semmit nem ér. -
McTomi87
csendes újonc
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez oké

Csak azt nem értem, hogyva kereskefőnép 95000 az alap, nálam pedig 78000 az alap... Ez nem esik le... Plusz ahányszor ránéztem arra fegyverre a kereskedőnél 1 nap alatt, az alap dpse ugrált... 74000-től 95000-ig. Mikor megvettem pont 95000en volt
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- CORSAIR K100 AIR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bőven 1 millió felett is pörgettem vele, amikor is megálltam és eladtam, mert talán 10-re sem adott be már egyáltalán semmilyen SP értéket. A másiknál talán 20-al kevesebb volt az elektronika érték elapból (Amit sokáig pörgettem azon 740 feletti volt ez meg 720 feletti ha jól rémlik) úgyhogy ezért a +200 elektronikáért ment a harc, ami kb semmit sem ér vagy jelent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy értelmes dolog nem volt benne. Örülök, hogy segíthetem
![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-08/13/429691_jdeno49hsqihlyiq_20160813062544_1.jpg/800)
![[link] [link]](https://cdn.division.zone/uploads/2016/02/tc-the-division-dark-zone-rogue-agents-extraction.jpg)
![[link] [link]](https://cdna0.artstation.com/p/assets/images/images/001/986/268/large/black-beast-the-division-1920x1080-10.jpg?1455583549)